Povezane vesti

Benzema debitovao het-trikom i sačuvao prvo mesto Al Hilalu

Benzema debitovao het-trikom i sačuvao prvo mesto Al Hilalu

Sportske.net pre 1 dan
Fudbaleri Al Hilala deklasirali su Al Al Ohdod u gostima rezultatom 6:0 u 20. kolu saudijske Pro lige. Ovaj meč se iščekivao širom sveta zbog debija Karima Benzeme za ekipu koju predvodi Simone Inzagi posle senzacionalnog transfera iz Al Itihada, a… »
Karim Benzema odmah dominira: 3 gola na prvom meču za Al Hilal

Karim Benzema odmah dominira: 3 gola na prvom meču za Al Hilal

Mondo pre 8 sati
Fudbaleri Al Hilala ostvarili su ubedljivu pobedu na gostovanju Al Okhdodu rezultatom 6:0 u okviru 21. kola Pro lige. Susret je obeležio bivši fudbaler Real Madrida Karima Benzeme koji je debitovao u dresu tima iz Rijada i to sa stilom - postigao je tri… »
(VIDEO) Kakva veličina: Benzema debitovao za Hilal het-trikom!

(VIDEO) Kakva veličina: Benzema debitovao za Hilal het-trikom!

Sport klub pre 8 sati
Do skoro je bio saigrač Predraga Rajkovića u Itihadu, a sada će igrati sa još jednim srpskim igračem, Sergejem Milinković-Savićem. Reč je, naravno o Karimu Benzemi, koji je u 39. godini promenio klub i prešao iz Itihada u Hilal. I već na debiju za novi… »
Gleda li Ronaldo: Het-trik Benzeme na debiju! VIDEO

Gleda li Ronaldo: Het-trik Benzeme na debiju! VIDEO

B92 pre 8 sati
Fudbaleri Al Hilala upisali su ubedljivu pobedu na gostovanju Al Okhdodu rezultatom 6:0 u meču 21. kola Pro lige, koja je ujedno bila prva za Karima Benzemu u dresu tima iz Rijada. Francuz je poslednjeg dana prelaznog roka iz redova Al Itihada pojačao… »
Debi iz snova za Benzemu: Francuz odmah pokazao kakvo je pojačanje za Al Hilal!

Debi iz snova za Benzemu: Francuz odmah pokazao kakvo je pojačanje za Al Hilal!

Večernje novosti pre 8 sati
KAO grom iz vedra neba odjeknula je vest da je Karim Benzema prešao iz Al Itihada u Al Hilal. Već na debiju je pokazao kakvo će biti pojačanje. FOTO: Profimedia Posle 64 minuta igre na semaforu je stajalo 0:3, a strelac sva tri pogotka bio je iskusni… »
Benzema se za pola sata "štiklom" predstavio u "azijskom Realu" VIDEO

Benzema se za pola sata "štiklom" predstavio u "azijskom Realu" VIDEO

B92 pre 9 sati
Francuski fudbaler Karim Benzema postigao je svoj prvi gol u dresu Al Hilala. I to odmah po isteku pola sata igre, nakon što je u smiraj zimskog prelaznog roka u Saudijskoj Arabiji opremu Al Itihada zamenio za onu "azijskoj Real Madrida" kako je sam… »
Benzema: "Sada sam u azijskom Realu"

Benzema: "Sada sam u azijskom Realu"

B92 pre 15 sati
Karim Benzema će do 2027. godine nositi dres Al Hilala. Francuski napadač je u najveći klub u Aziji prešao iz Al Itihada. On je od 2009. do 2023. godine igrao za Real Madrid, a u ovoj je sezoni u 14 utakmica u saudijskoj PRO ligi postigao osam golova… »
"Prešao sam u klub koji je azijski Real Madrid!" Karim Benzema nakon što je iz Al Itihada otišao u Al Hilal

"Prešao sam u klub koji je azijski Real Madrid!" Karim Benzema nakon što je iz Al Itihada otišao u Al Hilal

Večernje novosti pre 14 sati
Francuski fudbaler Karim Benzema prešao je iz Al Itihada u Al Hilal. FOTO: Tanjug/AP "Srećan sam što sam ovde. Nakon prvog treninga sam srećan što sam deo ove ekipe. Al Hilal je klub bogate istorije. Osvojili su mnogo trofeja. Pomalo je kao azijski Real… »

Vesti dana »