Povezane vesti
Naša pevačica nosi kragnu slikom zabrinula pratioce na mrežama, evo i šta se desilo (foto)
Blic pre 1 dan
Fanovi su zabrinuti za njeno zdravlje, ali su ohrabreni njenim vedrim stavom Marina je iskoristila decembar za odmor, što je neuobičajeno za pevače Srpska pevačica Marina Visković iznenadila je svoje pratioce na Instagramu kada je objavila snimak na kom… »
"Oduzela mi se cela strana": Marina Visković zabrinula fanove, snimila se sa kragnom, trpi ogromne bolove
Mondo pre 1 dan
Marina Visković objavila je snimak na kojem se vidi da nosi kragnu oko vrata, ali nije otkrivala šta joj se tačno dogodilo niti kako je zadobila povredu. Ipak, obavestila je publiku da zbog trenutnog zdravstvenog stanja na narednom nastupu neće biti u… »
"Oduzela mi se desna strana" Pevačica zbog bolova prolazi kroz agoniju: Javno moli za pomoć, "Ako neko zna..."
Telegraf pre 19 sati
Srpska pevačica Marina Visković zabrinu je svoje pratioce na Instagramu kada je objavila snimak na kom se vidi da nosi medicinsku kragnu. Ona se sada oglasila te objasnila šta se dogodilo. Pevačica priznaje da ima nesnosne bolove i da prima injekciju. -… »
Marina Visković nosi kragnu! Pevačica se oglasila na mrežama i zabrinula fanove: "Šoping će me možda izlečiti ili baciti u još…
Kurir pre 24 sata
Marina Visković objavila je snimak na kom nosi kragnu oko vrata. Nije detaljisala šta joj se desilo i kako je zadobila povredu, već je saopštila da zbog stanja u kom je neće biti u mogućnosti da na narednom nastupu otpeva baš sve pesme koje inače izvodi… »
Srpska pevačica sa kragnom oko vrata! Požalila se na povredu, pa otišla u šoping: "Možda će me izlečiti"
Telegraf pre 1 dan
Marina Visković objavila je snimak na kom nosi kragnu oko vrata. Nije detaljisala šta joj se desilo i kako je zadobila povredu, već je saopštila da zbog stanja u kom je neće biti u mogućnosti da na narednom nastupu otpeva baš sve pesme koje inače izvodi… »
Vesti dana »
Ministar Vujić u Briselu sa Kopmanom o aktivnostima Srbije u okviru Poglavlja 23
Euronews pre 21 minutajoš 26 povezanih
Počinju 25. Olimpijske zimske igre – Srbija sa tri predstavnika u Milanu i Kortini (RTS 2, 20.00)
RTS pre 1 satjoš 31 povezana
SRCE: Dačić da javno objasni poteze u vezi sa zaplenom marihuane u istočnoj Srbiji
Glas Šumadije pre 3 satajoš 21 povezana
Krvavi dan! Muškarac ubio rođenog brata kod golupca: Posvađali se, pa počeo da ga mlati do smrti: Horor detalji zločina
Kurir pre 1 satjoš 27 povezanih