Povezane vesti

Ženi se sin Alke Vuice: Pevačica ponosno pokazala buduću snaju, prava je bomba, sarađuje i sa Senidom

Ženi se sin Alke Vuice: Pevačica ponosno pokazala buduću snaju, prava je bomba, sarađuje i sa Senidom

Mondo pre 22 dana
Pevačica Alka Vuica ponosno je podelila lepe vesti da će njen sin uskoro stati na "ludi kameni" i to na svom koncertu, kada je predstavila buduću snaju Doru. Alka, koja je priznala da je bila intimna sa ženom, nedavno je nastupila u zagrebačkoj Areni, a… »
Alka Vuica ženi sina: Pevačica pokazala snaju: "Moja Dora" (foto)

Alka Vuica ženi sina: Pevačica pokazala snaju: "Moja Dora" (foto)

Blic pre 22 dana
Najavila je venčanje svog sina Ariana sa Doru Šitum, koja će postati njena snaja. Arian je poznati muzički producent i izvođač pod umetničkim imenom Dr. Strapazoot. Alka Vuica (64) nastupila je u nedavno u zagrebačkoj Areni, a tim je povodom otkrila i… »
Sin poznate pevačice se ženi, ona predstavila snajku na koncertu

Sin poznate pevačice se ženi, ona predstavila snajku na koncertu

Telegraf pre 22 dana
Pevačica Alka Vuica objavila je srećnu vest, da se ženi njen sin Arian. Nakon nastupa na Megadance partiju u zagrebačkoj Areni predstavila je devojku svog sina. - Moja Dora Šitum, koja je inače vizažistkinja na Novoj TV, a uskoro i moja snaha, moram se… »
Alka Vuica ženi sina! Svekrva pokazala snajku: Ovako izgleda fatalna crnka: Moram se pohvaliti

Alka Vuica ženi sina! Svekrva pokazala snajku: Ovako izgleda fatalna crnka: Moram se pohvaliti

Kurir pre 23 dana
Alka Vuica objavila je srećnu vest – ženi se njen sin Arian. Nakon nastupa na Megadance partiju u zagrebačkoj Areni predstavila je devojku svog sina. - Moja Dora Šitum, koja je inače vizažistkinja na Novoj TV, a uskoro i moja snaha, moram se pohvaliti -… »

Vesti dana »