Povezane vesti
Osuđena tužiteljka u bekstvu, predsednik Crne Gore traži smene
Beta 04.02.2026
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović je izjavio da bekstvo pravosnažno osuđene bivše tužiteljke Lidije Mitrović više nije incident, već "obrazac ponašanja koji urušava poverenje građana i vodi ka potpunom raspadu sistema". Za njom je raspisana poternica… »
Osuđena tužiteljka u bekstvu, predsednik Crne Gore traži smene
Radio sto plus 04.02.2026
Za njom je raspisana poternica. Crnogorskim pravosudnim organima prethodno je pobegao Miloš Medenica, osuđen na deset godina i dva meseca zatvora zbog organizovanog kriminala. Njegova majka, Vesna Medenica, dugogodišnja čelnica crnogorskog pravosuđa je… »
Milatović pozvao Spajića da smeni odgovorne za bekstvo Lidije Mitrović: Ovo više nije incident, već obrazac ponašanja
Euronews 04.02.2026
Bekstvo pravosnažno osuđene bivše tužiteljke Lidije Mitrović predstavlja još jedan dokaz dubokih slabosti vladavine prava u Crnoj Gori a premijer Milojko Spajić treba da smeni odgovorne odmah ili da sam preuzme odgovornost, saopšteno je danas iz kabineta… »
Milatović pozvao Spajića da smeni odgovorne za bekstvo bivše tužiteljke
Newsmax Balkans 04.02.2026
Bekstvo pravosnažno osuđene bivše tužiteljke Lidije Mitrović predstavlja još jedan dokaz dubokih slabosti vladavine prava u Crnoj Gori a premijer Milojko Spajić treba da smeni odgovorne odmah ili da sam preuzme odgovornost, saopšteno je iz kabineta… »
Vesti dana »
"Mladi Kula": Napadnuti naši aktivisti, čuo se i pucanj, GP Bravo traži hitnu reakciju policije i tužilaštva
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 20 povezanih
Lokalni izbori u Srbiji, 10 novih trka: Ko, gde, kada i kakva je uloga 'fantomskih lista'
BBC News pre 1 satjoš 25 povezanih
Promena vremena u Srbiji: toplo i vetrovito sa kišom i najavom obilnih padavina i zahlađenja
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 42 povezane