Povezane vesti

"Pevačice su prihvatale šakom i kapom karijere preko kreveta" Zejna otkrila crnu stranu estrade: nudili su mi se sponzori

"Pevačice su prihvatale šakom i kapom karijere preko kreveta" Zejna otkrila crnu stranu estrade: nudili su mi se sponzori

Kurir pre 1 dan
Pevačica Zejna Murkić otvoreno je govorila o izazovima na estradi i kako je uspela da izgradi karijeru bez kompromisa, te nije pristajala na ponude menadžera da je proguraju. U intervjuu je otkrila da su joj menadžeri i sponzori nudili pomoć, ali da je… »
Naša pevačica o nepristojnim ponudama: "Muvali su me menadžeri" Krije privatan život kao zmija noge, evo zašto

Naša pevačica o nepristojnim ponudama: "Muvali su me menadžeri" Krije privatan život kao zmija noge, evo zašto

Telegraf pre 1 dan
Pevačica Zejna Murkić dugi niz godina je na estradi i uspela je da izgradi karijeru bez ikakvih skandala i kompromisa. Iako je prokrčila svoj put i napravila ime, do toga nije bilo teško doći. Kako je otkrila u jednom intervjuu nije pristajala na ponude… »
"Muvali su me menadžeri" Naša pevačica se sama izborila za svoje mesto na estradi, a evo zašto ne priča mnogo o momcima

"Muvali su me menadžeri" Naša pevačica se sama izborila za svoje mesto na estradi, a evo zašto ne priča mnogo o momcima

Blic pre 1 dan
Zejna ne priča previše o partnerima Bitni su joj porodica i karijera, kao i krug prijatelja koji su uvek tu za nju Pevačica Zejna Murkić otvoreno je govorila o izazovima na estradi i kako je uspela da izgradi karijeru bez kompromisa, te nije pristajala… »

Vesti dana »