Povezane vesti
"Ona je moja doktorka za dušu i leva pretkomora": Marija Šerifović otkrila u kakvom je odnosu sa Jovanom Pajić
Mondo 05.02.2026
Marija Šerifović poslednjih nekoliko dana provela je na Baliju sa koleginicom i prijateljicom Jovanom Pajić. Kako se putovanje završilo, Marija se oglasila na svom Instagram profilu gde je otkrila da joj je Bali doneo mir. "Putovanja nisu beg. Ona su… »
"Jovana je doktor za moju dušu" Marija Šerifović konačno otkrila u kakvom je odnosu sa pevačicom: Ona je moja leva pretkomara…
Kurir 05.02.2026
Marija Šerifović poslednjih nekoliko dana provela je na Baliju sa koleginicom i prijateljicom Jovanom Pajić. Kako se putovanje završilo, Marija se oglasila na svom Instagram profilu gde je otkrila da joj je Bali doneo mir. - Putovanja nisu beg. Ona su… »
"Jovana je doktor za moju dušu", Marija otkrila u kakvom su odnosu: Evo šta misli o koleginici, "ona je moja..."
Telegraf 05.02.2026
Marija Šerifović poslednjih nekoliko dana provela je na Baliju sa koleginicom i prijateljicom Jovanom Pajić. O tome koliko im je bilo lepo na odmoru, pokazivale su na društvenim mrežama. Kako se putovanje završilo, njih dve su se vratile u realnost, a… »
"Prvi put sam čula sebe" Marija Šerifović napustila Bali i otkrila: "Ovo mi ne bi uspelo bez doktorke i moje leve pretkomore…
Blic 05.02.2026
Marija je na Instagramu podelila osećaj dubokog mira koji je pronašla tokom putovanja. Pevačica je istakla koliko joj je odmor prijao. Marija Šerifović poslednjih nekoliko dana provela je na Baliju sa koleginicom i prijateljicom Jovanom Pajić. Kako se… »
Vesti dana »
Nedeljkov: CRTA identifikovala 12 lažnih lista SNS za lokalne izbore, sumnja da su lažne još četiri
Beta pre 1 satjoš 31 povezana
Eskalacija sukoba u Iranu utiče na globalna tržišta i planove za Bliski istok
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 26 povezanih
Ustavni sud u Prištini izrekao meru protiv dekreta Osmani o raspuštanju skupštine
Blic pre 52 minutajoš 21 povezana
Šta se dešava u Smederevskoj Palanci: Okolnosti razlaza studenata i opozicije
NIN pre 3 satajoš 26 povezanih