Povezane vesti

‘Zašto sam posle 10 godina pitala muža da imamo otvoreni brak’

‘Zašto sam posle 10 godina pitala muža da imamo otvoreni brak’

Južne vesti 05.02.2026
Ilana Eleá – Personal Archive Seksološkinja dr Ilana Elea predložila je suprugu da imaju otvoreni brak Doktorka Ilana Elea, spisateljica, edukatorka i seksološkinja, je za njihovu 10. godišnjicu braka predložila mužu nešto će iz temelja promeniti njihov… »
'Zašto sam posle 10 godina pitala muža da imamo otvoreni brak'

NIN 05.02.2026
Doktorka Ilana Elea, spisateljica, edukatorka i seksološkinja, je za njihovu 10. godišnjicu braka predložila mužu nešto će iz temelja promeniti njihov odnos - da ne budu više monogamni i da imaju otvoreni brak. Elea je Brazilka, diplomirala je seksualnu… »

Radio 021 05.02.2026
Seksološkinja Ilana Elea kaže da je otvaranje braka prirodno i vredno prihvatanja, ali upozorava da to nije rešenje za narušene veze. Ilana Eleá - Personal Archive Seksološkinja dr Ilana Elea predložila je suprugu da imaju otvoreni brak Doktorka Ilana… »

BBC News 05.02.2026
Seksološkinja Ilana Elea kaže da je otvaranje braka prirodno i vredno prihvatanja, ali upozorava da to nije rešenje za narušene veze. Doktorka Ilana Elea, spisateljica, edukatorka i seksološkinja, je za njihovu 10. godišnjicu braka predložila mužu nešto… »

Vesti dana »