Povezane vesti
Ruski 'ratni heroj' koji je dezertirao: 'Pucao sam u sebe i moje ljude da nas izvučem iz Ukrajine'
BBC News 05.02.2026
Ruski oficir koga su nekada po naređenju javno predstavili kao ratnog heroja kaže da su ga razočaranje i strah od vraćanja u Ukrajinu naveli da rani svoje ljude - i sebe - kako bi pobegao sa fronta. Jevgenij Korobov, bivši oficir ruske vojske, stoji… »
Ruski ‘ratni heroj’ koji je dezertirao: ‘Pucao sam u sebe i moje ljude da nas izvučem iz Ukrajine’
Danas 05.02.2026
Jevgenij Korobov, bivši oficir ruske vojske, stoji nasred sobe, ležerno odeven. Na sebi ima crnu košulju i svetle pantalone. Ovaj 30-godišnjak već gotovo tri godine živi u Astani, glavnom gradu Kazahstana. Kaže da je za to vreme u njegovom stanu boravilo… »
Ruski 'ratni heroj' koji je dezertirao: 'Pucao sam u sebe i moje ljude da nas izvučem iz Ukrajine'
Radio 021 05.02.2026
Ruski oficir koga su nekada po naređenju javno predstavili kao ratnog heroja kaže da su ga razočaranje i strah od vraćanja u Ukrajinu naveli da rani svoje ljude - i sebe - kako bi pobegao sa fronta. BBC Jevgenij Korobov, bivši oficir ruske vojske, stoji… »
NIN 05.02.2026
Jevgenij Korobov, bivši oficir ruske vojske, stoji nasred sobe, ležerno odeven. Na sebi ima crnu košulju i svetle pantalone. Ovaj 30-godišnjak već gotovo tri godine živi u Astani, glavnom gradu Kazahstana. Kaže da je za to vreme u njegovom stanu boravilo… »
Ruski ‘ratni heroj’ koji je dezertirao: ‘Pucao sam u sebe i moje ljude da nas izvučem iz Ukrajine’
Južne vesti 05.02.2026
BBC Jevgenij Korobov, bivši oficir ruske vojske, stoji nasred sobe, ležerno odeven. Na sebi ima crnu košulju i svetle pantalone. Ovaj 30-godišnjak već gotovo tri godine živi u Astani, glavnom gradu Kazahstana. Kaže da je za to vreme u njegovom stanu… »
Vesti dana »
Prognoza vremena za ponedeljak, 28. septembar: Ujutru magla, tokom dana pretežno sunčano
Serbian News Media pre 2 satajoš 23 povezane
Grupa Stav: Abolicijom montiranog postupka nećete dobiti još jedan politički poen
Serbian News Media pre 6 minutajoš 23 povezane
Kako teku pripreme za izbore u Srbiji i kada će biti objavljena zbirna izborna lista
Sputnik pre 30 minutajoš 13 povezanih
Ana Brnabić v.d. predsednika Republike, izbori za predsednika najkasnije za tri meseca
RTV pre 51 minutajoš 53 povezane
Đedović Handanović: Počelo puštanje državnih rezervi evro dizela zbog stabilnosti tržišta naftom
NIN pre 1 satjoš 12 povezanih