Povezane vesti
"Oči mi je otvorio Oliver Dragojević" Nina Badrić o početku karijere i mukotrpnoj borbi za uspeh: Gledali su me kao objekat...…
Kurir pre 1 dan
Nina Badrić na sceni je duže od 30 godina, a sada je istakla da je sve lakše nego što je bilo njoj kada je počinjala. - Sad je sve puno lakše. Ali tada se trebalo izboriti za poštovanje, dostojanstvo i opstanak u muškom svetu. Pre svega, svi te gledaju… »
"Oliver Dragojević mi je otvorio oči" Nina Badrić surovo o estradi: "Ako nećete da vas moćnici drže i..."
Telegraf pre 1 dan
Nina Badrić u intervjuu za hrvatski Journal ističe da je sada sve lakše nego što je bilo njoj kada je počinjala, pošto je na sceni duže od 30 godina. - Sad je sve puno lakše. Ali tada se trebalo izboriti za poštovanje, dostojanstvo i opstanak u muškom… »
"Oliver Dragojević mi je otvorio oči" Nina Badrić je na sceni 30 godina, sad otkrila nepoznate detalje: "Gledali su me kao…
Blic pre 1 dan
Podelila je iskustva o borbi za poštovanje i opstajanje u svetu gde su žene često nepošteno tretirane. Naglašava značaj predanog rada i istrajnosti kao temelja svog uspeha. Pevačica Nina Badrić na sceni je duže od 30 godina, a sada je istakla da je sve… »
Vesti dana »
Vreme danas: Pretežno oblačno sa slabom kišom, do 12 stepeni
Vesti online pre 12 minutajoš 12 povezanih
UŽIVO: Rat u Ukrajini - U ruskim napadima pogođena ključna energetska infrastruktura
Euronews pre 7 minutajoš 10 povezanih
Drama Srbije u Čileu - Lajović udario glavom i hitno morao u bolnicu! FOTO
B92 pre 7 minutajoš 11 povezanih