Повезане вести

"Флин Пријатно изненадио ану, жељку и мене" Додик објавио фотографије с вечере коју је за њега и званичнице Републике Српске…

"Флин Пријатно изненадио ану, жељку и мене" Додик објавио фотографије с вечере коју је за њега и званичнице Републике Српске…

Курир 06.02.2026
Амерички генерал Мајкл Флин је у част делегације из Републике Српске, која борави у посети САД, приредио вечеру у Голден институту. - Пријатно ме изненадио гест Флина, који је у част Ане, Жељке и мене приредио вечеру у Голден… »
Додик: О Српској се више не прича, с њом се разговара

Вести онлине 06.02.2026
Генерал Мајкл Флин у част делегације Републике Српске која борави у посети Сједињеним Америчким Државама приредио је вечеру у Голден институту. „Пријатно ме изненадио гест Флина, који је у част Ане, Жељке и мене приредио вечеру… »
Додик: О Српској се више не прича, с њом се разговара (ФОТО)

Додик: О Српској се више не прича, с њом се разговара (ФОТО)

Данас 06.02.2026
ријатно ме изненадио гест Флина, који је у част Ане, Жељке и мене приредио вечеру у Голден институту, којој су присуствовали и конгресмени Рич Макормик, Бет Ван Дајн, Бајрон Доналдс, Ана Паулина Луна – истакао је лидер СНСД-а… »

Спутник 06.02.2026
Генерал Мајкл Флин у част делегације Републике Српске која борави у посети Сједињеним Америчким Државама приредио је вечеру у Голден институту. „Пријатно ме изненадио гест Флина, који је у част Ане, Жељке и мене приредио вечеру… »

Вести дана »