Povezane vesti

"Lečila sam se u Švajcarskoj", ćerka Sinana Sakića prvi put otkrila detalje borbe sa rakom: "Kosa mi je opadala", evo zbog…

"Lečila sam se u Švajcarskoj", ćerka Sinana Sakića prvi put otkrila detalje borbe sa rakom: "Kosa mi je opadala", evo zbog…

Blic pre 8 sati
Tokom lečenja u Švajcarskoj koristila je metodu hlađenja vlasišta da bi pokušala da očuva kosu tokom hemioterapije. Napomenula je da ova metoda nije garancija i ne daje jednake rezultate kod svih pacijenata. Ćerka pokojnog pevača Sinana Sakića, Đulkica… »
"Imala sam rak za rakom, potpisala sam..." Ćerka Sinana Sakića otkrila detalje mučne borbe: Gledali su moje dno

"Imala sam rak za rakom, potpisala sam..." Ćerka Sinana Sakića otkrila detalje mučne borbe: Gledali su moje dno

Kurir pre 9 sati
Đulkica Sakić, ćerka pokojnog pevača Sinana Sakića, podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu priču o borbi sa karcinomom. Podelila je fotografije sa terapija, kao i svoju priču, u nadi da će nekoga inspirisati i pomoći mu. - Imala sam sreću. Znam… »
"Imala sam rak za rakom, potpisala sam da prekidam hemoterapije" ćerka pokojnog pevača o borbi sa karcinomom: "Porodica je…

"Imala sam rak za rakom, potpisala sam da prekidam hemoterapije" ćerka pokojnog pevača o borbi sa karcinomom: "Porodica je…

Blic pre 11 sati
Istakla je važnost podrške porodice koja je bila uz nju tokom teških trenutaka Prisećala se perioda kada bi nakon izlaska završila u bolnici Ćerka pokojnog pevača Sinana Sakića, Đulkica Sakić, podelila je potresnu priču o borbi sa karcinomom. Ona je… »
"Imala sam rak za rakom. A onda sam ostala sa ovim jednim": Ćerka pokojnog pevača prvi put o teškoj borbi sa kancerom

"Imala sam rak za rakom. A onda sam ostala sa ovim jednim": Ćerka pokojnog pevača prvi put o teškoj borbi sa kancerom

Mondo pre 11 sati
Ćerka preminulog pevača Sinana Sakića, Đulkica Sakić, otvoreno je govorila o svojoj teškoj borbi sa kancerom. Podelila je emotivno svedočenje o svemu kroz šta je prolazila tokom bolesti, ali i o patnji svoje porodice, koja je nemo posmatrala njene… »
"Imala sam rak za rakom, potpisala sam..." Ćerka legendarnog pevača otkrila detalje mučne borbe

"Imala sam rak za rakom, potpisala sam..." Ćerka legendarnog pevača otkrila detalje mučne borbe

Telegraf pre 11 sati
Ćerka pokojnog pevača Sinana Sakića, Đulkica Sakić, podelila je potresnu priču o borbi sa karcinomom. Ona je otkrila kroz šta je prolazila ona, ali i njena porodica, koja ju je gledala u teškim stanjima. Đulkica je na svom Instagramu podelila fotografije… »

Vesti dana »