Povezane vesti

"Viktor ima moju potpunu i apsolutnu podršku"

"Viktor ima moju potpunu i apsolutnu podršku"

B92 pre 2 dana
Američki predsednik Donald Tramp javno je podržao mađarskog premijera Viktora Orbana pred parlamentarne izbore 12. aprila, poručivši da ima njegovu "potpunu i apsolutnu podršku" za novi mandat. Američki predsednik Donald Tramp podržao je danas mađarskog… »
Tramp podržao Orbana pred izbore u Mađarskoj u aprilu: "Nikada neće izneveriti narod Mađarske"

Tramp podržao Orbana pred izbore u Mađarskoj u aprilu: "Nikada neće izneveriti narod Mađarske"

Newsmax Balkans pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp podržao je mađarskog premijera Viktora Orbana pred izbore koji će se u toj zemlji održati 12. aprila, za koga je rekao da je "zaista snažan i moćan lider". "Bio sam ponosan što sam podržao Viktora za reizbor 2022. godine… »
Tramp "kupuje" Orbana: Zvanično ga podržao u izbornoj kampanji!

Tramp "kupuje" Orbana: Zvanično ga podržao u izbornoj kampanji!

Pravda pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp podržao je danas mađarskog premijera Viktora Orbana pred izbore koji će se u toj zemlji održati 12. aprila, za koga je rekao da je "zaista snažan i moćan lider". "Bio sam ponosan što sam podržao Viktora za reizbor 2022… »
Tramp javno podržao Orbana pred izbore: Viktor je snažan i moćan lider, bori se za Mađarsku kao ja za SAD!

Tramp javno podržao Orbana pred izbore: Viktor je snažan i moćan lider, bori se za Mađarsku kao ja za SAD!

Kurir pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp podržao je danas mađarskog premijera Viktora Orbana pred izbore koji će se u toj zemlji održati 12. aprila, za koga je rekao da je "zaista snažan i moćan lider". "Bio sam ponosan što sam podržao Viktora za reizbor 2022… »
Tramp podržao Orbana pred izbore u Mađarskoj

Vesti online pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp podržao je mađarskog premijera Viktora Orbana pred izbore koji će se u toj zemlji održati 12. aprila. Tramp je Orbana nazvao snažnim i moćnim liderom. „Bio sam ponosan što sam podržao Viktora za reizbor 2022. godine i… »
Tramp podržao Orbana na izborima u Mađarskoj: Čast mi je što to ponovo činim

Tramp podržao Orbana na izborima u Mađarskoj: Čast mi je što to ponovo činim

Večernje novosti pre 1 dan
AMERIČKI predsednik Donald Tramp podržao je mađarskog premijera Viktora Orbana pred izbore koji će se u toj zemlji održati 12. aprila. Tramp je Orbana nazvao snažnim i moćnim liderom. Foto: Profimedia -Bio sam ponosan što sam podržao Viktora za reizbor… »

Sputnik pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp podržao je mađarskog premijera Viktora Orbana pred izbore koji će se u toj zemlji održati 12. aprila. Tramp je Orbana nazvao snažnim i moćnim liderom. „Bio sam ponosan što sam podržao Viktora za reizbor 2022. godine i… »
Tramp podržao Orbana pred izbore u Mađarskoj u aprilu: On je zaista jak i moćan lider

Tramp podržao Orbana pred izbore u Mađarskoj u aprilu: On je zaista jak i moćan lider

Euronews pre 1 dan
Tramp: Orban je pravi prijatelj i ima moju apsolutnu podršku za izbore u aprilu

Tramp: Orban je pravi prijatelj i ima moju apsolutnu podršku za izbore u aprilu

Politika pre 1 dan
​On se neumorno bori za svoju veliku zemlju i narod i voli ih, baš kao što ja radim za SAD, istakao je predsednik. VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp podržao je danas mađarskog premijera Viktora Orbana pred izbore koji će se u toj zemlji… »

Vesti dana »