Povezane vesti
(Video) "Ići ću u raj, šalim se": Tramp pokušao da bude duhovit na Molitvenom doručku
Blic 05.02.2026
Tramp je naveo da koristi sarcastičan ton da bi ukazao na medijsko izveštavanje o njegovim izjavama. Događaj Molitveni doručak održava se od 1953. godine i okuplja članove Kongresa i Senata. Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas kako veruje… »
"Verovatno ću otići u raj": Trampova poruka sa Molitvenog doručka VIDEO
B92 05.02.2026
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas kako veruje da će "verovatno otići u raj". "Zaista mislim da ću tamo stići. Nisam savršen kandidat, ali sam učinio mnogo dobrog za savršene ljude", rekao je Tramp tokom govora na Molitvenom doručku u… »
Tramp na Molitvenom doručku: Verovatno ću otići u raj
RTV 05.02.2026
VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas kako veruje da će "verovatno otići u raj". "Zaista mislim da ću tamo stići. Nisam savršen kandidat, ali sam učinio mnogo dobrog za savršene ljude", rekao je Tramp tokom govora na Molitvenom… »
NIN 05.02.2026
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas kako veruje da će "verovatno otići u raj". "Zaista mislim da ću tamo stići. Nisam savršen kandidat, ali sam učinio mnogo dobrog za savršene ljude", rekao je Tramp tokom govora na Molitvenom doručku u… »
Politika 05.02.2026
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas kako veruje da će "verovatno otići u raj" VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas kako veruje da će "verovatno otići u raj". "Zaista mislim da ću tamo stići. Nisam savršen kandidat… »
Tramp optimističan: "Verovatno ću otići u raj"
Večernje novosti 05.02.2026
AMERIČKI predsednik Donald Tramp izjavio je danas kako veruje da će "verovatno otići u raj". Foto: Profimedia - Zaista mislim da ću tamo stići. Nisam savršen kandidat, ali sam učinio mnogo dobrog za savršene ljude - rekao je Tramp tokom govora na… »
Tramp: "Verovatno ću otići u raj"
Telegraf 05.02.2026
Vesti dana »
Jedna osoba poginula u izraelskom napadu na ribarsku luku u Gazi
Politika pre 29 minutajoš 35 povezanih
(Foto) Pljačke i neredi posle trijumfa PSŽ u Ligi šampiona: Mladić poginuo, tinejdžer u komi, uhapšeno 780 ljudi
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 49 povezanih
"Svakom dođe žuta minuta" Borko Radivojević o Mini Kostić koja je završila u Lazi: "Ko zna o čemu razmišlja", otkrio šta joj želi
Blic pre 49 minutajoš 23 povezane
Da li je Srbija zaista zemlja košarke? Pogledajte tribine na finalu Superlige Srbije FOTO
Nova pre 24 minutajoš 32 povezane