Povezane vesti
Vatreni konj kao simbol energije, snage i brzine – svečano obeležen početak proslave Kineske nove godine
RTS pre 1 dan
Početak proslave Kineske nove godine svečano je obeležen u Beogradu. Ovogodišnja manifestacija u znaku je vatrenog konja i počinje 17. februara. Ta životinja simbolizuje energiju, lojalnost, snagu, brzinu i mobilnost, što su sve osobine koje, kako… »
Ambasador Kine: Proslava Prolećnog festivala u Srbiji doprinosi boljim odnosima
Radio sto plus pre 1 dan
“Mislim da je Gala proslava Prolećnog festivala veoma dobra promocija kineske kulture i kineske tradicije. Sada u svetu već skoro 20 država proslavlja taj festival kao državni praznik. U Srbiji mnogo Srba je zainteresovano da saznaje više o kineskom… »
Beta pre 1 dan
Ambasador Kine u Srbiji Li Ming izjavio je danas povodom proslave Kineske nove godine da je to dobar način za promovisanje kineske kulture, kao i da može doprineti još boljim odnosima Beograda i Pekinga. "Mislim da je Gala proslava Prolećnog festivala… »
NIN pre 1 dan
Ambasador Kine u Srbiji Li Ming izjavio je danas povodom proslave Kineske nove godine da je to dobar način za promovisanje kineske kulture, kao i da može doprineti još boljim odnosima Beograda i Pekinga. "Mislim da je Gala proslava Prolećnog festivala… »
Obeležena Kineska nova godina u Beogradu: Li Ming poručio da je Srbija zemlja sa velikim potencijalom
Euronews pre 1 dan
Početak proslave Kineske nove godine svečano je obeleženo danas u Beogradu, a ambasador Kine u Srbiji Li Ming izjavio je da je prijateljstvo Srbije i Kine dosta napredovalo u poslednjoj deceniji i ocenio da je Srbija zemlja sa velikim potencijalom, koja… »
Obeležena Kineska nova godina u Beogradu, Li Ming: Srbija zemlja sa velikim potencijalom
RTV pre 1 dan
BEOGRAD - Početak proslave Kineske nove godine svečano je obeleženo danas u Beogradu, a ambasador Kine u Srbiji Li Ming izjavio je da je prijateljstvo Srbije i Kine dosta napredovalo u poslednjoj deceniji i ocenio da je Srbija zemlja sa velikim… »
Vesti dana »
Pretežno oblačno, mestimično sa slabom kišom, najviše do 12 stepeni
RTV pre 32 minutajoš 12 povezanih
Dušan završio u bolnici, pa jurio na meč Srbije: "Znao sam da neće biti fer-pleja"
Mondo pre 1 satjoš 11 povezanih