Povezane vesti

'Dala sam otkaz da bih Epstinovim žrtvama pomogla da dođu do pravde'

Radio 021 pre 10 sati
Slobodni novinari širom sveta rade zajedno kako bi tražili tragove o Epstinovim zločinima na mestima do kojih mejnstrim mediji još nisu stigli. Ellie Leonard I dok sveže objavljena hrpa dokumenta iz dosijea o osuđenom seksualnom prestupniku Džefriju… »
‘Dala sam otkaz da bih Epstinovim žrtvama pomogla da dođu do pravde’

Južne vesti pre 10 sati
Ellie Leonard I dok sveže objavljena hrpa dokumenta iz dosijea o osuđenom seksualnom prestupniku Džefriju Epstinu privlače novu pažnju, te papire ne prosejavaju samo krupne novinske redakcije – sve je izazvalo ogromno interesovanje i javnosti u onlajn… »

Danas pre 10 sati
I dok sveže objavljena hrpa dokumenta iz dosijea o osuđenom seksualnom prestupniku Džefriju Epstinu privlače novu pažnju, te papire ne prosejavaju samo krupne novinske redakcije – sve je izazvalo ogromno interesovanje i javnosti u onlajn svetu. Među… »

NIN pre 10 sati
I dok sveže objavljena hrpa dokumenta iz dosijea o osuđenom seksualnom prestupniku Džefriju Epstinu privlače novu pažnju, te papire ne prosejavaju samo krupne novinske redakcije - sve je izazvalo ogromno interesovanje i javnosti u onlajn svetu. Među… »

BBC News pre 10 sati
Slobodni novinari širom sveta rade zajedno kako bi tražili tragove o Epstinovim zločinima na mestima do kojih mejnstrim mediji još nisu stigli. I dok sveže objavljena hrpa dokumenta iz dosijea o osuđenom seksualnom prestupniku Džefriju Epstinu privlače… »

Vesti dana »