Povezane vesti
Ministar za manjinska prava tvrdi da prava Albanaca u Srbiji 'nisu prekršena'
Slobodna Evropa pre 22 dana
Ministar za ljudska i manjinska prava Srbije Demo Beriša izjavio je da prava Albanaca u Srbiji "nisu prekršena", komentarišući to što su američki zakonodavci zatražili od Stejt departmenta da razmotri navode o njihovoj diskriminaciji u Srbiji. Beriša… »
Ministar Beriša: Prava Albanaca u Srbiji nisu prekršena, ne žele da se sastanu ni sa mnom
NIN pre 22 dana
Ministar za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Srbije Demo Beriša izjavio je danas, povodom predoga zakona u SAD o albanskoj manjini u Bujanovcu, Preševu i Medveđi, da smatra da prava Albanaca na jugu Srbije nisu prekršena, dodajući da oni… »
Ministar Beriša: Prava Albanaca u Srbiji nisu prekršena, ne žele da se sastanu ni sa mnom
Beta pre 22 dana
Ministar za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Srbije Demo Beriša izjavio je danas, povodom predoga zakona u SAD o albanskoj manjini u Bujanovcu, Preševu i Medveđi, da smatra da prava Albanaca na jugu Srbije nisu prekršena, dodajući da oni… »
Radio sto plus pre 22 dana
“Ne postoji niko u ovoj državi ko može mene, pošto sam na čelu ovog ministarstva, da ubedi da su ljudska prava mojih sunarodnika prekršena. Oni ne žele da rade. Od kada sam ja ministar, pet puta sam ih pozvao da dođu na razgovor. Nisu došli. Ne žele… »
Demo Beriša: Problemi Albanaca na jugu Srbije ne rešavaju se u SAD, već u Beogradu
Jug press pre 22 dana
BUJANOVAC-PREŠEVO-BEOGRAD Demo Beriša, ministar za ljudska i manjinska prava Srbije, izjavio je “da se problemi položaja Albanaca u Bujanovcu, Preševu i Medveđi ne rešavaju u Vašingtonu, već u Beogradu“. Ministar Beriša je ovom izjavom reagovao na… »
Vesti dana »
Crna Gora na nogama: Nakon opsadnog stanja u Podgorici, pretres imovine brata Mila Đukanovića i u Nikšiću
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Vučić i Rama u zajedničkom tekstu za nemački FAZ: "Ne tražimo pravo veta, već prijem u jedinstveno tržište i Šengensku zonu"
Blic pre 32 minutajoš 1 povezana
Zelenski podržao vojnu operaciju protiv Irana. Sprema se pakao za Teheran?! Oglasio se i Tramp, pa poslao jezivu poruku
Blic pre 17 minutajoš 2 povezane
VJT: Optužni predlog protiv bivše pomoćnice direktora Uprave za sprečavanje pranja novca Danijele Maletić
Danas pre 37 minutajoš 1 povezana
Mitrović: Možda nas je omela želja da se dokažemo pred domaćom publikom, pokušaćemo da ih iznenadimo na njihovom terenu (VIDEO)
Danas pre 37 minutajoš 3 povezane