Povezane vesti
"Lečila sam se u Švajcarskoj", ćerka Sinana Sakića prvi put otkrila detalje borbe sa rakom: "Kosa mi je opadala", evo zbog…
Blic pre 8 sati
Tokom lečenja u Švajcarskoj koristila je metodu hlađenja vlasišta da bi pokušala da očuva kosu tokom hemioterapije. Napomenula je da ova metoda nije garancija i ne daje jednake rezultate kod svih pacijenata. Ćerka pokojnog pevača Sinana Sakića, Đulkica… »
"Imala sam rak za rakom, potpisala sam..." Ćerka Sinana Sakića otkrila detalje mučne borbe: Gledali su moje dno
Kurir pre 9 sati
Đulkica Sakić, ćerka pokojnog pevača Sinana Sakića, podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu priču o borbi sa karcinomom. Podelila je fotografije sa terapija, kao i svoju priču, u nadi da će nekoga inspirisati i pomoći mu. - Imala sam sreću. Znam… »
"Imala sam rak za rakom, potpisala sam da prekidam hemoterapije" ćerka pokojnog pevača o borbi sa karcinomom: "Porodica je…
Blic pre 11 sati
Istakla je važnost podrške porodice koja je bila uz nju tokom teških trenutaka Prisećala se perioda kada bi nakon izlaska završila u bolnici Ćerka pokojnog pevača Sinana Sakića, Đulkica Sakić, podelila je potresnu priču o borbi sa karcinomom. Ona je… »
"Imala sam rak za rakom. A onda sam ostala sa ovim jednim": Ćerka pokojnog pevača prvi put o teškoj borbi sa kancerom
Mondo pre 11 sati
Ćerka preminulog pevača Sinana Sakića, Đulkica Sakić, otvoreno je govorila o svojoj teškoj borbi sa kancerom. Podelila je emotivno svedočenje o svemu kroz šta je prolazila tokom bolesti, ali i o patnji svoje porodice, koja je nemo posmatrala njene… »
"Imala sam rak za rakom, potpisala sam..." Ćerka legendarnog pevača otkrila detalje mučne borbe
Telegraf pre 11 sati
Ćerka pokojnog pevača Sinana Sakića, Đulkica Sakić, podelila je potresnu priču o borbi sa karcinomom. Ona je otkrila kroz šta je prolazila ona, ali i njena porodica, koja ju je gledala u teškim stanjima. Đulkica je na svom Instagramu podelila fotografije… »
Vesti dana »
Kakva je noć pred nama? Oglasio se RHMZ: Evo gde se očekuju olujni vetrovi i magla
Telegraf pre 50 minutajoš 26 povezanih
Tužiteljka: Insistiranje na pitanju imuniteta Selakovića je odugovlačenje, a pomilovanje bi sve zaustavilo
Radio 021 pre 5 satijoš 10 povezanih
Zbog produžetka roka za podnošenje prijava za nekretnine, sve nadležne službe u Leskovcu radiće i tokom vikenda
Jug press pre 5 minutajoš 17 povezanih