Povezane vesti
Luka Raco o braku i kraju serije: ‘U braku je fenomenalno, isto kao i pre – samo se nosi burma
Svet & Skandal 05.02.2026
foto Ivan Vucicevic Luka se nedavno u tajnosti oženio koleginicom Ninom Mrđom, a sada je istakao da uživa u bračnom životu. – Što se tiče novosti, bila je svadba, to su noviteti. U braku je fenomenalno, kao i pre braka. Nema neke velike promene. Meni su… »
"U braku je fenomenalno" Glumac se nedavno tajno oženio: Sada je otkrio šta se promenilo otkako je rekao "da"
Telegraf 05.02.2026
Glumac Luka Raco proslavio se ulogom Alekse u seriji "Igra sudbine". On je sada progovorio o ovom projektu, ali i o bračnom životu. Luka je rekao da se kraj "Igre sudbine" ne nazire ni nakon šest godina snimanja. - Zakoračio sam u šestu godinu, još uvek… »
"U braku je fenomenalno" Luka Raco progovorio o tajnom venčanju sa koleginicom, pa pomenuo kraj "Igre sudbine" (video)
Blic 04.02.2026
Trudi se da slobodno vreme koristi za putovanja Kaže da su snimanja nekada iscrpljujuća i traju po 12 sati Glumac Luka Raco proslavio se ulogom Alekse u seriji "Igra sudbine". On je sada progovorio o ovom projektu, ali i o bračnom životu. Luka je rekao… »
Vesti dana »
Mali objavio važnu informaciju za penzionere! Ministar saopštio detalje o turističkim vaučerima od 10.000 dinara, pa najavio nove isplate
Kurir pre 1 satjoš 25 povezanih
Rusija gađala Kijev raketama i dronovima, poginulo najmanje devet osoba
Beta pre 11 minutajoš 21 povezana
FIFA odustaje od kontroverznog investicionog plana za Svetsko prvenstvo
BBC News pre 41 minutajoš 18 povezanih
Borislav Nikolić za Telegraf pred veliki debi u UFC: "Uspeo sam da ga isprovociram, dobićete nasilje..."
Telegraf pre 31 minutajoš 14 povezanih
Napulj se tresao: Snažan zemljotres pogodio vulkansku oblast, 21 osoba povređena - saobraćaj obustavljen
Euronews pre 16 minutajoš 12 povezanih