Povezane vesti

Marija Mikić se konačno razvela, potpisala papire: Jovan je zvanično prošlost, oglasila se

Marija Mikić se konačno razvela, potpisala papire: Jovan je zvanično prošlost, oglasila se

Telegraf pre 1 dan
Marija Mikić zvanično se razvela od Jovana Pantića sa kojim ima dvoje dece. Pevačica je potpisala papire, a tim povodom se oglasila i istakla da je za nju to završena priča. - Što se toga tiče, ništa ne bih dalje komentarisala. To je za mene završena… »
Marija Mikić se zvanično razvela: Pevačica potpisala papire, više je ništa ne vezuje za bivšeg: "To je za mene završena priča"…

Marija Mikić se zvanično razvela: Pevačica potpisala papire, više je ništa ne vezuje za bivšeg: "To je za mene završena priča"…

Blic pre 14 sati
Pevačica je izjavila da se nakon razvoda fokusira na budućnost bez detaljnih komentara o prošlosti. Istakla je važnost očuvanja korektnih odnosa zbog zajedničke dece. Marija Mikić zvanično se razvela od Jovana Pantića sa kojim ima dvoje dece. Pevačica je… »
Marija Mikić potpisala papire za razvod: Zvanično stavila tačku na brak, a bivšeg javno otpisala

Marija Mikić potpisala papire za razvod: Zvanično stavila tačku na brak, a bivšeg javno otpisala

Mondo pre 15 sati
Pevačica Marija Mikić zvanično je potpisala papire za razvod braka od Jovana Pantića sa kojim ima dvoje dece. - Što se toga tiče, ništa ne bih dalje komentarisala. To je za mene završena priča. Neću da se vraćam u prošlost, to je to - rekla je kratko… »
Marija Mikić se sada i zvanično razvela! Pevačica konačno potpisala papire, pa priznala: To je za mene završena priča...

Marija Mikić se sada i zvanično razvela! Pevačica konačno potpisala papire, pa priznala: To je za mene završena priča...

Kurir pre 15 sati
Marija Mikić zvanično se razvela od Jovana Pantića sa kojim ima dvoje dece. Pevačica je potpisala papire, a tim povodom se oglasila za domaće medije i istakla da je za nju to završena priča. - Što se toga tiče, ništa ne bih dalje komentarisala. To je za… »

Vesti dana »