Повезане вести

Меланија Трамп проговорила о Путину и оставила све у шоку: "У контакту смо"

Меланија Трамп проговорила о Путину и оставила све у шоку: "У контакту смо"

Блиц 05.02.2026
Потврђен је наставак комуникације између САД и Русије о овом питању Писма и иницијативе Меланије Трамп су довеле до повратка 15 украјинске деце Прва дама САД Меланија Трамп изјавила је да је у сталном контакту са тимом руског… »
Меланија Трамп: У контакту сам са Путиновим тимом

Меланија Трамп: У контакту сам са Путиновим тимом

НИН 05.02.2026
Прва дама САД Меланија Трамп изјавила је да је у сталном контакту са тимом руског председника Владимира Путина како би обезбедила повратак украјинске деце коју је, како је навела, отела руска војска. "Радим на томе и процес је у… »
Меланија Трамп: У контакту сам са Путиновим тимом у циљу повратка украјинске деце

Меланија Трамп: У контакту сам са Путиновим тимом у циљу повратка украјинске деце

Политика 05.02.2026
Од када је прва дама САД покренула ову иницијативу, 15 украјинске деце је враћено у Украјину. ВАШИНГТОН – Прва дама САД Меланија Трамп изјавила је данас да је у сталном контакту са тимом руског председника Владимира Путина како… »
Огласила се Меланија Трамп: У контакту сам са Путиновим тимом, радимо на ослобађању украјинске деце

Огласила се Меланија Трамп: У контакту сам са Путиновим тимом, радимо на ослобађању украјинске деце

Курир 05.02.2026
Прва дама САД Меланија Трамп изјавила је да је у сталном контакту са тимом руског председника Владимира Путина како би обезбедила повратак украјинске деце коју је, како је навела, отела руска војска. "Радим на томе и процес је у… »
Меланија Трамп: "У контакту сам са Путиновим тимом у циљу ослобађања украјинске деце"

Меланија Трамп: "У контакту сам са Путиновим тимом у циљу ослобађања украјинске деце"

Телеграф 05.02.2026

Вести дана »