Povezane vesti
Ruski 'ratni heroj' koji je dezertirao: 'Pucao sam u sebe i moje ljude da nas izvučem iz Ukrajine'
BBC News 05.02.2026
Ruski oficir koga su nekada po naređenju javno predstavili kao ratnog heroja kaže da su ga razočaranje i strah od vraćanja u Ukrajinu naveli da rani svoje ljude - i sebe - kako bi pobegao sa fronta. Jevgenij Korobov, bivši oficir ruske vojske, stoji… »
Ruski ‘ratni heroj’ koji je dezertirao: ‘Pucao sam u sebe i moje ljude da nas izvučem iz Ukrajine’
Danas 05.02.2026
Jevgenij Korobov, bivši oficir ruske vojske, stoji nasred sobe, ležerno odeven. Na sebi ima crnu košulju i svetle pantalone. Ovaj 30-godišnjak već gotovo tri godine živi u Astani, glavnom gradu Kazahstana. Kaže da je za to vreme u njegovom stanu boravilo… »
Ruski 'ratni heroj' koji je dezertirao: 'Pucao sam u sebe i moje ljude da nas izvučem iz Ukrajine'
Radio 021 05.02.2026
Ruski oficir koga su nekada po naređenju javno predstavili kao ratnog heroja kaže da su ga razočaranje i strah od vraćanja u Ukrajinu naveli da rani svoje ljude - i sebe - kako bi pobegao sa fronta. BBC Jevgenij Korobov, bivši oficir ruske vojske, stoji… »
NIN 05.02.2026
Jevgenij Korobov, bivši oficir ruske vojske, stoji nasred sobe, ležerno odeven. Na sebi ima crnu košulju i svetle pantalone. Ovaj 30-godišnjak već gotovo tri godine živi u Astani, glavnom gradu Kazahstana. Kaže da je za to vreme u njegovom stanu boravilo… »
Ruski ‘ratni heroj’ koji je dezertirao: ‘Pucao sam u sebe i moje ljude da nas izvučem iz Ukrajine’
Južne vesti 05.02.2026
BBC Jevgenij Korobov, bivši oficir ruske vojske, stoji nasred sobe, ležerno odeven. Na sebi ima crnu košulju i svetle pantalone. Ovaj 30-godišnjak već gotovo tri godine živi u Astani, glavnom gradu Kazahstana. Kaže da je za to vreme u njegovom stanu… »
Vesti dana »
Mladi Kula: Sinoć napadnuti aktivisti u Kuli, saterani u atar, napadači se predstavili kao aktivisti SNS-a
Mašina pre 1 satjoš 20 povezanih
BLOG UŽIVO Tramp izbegava termin "rat", Izrael izvršio više udara na Iran
Insajder pre 24 minutajoš 75 povezanih
U ponoć počinje izborna tišina, izbori u 10 lokalnih samouprava u nedelju
RTV pre 3 satajoš 22 povezane
Novinar provocirao komentarom, Simonović napustio konferenciju za medije
Sportske.net pre 9 minutajoš 37 povezanih