Povezane vesti
"Pevačice su prihvatale šakom i kapom karijere preko kreveta" Zejna otkrila crnu stranu estrade: nudili su mi se sponzori
Kurir 05.02.2026
Pevačica Zejna Murkić otvoreno je govorila o izazovima na estradi i kako je uspela da izgradi karijeru bez kompromisa, te nije pristajala na ponude menadžera da je proguraju. U intervjuu je otkrila da su joj menadžeri i sponzori nudili pomoć, ali da je… »
Naša pevačica o nepristojnim ponudama: "Muvali su me menadžeri" Krije privatan život kao zmija noge, evo zašto
Telegraf 05.02.2026
Pevačica Zejna Murkić dugi niz godina je na estradi i uspela je da izgradi karijeru bez ikakvih skandala i kompromisa. Iako je prokrčila svoj put i napravila ime, do toga nije bilo teško doći. Kako je otkrila u jednom intervjuu nije pristajala na ponude… »
"Muvali su me menadžeri" Naša pevačica se sama izborila za svoje mesto na estradi, a evo zašto ne priča mnogo o momcima
Blic 05.02.2026
Zejna ne priča previše o partnerima Bitni su joj porodica i karijera, kao i krug prijatelja koji su uvek tu za nju Pevačica Zejna Murkić otvoreno je govorila o izazovima na estradi i kako je uspela da izgradi karijeru bez kompromisa, te nije pristajala… »
Vesti dana »
Policija identifikovala izvršioca napada automobilom tokom Parade ponosa u Berlinu
Insajder pre 22 minutajoš 17 povezanih
Čubrilo upozorio na pakleni početak avgusta: Posle pljuskova stiže udar od 38 stepeni
Mondo pre 52 minutajoš 16 povezanih
Pogačar na korak od pete titule na Tur d’Fransu, Karapas pobednik 20. etape
Radio sto plus pre 33 minutajoš 13 povezanih
Dan za novi početak: Danas je letnji Aranđelovdan, a ovo su običaji koji ga prate
Nova pre 23 minutajoš 10 povezanih
Požari u okolini Madrida i Avile zahvatili 45.000 hektara, gotovo 89.000 ljudi evakuisano
Euronews pre 2 minutajoš 8 povezanih