Povezane vesti

Melanija Tramp progovorila o Putinu i ostavila sve u šoku: "U kontaktu smo"

Melanija Tramp progovorila o Putinu i ostavila sve u šoku: "U kontaktu smo"

Blic pre 6 sati
Potvrđen je nastavak komunikacije između SAD i Rusije o ovom pitanju Pisma i inicijative Melanije Tramp su dovele do povratka 15 ukrajinske dece Prva dama SAD Melanija Tramp izjavila je da je u stalnom kontaktu sa timom ruskog predsednika Vladimira… »
Melanija Tramp: U kontaktu sam sa Putinovim timom

Melanija Tramp: U kontaktu sam sa Putinovim timom

NIN pre 11 sati
Prva dama SAD Melanija Tramp izjavila je da je u stalnom kontaktu sa timom ruskog predsednika Vladimira Putina kako bi obezbedila povratak ukrajinske dece koju je, kako je navela, otela ruska vojska. "Radim na tome i proces je u toku. Nadam se da ćemo… »
Melanija Tramp: U kontaktu sam sa Putinovim timom u cilju povratka ukrajinske dece

Melanija Tramp: U kontaktu sam sa Putinovim timom u cilju povratka ukrajinske dece

Politika pre 19 sati
Od kada je prva dama SAD pokrenula ovu inicijativu, 15 ukrajinske dece je vraćeno u Ukrajinu. VAŠINGTON – Prva dama SAD Melanija Tramp izjavila je danas da je u stalnom kontaktu sa timom ruskog predsednika Vladimira Putina kako bi obezbedila povratak… »
Oglasila se Melanija Tramp: U kontaktu sam sa Putinovim timom, radimo na oslobađanju ukrajinske dece

Oglasila se Melanija Tramp: U kontaktu sam sa Putinovim timom, radimo na oslobađanju ukrajinske dece

Kurir pre 20 sati
Prva dama SAD Melanija Tramp izjavila je da je u stalnom kontaktu sa timom ruskog predsednika Vladimira Putina kako bi obezbedila povratak ukrajinske dece koju je, kako je navela, otela ruska vojska. "Radim na tome i proces je u toku. Nadam se da ćemo… »
Melanija Tramp: "U kontaktu sam sa Putinovim timom u cilju oslobađanja ukrajinske dece"

Melanija Tramp: "U kontaktu sam sa Putinovim timom u cilju oslobađanja ukrajinske dece"

Telegraf pre 20 sati

Vesti dana »