Povezane vesti

Počelo suđenje novinaru Zoomer-a Darku Gligorijeviću koji je snimao Miloša Pavlovića

Počelo suđenje novinaru Zoomer-a Darku Gligorijeviću koji je snimao Miloša Pavlovića

Nedeljnik pre 1 dan
U Prekršajnom sudu u Ustaničkoj ulici u Beogradu počelo je suđenje novinaru ZOOMER-a Darku Gligorijeviću, koji je 4. juna prošle godine uhapšen pod optužbom da je „vikom i galamom narušavao javni red i mir“ u Studentskom gradu, na skupu na kom je… »
"Zastrašivanje nekoga ko je na početku karijere": Prvo ročište u postupku protiv novinara Zoomera

"Zastrašivanje nekoga ko je na početku karijere": Prvo ročište u postupku protiv novinara Zoomera

N1 Info pre 22 sata
U Prekršajnom sudu u Beogradu održano je prvo ročište u postupku koji se vodi protiv novinara portala Zoomer Darka Gligorijevića. On se tereti da je vikom i galamom remetio javni red i mir na skupu u junu prošle godine, kada su studenti protestovali… »
Novinar kome se sudi zbog „vike“ na protestu protiv Miloša Pavlovića: Nisam kriv, radio sam svoj posao

Novinar kome se sudi zbog „vike“ na protestu protiv Miloša Pavlovića: Nisam kriv, radio sam svoj posao

Cenzolovka pre 1 dan
Nisam kriv i samo sam radio svoj posao - tim rečima branio se danas pred prekršajnim sudijom novinar portala Zoomer Darko Gligorijević koji je prošlog juna uhapšen na protestnom skupu u Studentskom gradu. Darko Gligorijević (foto: N1 snimak ekrana)… »
(VIDEO) Novinar kome se sudi zbog "vike" na protestu protiv Miloša Pavlovića: Nisam kriv, radio sam svoj posao

(VIDEO) Novinar kome se sudi zbog "vike" na protestu protiv Miloša Pavlovića: Nisam kriv, radio sam svoj posao

N1 Info pre 1 dan
Nisam kriv i samo sam radio svoj posao - tim rečima branio se danas pred prekršajnim sudijom novinar portala Zoomer Darko Gligorijević koji je prošlog juna uhapšen na protestnom skupu u Studentskom gradu. Tereti se da je “vikom i galamom narušavao javni… »
Počelo suđenje novinaru koji je snimao Miloša Pavlovića: Terete ga da je vikom narušavao javni red

Počelo suđenje novinaru koji je snimao Miloša Pavlovića: Terete ga da je vikom narušavao javni red

N1 Info pre 1 dan
U Prekršajnom sudu u Ustaničkoj ulici u Beogradu počelo je suđenje novinaru ZOOMER-a Darku Gligorijeviću, koji je 4. juna prošle godine uhapšen pod optužbom da je „vikom i galamom narušavao javni red i mir“ u Studentskom gradu, na skupu na kom je… »

Danas pre 1 dan

Vesti dana »