Povezane vesti
‘Zašto sam posle 10 godina pitala muža da imamo otvoreni brak’
Južne vesti 05.02.2026
Ilana Eleá – Personal Archive Seksološkinja dr Ilana Elea predložila je suprugu da imaju otvoreni brak Doktorka Ilana Elea, spisateljica, edukatorka i seksološkinja, je za njihovu 10. godišnjicu braka predložila mužu nešto će iz temelja promeniti njihov… »
'Zašto sam posle 10 godina pitala muža da imamo otvoreni brak'
NIN 05.02.2026
Doktorka Ilana Elea, spisateljica, edukatorka i seksološkinja, je za njihovu 10. godišnjicu braka predložila mužu nešto će iz temelja promeniti njihov odnos - da ne budu više monogamni i da imaju otvoreni brak. Elea je Brazilka, diplomirala je seksualnu… »
Radio 021 05.02.2026
Seksološkinja Ilana Elea kaže da je otvaranje braka prirodno i vredno prihvatanja, ali upozorava da to nije rešenje za narušene veze. Ilana Eleá - Personal Archive Seksološkinja dr Ilana Elea predložila je suprugu da imaju otvoreni brak Doktorka Ilana… »
BBC News 05.02.2026
Seksološkinja Ilana Elea kaže da je otvaranje braka prirodno i vredno prihvatanja, ali upozorava da to nije rešenje za narušene veze. Doktorka Ilana Elea, spisateljica, edukatorka i seksološkinja, je za njihovu 10. godišnjicu braka predložila mužu nešto… »
Vesti dana »
Pronađene dve laboratorije za proizvodnju marihuane i 12 kilograma droge u Subotici (FOTO)
N1 Info pre 26 minutajoš 41 povezana
Tramp: Vratićemo sankcije Rusiji kad se završi kriza sa Iranom
Newsmax Balkans pre 6 minutajoš 33 povezane
Parandilović: Zakon o strancima proizvod saradnje Vučića i Kurtija
Serbian News Media pre 2 satajoš 50 povezanih
UŽIVO Raste broj žrtava u izraelskim napadima na Liban; Netanijahu demantovao glasine o smrti
Sputnik pre 26 minutajoš 47 povezanih