Povezane vesti
Ruski 'ratni heroj' koji je dezertirao: 'Pucao sam u sebe i moje ljude da nas izvučem iz Ukrajine'
BBC News 05.02.2026
Ruski oficir koga su nekada po naređenju javno predstavili kao ratnog heroja kaže da su ga razočaranje i strah od vraćanja u Ukrajinu naveli da rani svoje ljude - i sebe - kako bi pobegao sa fronta. Jevgenij Korobov, bivši oficir ruske vojske, stoji… »
Ruski ‘ratni heroj’ koji je dezertirao: ‘Pucao sam u sebe i moje ljude da nas izvučem iz Ukrajine’
Danas 05.02.2026
Jevgenij Korobov, bivši oficir ruske vojske, stoji nasred sobe, ležerno odeven. Na sebi ima crnu košulju i svetle pantalone. Ovaj 30-godišnjak već gotovo tri godine živi u Astani, glavnom gradu Kazahstana. Kaže da je za to vreme u njegovom stanu boravilo… »
Ruski 'ratni heroj' koji je dezertirao: 'Pucao sam u sebe i moje ljude da nas izvučem iz Ukrajine'
Radio 021 05.02.2026
Ruski oficir koga su nekada po naređenju javno predstavili kao ratnog heroja kaže da su ga razočaranje i strah od vraćanja u Ukrajinu naveli da rani svoje ljude - i sebe - kako bi pobegao sa fronta. BBC Jevgenij Korobov, bivši oficir ruske vojske, stoji… »
NIN 05.02.2026
Jevgenij Korobov, bivši oficir ruske vojske, stoji nasred sobe, ležerno odeven. Na sebi ima crnu košulju i svetle pantalone. Ovaj 30-godišnjak već gotovo tri godine živi u Astani, glavnom gradu Kazahstana. Kaže da je za to vreme u njegovom stanu boravilo… »
Ruski ‘ratni heroj’ koji je dezertirao: ‘Pucao sam u sebe i moje ljude da nas izvučem iz Ukrajine’
Južne vesti 05.02.2026
BBC Jevgenij Korobov, bivši oficir ruske vojske, stoji nasred sobe, ležerno odeven. Na sebi ima crnu košulju i svetle pantalone. Ovaj 30-godišnjak već gotovo tri godine živi u Astani, glavnom gradu Kazahstana. Kaže da je za to vreme u njegovom stanu… »
Vesti dana »
Ministarka energetike: Srbija daje svoj predlog za NIS do kraja dana, MOL se izjašnjava u ponedeljak
Nedeljnik pre 36 minutajoš 15 povezanih
Pre podne sunčano, posle podne pljuskovi i grmljavina - temperatura do 26 stepeni Celzijusa
Euronews pre 1 satjoš 17 povezanih
Tramp: SAD najpopularnija zemlja na svetu, nadam se da će odnosi sa Kinom biti još jači
RTV pre 1 satjoš 13 povezanih
Beograd uzvratio Podgorici: Zadajete nepotreban udarac međudržavnim odnosima sa Srbijom
Sputnik pre 26 minutajoš 10 povezanih
Netanjahu: Jerusalim će zauvek ostati pod kontrolom Izraela, Iran slabiji nego ikad
Insajder pre 56 minutajoš 10 povezanih