Povezane vesti
Pokret Mi - snaga naroda: Povećanje cene smeštaja u Gerontološkom centra u Nišu je sramota
Beta pre 22 sata
Gradski odbor pokreta "Mi - snaga naroda" Niš saopštio je danas da osuđuje odluku o povećanju cene smeštaja u državnom Gerontološkom centru u tom gradu, koja od 1. februara, iznosi više od 83.000 dinara mesečno. "Šta tačno građani i njihove porodice… »
Pokret „Mi, snaga naroda“ traži da Gerontološki centar Niš objavi razloge poskupljenja smeštaja
Južne vesti pre 22 sata
Šta tačno korisnici Gerontološkog centra u Nišu dobijaju nakon poskupljenja smeštaja – pitaju iz Gradskog odbora Pokreta “Mi, snaga naroda” i traže javno obrazloženje povećanja cena u toj ustanovi. Predlažu i nezavisnu kontrolu uslova boravka i kvaliteta… »
Pokret Mi – snaga naroda: Povećanje cene smeštaja u Gerontološkom centra u Nišu je sramota
Radio sto plus pre 22 sata
“Šta tačno građani i njihove porodice dobijaju ovim poskupljenjem? Sigurno ne kvalitetniju ishranu, niti bolje uslove boravka, jer se korisnici ove ustanove godinama žale na nedovoljne obroke, lošu higijenu i neadekvatnu uslugu”, navedeno je u… »
Poskupeo smeštaj u niškom Gerontološkom centru: Cene i do 83.000 dinara mesečno
Naissus info pre 23 sata
Dok se korisnici žale na loše obroke, higijenu i usluge, u državnom Gerontološkom centru u Nišu poskupljuje smeštaj, pa od 1. februara cene dostižu 83.000 mesečno. Zašto su cene uvećane i da li to znači da će se poboljšati uslovi – pitanja su na koja iz… »
Poskupeo smeštaj u niškom Gerontološkom centru: Cene do 83.000 dinara mesečno
Newsmax Balkans pre 1 dan
Dok se korisnici žale na loše obroke, higijenu i usluge, u državnom Gerontološkom centru u Nišu poskupljuje smeštaj, pa od 1. februara cene dostižu 83.000 mesečno. Zašto su cene uvećane i da li to znači da će se poboljšati uslovi – pitanja su na koja iz… »
Vesti dana »
Kiša i oblačno u većem delu Srbije, sunčani intervali na jugu
Insajder pre 26 minutajoš 12 povezanih
Baksi srušili Pejserse: Pogledajte kako je Milvoki ostvario pobedu protiv Indijane (video)
Kurir pre 16 minutajoš 12 povezanih