Povezane vesti

Tramp ne popušta; "Na izdisaju su"

Tramp ne popušta; "Na izdisaju su"

B92 pre 25 dana
Bela kuća danas je odbacila zahtev Kube da se razgovori sa Sjedinjenim Američkim Državama odvijaju samo na ravnopravnoj osnovi, a portparol Kerolajn Levit je saopštila da su u toku diplomatski kontakti sa tom zemljom. "Mislim da bi, s obzirom na… »
Amerikanci prete Irancima; "Tramp ima mnogo opcija"

Amerikanci prete Irancima; "Tramp ima mnogo opcija"

B92 pre 24 dana
Američki predsednik Donald Tramp očekuje razgovore sa Iranom u Omanu kako bi utvrdio da li se može postići sporazum sa Teheranom, izjavila je danas portparol Bele kuće Kerolajn Livit i upozorila da Vašington, pored diplomatije, ima i druge opcije. "Dok… »
Tramp čeka razgovore sa Iranom da vidi da li se može postići sporazum

Tramp čeka razgovore sa Iranom da vidi da li se može postići sporazum

Politika pre 24 dana
Indirektni pregovori između Irana i Sjedinjenih Američkih Država biće održani sutra u glavnom gradu Omana. Američki predsednik Donald Tramp očekuje razgovore sa Iranom u Omanu kako bi utvrdio da li se može postići sporazum sa Teheranom, izjavila je danas… »
Oglasila se Bela kuća: Kubanska vlada na izdisaju, zemlja pred kolapsom

Oglasila se Bela kuća: Kubanska vlada na izdisaju, zemlja pred kolapsom

Kurir pre 24 dana
Bela kuća danas je odbacila zahtev Kube da se razgovori sa Sjedinjenim Američkim Državama odvijaju samo na ravnopravnoj osnovi, a portparol Karolina Livit je saopštila da su u toku diplomatski kontakti sa tom zemljom. - Mislim da bi, s obzirom na… »
Bela kuća: U toku su diplomatski pregovori sa Kubom

Bela kuća: U toku su diplomatski pregovori sa Kubom

Politika pre 24 dana
Tenzije porasle nakon što su SAD saopštile da će uvesti carine na robu iz zemalja koje šalju naftu na Kubu. VAŠINGTON - Bela kuća danas je odbacila zahtev Kube da se razgovori sa Sjedinjenim Američkim Državama odvijaju samo na ravnopravnoj osnovi, a… »
Oglasila se Bela kuća: U toku su diplomatski pregovori sa Kubom

Oglasila se Bela kuća: U toku su diplomatski pregovori sa Kubom

Večernje novosti pre 24 dana
BELA kuća danas je odbacila zahtev Kube da se razgovori sa Sjedinjenim Američkim Državama odvijaju samo na ravnopravnoj osnovi, a portparol Karolina Livit je saopštila da su u toku diplomatski kontakti sa tom zemljom. Foto: Profimedia - Mislim da bi, s… »

Vesti dana »