Povezane vesti
Komarov: Nisam legionar koji je došao zbog novca, ovo je moj dom
Sport klub pre 6 sati
Najbolji sportista Srbije za 2025. godinu, rvač grčko-rimskim stilom Aleksandar Komarov oglasio se na društvenim mrežama, očigledno nezadovoljan zbog činjenice da ga u Srbiji zovu Rus. Aktuelni šampion sveta, koji je u finalu kategorije do 87 kilograma… »
Zabio nož u srce Hrvatima! Oglasio se čovek zbog koga se "Bože pravde" orilo Zagrebom i otkrio samo jedno
Večernje novosti pre 10 sati
RVAČ Aleksandar Komarov je osvojio zlatnu medalju za Srbiji na Svetskom prvenstvu u Zagrebu, postao je potom i najbolji sportista naše zemlje za 2025. godinu, a sada je otkrio šta mu najviše sveta! Foto Profimedia Podsećanja radi, Komarov je rođen u… »
U Hrvatskoj kažnjen zbog Srbije: Srpski olimpijac se oglasio povodom prozivki o njegovom poreklu!
Hot sport pre 10 sati
Nezadovoljan zbog prozivki, uprkos brojnim doprinosima našoj zemlji! Titulu najuspešnijeg sportiste Srbije za 2025. godinu, prvi put u izboru Olimpijskog komiteta Srbije, osvojio je rvač Aleksandar Komarov, koji je zlatnom medaljom na Svetskom prvenstvu… »
Hrvati ga kaznili zbog Srbije i tri prsta, on ušao u istoriju naše zemlje, pa digao glas! Brutalna poruka koja odzvanja…
Kurir pre 10 sati
Rvač Aleksandar Komarov, koji je osvojio zlatnu medalju Srbiji na Svetskom prvenstvu u Zagrebu, postao je i najbolji sportista naše zemlje za 2025. godinu. Komarov je rođen u Rusiji, ali je oženjen Nevenom Vulović, bivšom rvačkom reprezentativkom Srbije… »
"Hrvati me kaznili zbog Srbije, mnogi me nazivaju 'Rus', ja sam deo...“: Emotivna poruka našeg sportiste!
Telegraf pre 10 sati
Aleksandar Komarov je proglašen za najuspešnijeg srpskog sportistu u zboru Olimpijskog komiteta Srbije za 2025. godinu, a najveć uspeh je zabeležio u Zagrebu, gde je osvojio zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u rvanju. Naš sportista se javno oglasio na… »
Vesti dana »
Delez zatražio arbitražu u Vašingtonu zbog ograničenja trgovačkih marži, Lazarević: Nisu diskriminisani
NIN pre 1 satjoš 32 povezane
Vujić u Briselu razgovarao o novim dopunama pravosudnih zakona
Serbian News Media pre 2 satajoš 30 povezanih
“Vlastima smetaju policajci koji se bore protiv trgovine drogom“
Morava info pre 2 satajoš 22 povezane