Povezane vesti

Indira Forza „ex Colonia“ najavila u Beogradu tri uzastopna koncerta - u mts Dvorani 13, 14. i 15. marta

Indira Forza „ex Colonia“ najavila u Beogradu tri uzastopna koncerta - u mts Dvorani 13, 14. i 15. marta

Telegraf pre 1 dan
Video: Indira Forza najavila 3 koncerta u mts Dvorani. Jedna od najpopularnijih pevačica u regionu, simbol energije i autentičnog stila, Indira Forza, bivša pevačica čuvene grupe Colonia, danas je na press konferenciji u klubu Lisabon najavila i treći… »
Beograd mi je uvek poseban: Indira "Kolonija" muzikom u srpskoj prestonici spojiće energiju i emociju (foto)

Beograd mi je uvek poseban: Indira "Kolonija" muzikom u srpskoj prestonici spojiće energiju i emociju (foto)

Večernje novosti pre 24 sata
POSLE tri decenije karijere, bezbroj hitova i energije koja ne poznaje granice, Indira Levak, nekadašnja pevačica grupe „Kolonija“, prirediće beogradskoj publici pravi muzički spektakl. Foto: Bojan Petrović Dva koncerta, 13. i 14. marta, u MTS dvorani… »
"Staviću kapi za oči da mi idu suze": Indira Levak indirektno pecnula koleginice, progovorila o foliranju na estradi

"Staviću kapi za oči da mi idu suze": Indira Levak indirektno pecnula koleginice, progovorila o foliranju na estradi

Mondo pre 1 dan
Poznata pevačica Indira Levak, javnosti poznata kao Indira ex Colonia, održaće tri velika koncerta u Beogradu povodom obeležavanja 30 godina uspešne muzičke karijere. Nastupi će biti održani 13, 14. i 15. marta u MTS dvorani, a interesovanje publike već… »
Indira Forza najavila tri uzastopna koncerta u mts Dvorani FOTO

Indira Forza najavila tri uzastopna koncerta u mts Dvorani FOTO

B92 pre 1 dan
Jedna od najpopularnijih pevačica u regionu, simbol energije i autentičnog stila, Indira Forza, bivša pevačica grupe Colonia, na press konferenciji u klubu Lisabon najavila i treći koncert u mts Dvorani, pa će tako pevati Beograđanima 13, 14. i 15… »

Vesti dana »