Povezane vesti

Ruski 'ratni heroj' koji je dezertirao: 'Pucao sam u sebe i moje ljude da nas izvučem iz Ukrajine'

Ruski 'ratni heroj' koji je dezertirao: 'Pucao sam u sebe i moje ljude da nas izvučem iz Ukrajine'

BBC News pre 18 sati
Ruski oficir koga su nekada po naređenju javno predstavili kao ratnog heroja kaže da su ga razočaranje i strah od vraćanja u Ukrajinu naveli da rani svoje ljude - i sebe - kako bi pobegao sa fronta. Jevgenij Korobov, bivši oficir ruske vojske, stoji… »
Ruski ‘ratni heroj’ koji je dezertirao: ‘Pucao sam u sebe i moje ljude da nas izvučem iz Ukrajine’

Ruski ‘ratni heroj’ koji je dezertirao: ‘Pucao sam u sebe i moje ljude da nas izvučem iz Ukrajine’

Danas pre 18 sati
Jevgenij Korobov, bivši oficir ruske vojske, stoji nasred sobe, ležerno odeven. Na sebi ima crnu košulju i svetle pantalone. Ovaj 30-godišnjak već gotovo tri godine živi u Astani, glavnom gradu Kazahstana. Kaže da je za to vreme u njegovom stanu boravilo… »

NIN pre 18 sati
Jevgenij Korobov, bivši oficir ruske vojske, stoji nasred sobe, ležerno odeven. Na sebi ima crnu košulju i svetle pantalone. Ovaj 30-godišnjak već gotovo tri godine živi u Astani, glavnom gradu Kazahstana. Kaže da je za to vreme u njegovom stanu boravilo… »

Južne vesti pre 18 sati
BBC Jevgenij Korobov, bivši oficir ruske vojske, stoji nasred sobe, ležerno odeven. Na sebi ima crnu košulju i svetle pantalone. Ovaj 30-godišnjak već gotovo tri godine živi u Astani, glavnom gradu Kazahstana. Kaže da je za to vreme u njegovom stanu… »

Radio 021 pre 18 sati
Ruski oficir koga su nekada po naređenju javno predstavili kao ratnog heroja kaže da su ga razočaranje i strah od vraćanja u Ukrajinu naveli da rani svoje ljude - i sebe - kako bi pobegao sa fronta. BBC Jevgenij Korobov, bivši oficir ruske vojske, stoji… »

Vesti dana »