Povezane vesti

"Budi oprezan, Donalde"

"Budi oprezan, Donalde"

B92 pre 3 sata
Kineski lider Si Đinping nazvao je Tajvan "najvažnijim pitanjem" u odnosima Kine i SAD tokom telefonskog razgovora sa američkim predsednikom Donaldom Trampom. Si je poručio Trampu da bude "oprezan" kada isporučuje oružje ostrvu, javljaju državni mediji… »
Si Đinping se nada da će sarađivati sa Trampom u upravljanju brodom kinesko-američkih odnosa

Si Đinping se nada da će sarađivati sa Trampom u upravljanju brodom kinesko-američkih odnosa

Beta pre 7 sati
Predsednik Kine Si Đinping izjavio je da se nada da će sarađivati sa američkim predsednikom Donaldom Trampom u novoj godini kako bi upravljao "džinovskim brodom" kinesko-američkih odnosa u stalnom napretku, uprkos vetrovima i olujama, te postigao više… »

Radio sto plus pre 6 sati
U jučerašnjem telefonskom razgovoru sa Trampom, Si je istakao da pridaje veliki značaj kinesko-američkim odnosima. “U proteklih godinu dana, imali smo dobre komunikacije i uspešan sastanak u Busanu, zacrtali smo pravac i kurs za odnose Kine i SAD. To su… »
Si Đinping: Spreman sam da sarađujem sa Trampom na dobrom upravljanju “džinovskim brodom” kinesko-američkih odnosa

Si Đinping: Spreman sam da sarađujem sa Trampom na dobrom upravljanju “džinovskim brodom” kinesko-američkih odnosa

Kurir pre 7 sati
Predsednik Kine, Si Đinping, izjavio je juče da se nada da će sarađivati sa američkim predsednikom, Donaldom Trampom, u novoj godini kako bi upravljao “džinovskim brodom” kinesko-američkih odnosa u stalnom napretku uprkos vetrovima i olujama, te postigao… »

Mondo pre 7 sati
Predsednik Kine, Si Đinping, izjavio je juče da se nada da će sarađivati sa američkim predsednikom, Donaldom Trampom, u novoj godini kako bi upravljao “džinovskim brodom” kinesko-američkih odnosa u stalnom napretku uprkos vetrovima i olujama, te postigao… »
Tramp razgovarao sa Sijem o Iranu

Tramp razgovarao sa Sijem o Iranu

Danas pre 21 sat
Predsednik SAD Donald Tramp rekao je danas da su on i predsednik Kine Si Đinping imali razgovor na brojne teme, uključujući situaciju u Iranu. Američka administracija nastoji da ubedi Peking i druge zemlje da izoluju vladu u Teheranu. Među ostalim temama… »

Vesti dana »