Povezane vesti

Tramp ne popušta; "Na izdisaju su"

Tramp ne popušta; "Na izdisaju su"

B92 pre 2 dana
Bela kuća danas je odbacila zahtev Kube da se razgovori sa Sjedinjenim Američkim Državama odvijaju samo na ravnopravnoj osnovi, a portparol Kerolajn Levit je saopštila da su u toku diplomatski kontakti sa tom zemljom. "Mislim da bi, s obzirom na… »
Amerikanci prete Irancima; "Tramp ima mnogo opcija"

Amerikanci prete Irancima; "Tramp ima mnogo opcija"

B92 pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp očekuje razgovore sa Iranom u Omanu kako bi utvrdio da li se može postići sporazum sa Teheranom, izjavila je danas portparol Bele kuće Kerolajn Livit i upozorila da Vašington, pored diplomatije, ima i druge opcije. "Dok… »
Tramp čeka razgovore sa Iranom da vidi da li se može postići sporazum

Tramp čeka razgovore sa Iranom da vidi da li se može postići sporazum

Politika pre 1 dan
Indirektni pregovori između Irana i Sjedinjenih Američkih Država biće održani sutra u glavnom gradu Omana. Američki predsednik Donald Tramp očekuje razgovore sa Iranom u Omanu kako bi utvrdio da li se može postići sporazum sa Teheranom, izjavila je danas… »
Oglasila se Bela kuća: Kubanska vlada na izdisaju, zemlja pred kolapsom

Oglasila se Bela kuća: Kubanska vlada na izdisaju, zemlja pred kolapsom

Kurir pre 1 dan
Bela kuća danas je odbacila zahtev Kube da se razgovori sa Sjedinjenim Američkim Državama odvijaju samo na ravnopravnoj osnovi, a portparol Karolina Livit je saopštila da su u toku diplomatski kontakti sa tom zemljom. - Mislim da bi, s obzirom na… »
Bela kuća: U toku su diplomatski pregovori sa Kubom

Bela kuća: U toku su diplomatski pregovori sa Kubom

Politika pre 1 dan
Tenzije porasle nakon što su SAD saopštile da će uvesti carine na robu iz zemalja koje šalju naftu na Kubu. VAŠINGTON - Bela kuća danas je odbacila zahtev Kube da se razgovori sa Sjedinjenim Američkim Državama odvijaju samo na ravnopravnoj osnovi, a… »
Oglasila se Bela kuća: U toku su diplomatski pregovori sa Kubom

Oglasila se Bela kuća: U toku su diplomatski pregovori sa Kubom

Večernje novosti pre 1 dan
BELA kuća danas je odbacila zahtev Kube da se razgovori sa Sjedinjenim Američkim Državama odvijaju samo na ravnopravnoj osnovi, a portparol Karolina Livit je saopštila da su u toku diplomatski kontakti sa tom zemljom. Foto: Profimedia - Mislim da bi, s… »

Vesti dana »