Povezane vesti

Izaslanik EU za sankcije: Mere protiv Rusije imaju značajan uticaj, optimističan sam

Izaslanik EU za sankcije: Mere protiv Rusije imaju značajan uticaj, optimističan sam

NIN pre 8 sati
Izaslanik EU za sankcije Dejvid O'Salivan izjavio je danas u intervjuu britanskom listu Gardijan da sankcije koje su zapadne zemlje uvele Rusiji zbog invazije na Ukrajinu, imaju značajan uticaj. On je naveo da je uveren da one imaju efekat, iako sankcije… »

Serbian News Media pre 8 sati
Izaslanik EU za sankcije Dejvid O’Salivan izjavio je danas u intervjuu britanskom listu Gardijan da sankcije koje su zapadne zemlje uvele Rusiji zbog invazije na Ukrajinu, imaju značajan uticaj. On je naveo da je uveren da one imaju efekat, iako sankcije… »
Izaslanik EU za sankcije: Mere protiv Rusije imaju značajan uticaj, naveo i Srbiju

Izaslanik EU za sankcije: Mere protiv Rusije imaju značajan uticaj, naveo i Srbiju

Danas pre 8 sati
Izaslanik Evropske unije (EU) za sankcije Dejvid O’Salivan izjavio je danas da sankcije uvedene Rusiji imaju značajan uticaj na njenu ekonomiju i da je postignut izvestan uspeh u sprečavanju njihovog zaobilaženja reeksportom preko trećih zemalja, među… »
EU: Zapadne sankcije snažno pogađaju rusku ekonomiju četiri godine nakon invazije

EU: Zapadne sankcije snažno pogađaju rusku ekonomiju četiri godine nakon invazije

RTV pre 12 sati
BRISEL - Zapadne sankcije imaju "značajan uticaj" na rusku ekonomiju, ocenio je danas specijalni izaslanik Evropske unije za sankcije Dejvid O'Saliven, dodajući da one nisu "čarobno rešenje" i da će uvek biti načina da se zaobiđu, ali je izrazio uverenje… »
Izaslanik EU: Sankcije imaju značajan uticaj na ekonomiju Rusije, privreda „izobličena“

Izaslanik EU: Sankcije imaju značajan uticaj na ekonomiju Rusije, privreda „izobličena“

Nedeljnik pre 12 sati
Zapadne sankcije imaju „značajan uticaj“ na rusku ekonomiju, izjavio je izaslanik EU za sankcije, uoči četvrte godišnjice ruske invazije na Ukrajinu u punom obimu. Dejvid O’Saliven, iskusni irski zvaničnik, rekao je da sankcije nisu „čarobni štapić“ i da… »

Vesti dana »