Povezane vesti

Britanski premijer se izvinio Epstinovim žrtvama zbog imenovanja Mandelsona za ambasadora

Britanski premijer se izvinio Epstinovim žrtvama zbog imenovanja Mandelsona za ambasadora

Radio 021 pre 13 sati
Britanski premijer Kir Starmer izvinio se danas žrtvama Džefrija Epstina zbog imenovanja Pitera Mandelsona za ambasadora Velike Britanije u Vašingtonu, uprkos njegovim vezama sa finansijerom. Kir Starmer je rekao da je Mandelson "prikazao Epstina kao… »
Britanski premijer na 'tihoj vatri' zbog slučaja Epstin

BBC News pre 14 sati
Britanski premijer Kir Starmer kaže da mu je žao zbog imenovanja Pitera Mendelsona za ambasadora u SAD, iako je znao za njegove veze sa Epstinom. Nad Kirom Starmerom, premijerom Velike Britanije, nadvio se tamni oblak zbog slučaja Džefri Epstin, osuđenog… »
Starmer se izvinio Epstajnovim žrtvama! Britanski premijer se kaje zbog imenovanja ambasadora u SAD: Žao mi je što sam…

Starmer se izvinio Epstajnovim žrtvama! Britanski premijer se kaje zbog imenovanja ambasadora u SAD: Žao mi je što sam…

Kurir pre 14 sati
Britanski premijer Kir Starmer izvinio se danas žrtvama Džefrija Epstina zbog imenovanja Pitera Mendelsona za ambasadora Velike Britanije u Vašingtonu, uprkos njegovim vezama sa finansijerom. Starmer je rekao da je Mendelson "prikazao Epstajna kao nekoga… »
Britanski premijer na ‘tihoj vatri’ zbog slučaja Epstin

Danas pre 14 sati
Nad Kirom Starmerom, premijerom Velike Britanije, nadvio se tamni oblak zbog slučaja Džefri Epstin, osuđenog seksualnog prestupnika, koji je, prema zvaničnoj verziji, mrtav od 2019. „Izvinjavam se Epstinovim žrtavama i žao mi je što sam Pitera Mendelsona… »

Radio 021 pre 14 sati
Britanski premijer Kir Starmer kaže da mu je žao zbog imenovanja Pitera Mendelsona za ambasadora u SAD, iako je znao za njegove veze sa Epstinom. Peter Nicholls/PA Wire 'Mendelson nas je lagao, izvinjavam se Epstinovim žrtvama', tvrdi Starmer Nad Kirom… »
Britanski premijer se izvinio Epstinovim žrtvama zbog toga što je Mandelsonu dao mesto ambasadora

Britanski premijer se izvinio Epstinovim žrtvama zbog toga što je Mandelsonu dao mesto ambasadora

N1 Info pre 14 sati
Britanski premijer Kir Starmer izvinio se danas žrtvama Džefrija Epstina zbog imenovanja Pitera Mandelsona za ambasadora Velike Britanije u Vašingtonu, uprkos njegovim vezama sa finansijerom. Kir Starmer je rekao da je Mandelson "prikazao Epstina kao… »

Južne vesti pre 14 sati
Peter Nicholls/PA Wire ‘Mendelson nas je lagao, izvinjavam se Epstinovim žrtvama’, tvrdi Starmer Nad Kirom Starmerom, premijerom Velike Britanije, nadvio se tamni oblak zbog slučaja Džefri Epstin, osuđenog seksualnog prestupnika, koji je, prema zvaničnoj… »

NIN pre 14 sati
Nad Kirom Starmerom, premijerom Velike Britanije, nadvio se tamni oblak zbog slučaja Džefri Epstin, osuđenog seksualnog prestupnika, koji je, prema zvaničnoj verziji, mrtav od 2019. "Izvinjavam se Epstinovim žrtavama i žao mi je što sam Pitera Mendelsona… »
​Starmer se izvinio Epstinovim žrtvama zbog imenovanja Mandelsona

​Starmer se izvinio Epstinovim žrtvama zbog imenovanja Mandelsona

Politika pre 16 sati
​Žao mi je što sam poverovao Mandelsonovim lažima i imenovao ga. Premijer Velike Britanije Kir Starmer izvinio se danas žrtvama osuđenom seksualnog prestupnika Džefrija Epstina zbog imenovanja Pitera Mandelsona za ambasadora Ujedinjenog Kraljevstva u… »
Starmer se izvinio žrtvama Epstina zbog imenovanja Mandelsona

Starmer se izvinio žrtvama Epstina zbog imenovanja Mandelsona

Insajder pre 16 sati
Premijer Velike Britanije Kir Starmer izvinio se danas žrtvama osuđenom seksualnog prestupnika Džefrija Epstina zbog imenovanja Pitera Mandelsona za ambasadora Ujedinjenog Kraljevstva u Sjedinjenim Američkim Državama, navodeći da je "verovao njegovim… »
Starmer: "Mandelson je više puta lagao o obimu kontakata sa Epstajnom"

Starmer: "Mandelson je više puta lagao o obimu kontakata sa Epstajnom"

Telegraf pre 1 dan
Britanski premijer Kir Starmer izjavio je da je znao, kada je Pitera Mandelsona imenovao za ambasadora u Sjedinjenim Američkim Državama, da je on održavao veze sa američkim finansijerom i osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstiajnom nakon što je… »

Vesti dana »