Povezane vesti
Ministar za manjinska prava tvrdi da prava Albanaca u Srbiji 'nisu prekršena'
Slobodna Evropa pre 9 sati
Ministar za ljudska i manjinska prava Srbije Demo Beriša izjavio je da prava Albanaca u Srbiji "nisu prekršena", komentarišući to što su američki zakonodavci zatražili od Stejt departmenta da razmotri navode o njihovoj diskriminaciji u Srbiji. Beriša… »
Ministar Beriša: Prava Albanaca u Srbiji nisu prekršena, ne žele da se sastanu ni sa mnom
NIN pre 9 sati
Ministar za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Srbije Demo Beriša izjavio je danas, povodom predoga zakona u SAD o albanskoj manjini u Bujanovcu, Preševu i Medveđi, da smatra da prava Albanaca na jugu Srbije nisu prekršena, dodajući da oni… »
Ministar Beriša: Prava Albanaca u Srbiji nisu prekršena, ne žele da se sastanu ni sa mnom
Beta pre 11 sati
Ministar za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Srbije Demo Beriša izjavio je danas, povodom predoga zakona u SAD o albanskoj manjini u Bujanovcu, Preševu i Medveđi, da smatra da prava Albanaca na jugu Srbije nisu prekršena, dodajući da oni… »
Radio sto plus pre 10 sati
“Ne postoji niko u ovoj državi ko može mene, pošto sam na čelu ovog ministarstva, da ubedi da su ljudska prava mojih sunarodnika prekršena. Oni ne žele da rade. Od kada sam ja ministar, pet puta sam ih pozvao da dođu na razgovor. Nisu došli. Ne žele… »
Demo Beriša: Problemi Albanaca na jugu Srbije ne rešavaju se u SAD, već u Beogradu
Jug press pre 11 sati
BUJANOVAC-PREŠEVO-BEOGRAD Demo Beriša, ministar za ljudska i manjinska prava Srbije, izjavio je “da se problemi položaja Albanaca u Bujanovcu, Preševu i Medveđi ne rešavaju u Vašingtonu, već u Beogradu“. Ministar Beriša je ovom izjavom reagovao na… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: promenljivo oblačno, vetrovito, sa toplijim periodom i najavom hladnog talasa
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih
Tema jutra: Pozivanje ministra na imunitet pauzira postupak - samo pomilovanje predsednika ga zaustavlja
N1 Info pre 5 satijoš 1 povezana
Đedović Handanović s čelnicima ADNOC-a o mogućem dodatnom udelu Srbije u NIS-u
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 23 povezane