Povezane vesti
"Viktor ima moju potpunu i apsolutnu podršku"
B92 pre 2 dana
Američki predsednik Donald Tramp javno je podržao mađarskog premijera Viktora Orbana pred parlamentarne izbore 12. aprila, poručivši da ima njegovu "potpunu i apsolutnu podršku" za novi mandat. Američki predsednik Donald Tramp podržao je danas mađarskog… »
Tramp podržao Orbana pred izbore u Mađarskoj u aprilu: "Nikada neće izneveriti narod Mađarske"
Newsmax Balkans pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp podržao je mađarskog premijera Viktora Orbana pred izbore koji će se u toj zemlji održati 12. aprila, za koga je rekao da je "zaista snažan i moćan lider". "Bio sam ponosan što sam podržao Viktora za reizbor 2022. godine… »
Tramp "kupuje" Orbana: Zvanično ga podržao u izbornoj kampanji!
Pravda pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp podržao je danas mađarskog premijera Viktora Orbana pred izbore koji će se u toj zemlji održati 12. aprila, za koga je rekao da je "zaista snažan i moćan lider". "Bio sam ponosan što sam podržao Viktora za reizbor 2022… »
Tramp javno podržao Orbana pred izbore: Viktor je snažan i moćan lider, bori se za Mađarsku kao ja za SAD!
Kurir pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp podržao je danas mađarskog premijera Viktora Orbana pred izbore koji će se u toj zemlji održati 12. aprila, za koga je rekao da je "zaista snažan i moćan lider". "Bio sam ponosan što sam podržao Viktora za reizbor 2022… »
Tramp podržao Orbana pred izbore u Mađarskoj
Vesti online pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp podržao je mađarskog premijera Viktora Orbana pred izbore koji će se u toj zemlji održati 12. aprila. Tramp je Orbana nazvao snažnim i moćnim liderom. „Bio sam ponosan što sam podržao Viktora za reizbor 2022. godine i… »
Tramp podržao Orbana na izborima u Mađarskoj: Čast mi je što to ponovo činim
Večernje novosti pre 1 dan
AMERIČKI predsednik Donald Tramp podržao je mađarskog premijera Viktora Orbana pred izbore koji će se u toj zemlji održati 12. aprila. Tramp je Orbana nazvao snažnim i moćnim liderom. Foto: Profimedia -Bio sam ponosan što sam podržao Viktora za reizbor… »
Tramp podržao Orbana pred izbore u Mađarskoj
Sputnik pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp podržao je mađarskog premijera Viktora Orbana pred izbore koji će se u toj zemlji održati 12. aprila. Tramp je Orbana nazvao snažnim i moćnim liderom. „Bio sam ponosan što sam podržao Viktora za reizbor 2022. godine i… »
Tramp podržao Orbana pred izbore u Mađarskoj u aprilu: On je zaista jak i moćan lider
Euronews pre 1 dan
Tramp: Orban je pravi prijatelj i ima moju apsolutnu podršku za izbore u aprilu
Politika pre 1 dan
On se neumorno bori za svoju veliku zemlju i narod i voli ih, baš kao što ja radim za SAD, istakao je predsednik. VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp podržao je danas mađarskog premijera Viktora Orbana pred izbore koji će se u toj zemlji… »
Vesti dana »
Dačić: Uhapšeni osumnjičeni da su bacili ručnu bombu na ugostiteljski objekat "Jerry"
Politika pre 6 satijoš 7 povezanih
Opstanak Starmera na vlasti pod znakom pitanja, policija pretresla objekte lorda Mendelsona
Beta pre 6 satijoš 1 povezana
Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Crvena zvezda - Novi Pazar u 22. kolu Superlige Srbije
Telegraf pre 13 minutajoš 4 povezane