Povezane vesti
Ženi se sin Alke Vuice: Pevačica ponosno pokazala buduću snaju, prava je bomba, sarađuje i sa Senidom
Mondo pre 21 sat
Pevačica Alka Vuica ponosno je podelila lepe vesti da će njen sin uskoro stati na "ludi kameni" i to na svom koncertu, kada je predstavila buduću snaju Doru. Alka, koja je priznala da je bila intimna sa ženom, nedavno je nastupila u zagrebačkoj Areni, a… »
Alka Vuica ženi sina: Pevačica pokazala snaju: "Moja Dora" (foto)
Blic pre 1 dan
Najavila je venčanje svog sina Ariana sa Doru Šitum, koja će postati njena snaja. Arian je poznati muzički producent i izvođač pod umetničkim imenom Dr. Strapazoot. Alka Vuica (64) nastupila je u nedavno u zagrebačkoj Areni, a tim je povodom otkrila i… »
Sin poznate pevačice se ženi, ona predstavila snajku na koncertu
Telegraf pre 1 dan
Pevačica Alka Vuica objavila je srećnu vest, da se ženi njen sin Arian. Nakon nastupa na Megadance partiju u zagrebačkoj Areni predstavila je devojku svog sina. - Moja Dora Šitum, koja je inače vizažistkinja na Novoj TV, a uskoro i moja snaha, moram se… »
Alka Vuica ženi sina! Svekrva pokazala snajku: Ovako izgleda fatalna crnka: Moram se pohvaliti
Kurir pre 1 dan
Alka Vuica objavila je srećnu vest – ženi se njen sin Arian. Nakon nastupa na Megadance partiju u zagrebačkoj Areni predstavila je devojku svog sina. - Moja Dora Šitum, koja je inače vizažistkinja na Novoj TV, a uskoro i moja snaha, moram se pohvaliti -… »
Vesti dana »
Krvavi dan! Muškarac ubio rođenog brata kod golupca: Posvađali se, pa počeo da ga mlati do smrti: Horor detalji zločina
Kurir pre 12 minutajoš 26 povezanih
Vuk Cvijić: Vlastima smetaju policajci koji se bore protiv trgovine drogom
Beta pre 1 satjoš 20 povezanih