Povezane vesti
Shosha Games zatvara investiciju od 300.000 evra
Euronews pre 1 dan
Mreža poslovnih anđela Inicijative "Digitalna Srbija" i fond Omorika Ventures investirali su ukupno 300.000 evra u Shosha Games, nezavisni gejming studio iz Srbije koji razvija kooperativnu igru "Water Me & You". Poslovni anđeli Inicijative "Digitalna… »
Shosha Games zatvara investiciju od 300 000 evra
Nedeljnik pre 1 dan
Mreža poslovnih anđela Inicijative „Digitalna Srbija“ i fond Omorika Ventures investirali su ukupno 300.000 evra u Shosha Games, nezavisni gejming studio iz Srbije koji razvija kooperativnu igru „Water Me & You“. Poslovni anđeli Inicijative „Digitalna… »
Domaći gejming studio Shosha Games prikupio 300.000 evra od investitora
Biznis.rs pre 1 dan
Originalni pristup privukao veliko interesovanje na vodećim platformama. Mreža poslovnih anđela Inicijative Digitalna Srbija i fond Omorika Ventures investirali su ukupno 300.000 evra u Shosha Games, nezavisni gejming studio iz Srbije koji razvija… »
Shosha Games studio dobio investiciju od 300.000 evra
NIN pre 1 dan
Mreža poslovnih anđela Inicijative „Digitalna Srbija“ i fond Omorika Ventures investirali su ukupno 300.000 evra u Shosha Games, nezavisni gejming studio iz Srbije koji razvija kooperativnu igru „Water Me & You“. Poslovni anđeli Inicijative „Digitalna… »
Inicijativa Digitalna Srbija i fond Omorika ventures uložili 300.000 EUR u gejming studio iz Srbije
Ekapija pre 1 dan
Ilustracija (Foto: Unsplash / ELLA DON) Mreža poslovnih anđela Digitalne Srbije i fond Omorika Ventures investirali su ukupno 300.000 EUR u Shosha Games, nezavisni gejming studio iz Srbije koji razvija kooperativnu igru "Water Me & You", saopšteno je iz… »
Shosha Games zatvara investiciju od 300 000 evra
Blic pre 1 dan
Igra "Water Me & You" je avantura koja ističe teme prirode i ekološke svesti, pružajući emotivno iskustvo igračima Startap je već privukao značajnu pažnju na platformi Steam i pomoću društvenih mreža, potvrđujući kvalitet svog proizvoda Mreža poslovnih… »
Shosha Games ulazi u veliku ligu: 300.000 evra za srpsku kooperativnu igru „Water Me & You“
Dnevnik pre 1 dan
Mreža poslovnih anđela Inicijative „Digitalna Srbija“ i fond Omorika Ventures investirali su ukupno 300.000 evra u Shosha Games, nezavisni gejming studio iz Srbije koji razvija kooperativnu igru Water Me & You. Poslovni anđeli Inicijative „Digitalna… »
Shosha Games iz Srbije dobio investiciju od 300.000 evra za razvoj kooperativne igre "Water Me & You"
Telegraf pre 1 dan
Inicijativa Digitalna Srbija i fond Omorika ventures uložili 300.000 evra u gejming studio iz Srbije
Danas pre 1 dan
Mreža poslovnih anđela Inicijative Digitalna Srbija i fond Omorika Ventures investirali su ukupno 300.000 evra u Shosha Games, nezavisni gejming studio iz Srbije koji razvija kooperativnu igru „Water Me & You“, saopštila je danas Digitalna Srbija, koja… »
Investicija od 300.000 evra u gejming studio iz Srbije: Shosha Games razvija popularnu kooperativnu igru
Kurir pre 1 dan
Poslovni anđeli Inicijative „Digitalna Srbija“ učestvovali su u rundi sa 150.000 evra, dok je Omorika Ventures, zajedno sa jednim od njenih vodećih investitora, uložila dodatnih 150.000 evra. Ovo je četrnaesta investicija mreže poslovnih anđela… »
Vesti dana »
Delez: Podneli smo zahtev za arbitražu ICSID-u kako bi zaštitili svoja prava u Srbiji; Lazarević: Odolevamo pritiscima od septembra
RTV pre 2 satajoš 32 povezane
Stellantis očekuje gubitak od 22 milijarde evra, akcije potonule 20 odsto
Auto blog pre 36 minutajoš 30 povezanih
VST odbio da usvoji ostavke članova Izborne komisije: moraju da sprovedu odluku Ustavnog suda
Blic pre 2 satajoš 30 povezanih
Vuk Cvijić: Vlastima smetaju policajci koji se bore protiv trgovine drogom
Beta pre 5 satijoš 22 povezane