Povezane vesti

Pokret Mi - snaga naroda: Povećanje cene smeštaja u Gerontološkom centra u Nišu je sramota

Pokret Mi - snaga naroda: Povećanje cene smeštaja u Gerontološkom centra u Nišu je sramota

Beta pre 22 sata
Gradski odbor pokreta "Mi - snaga naroda" Niš saopštio je danas da osuđuje odluku o povećanju cene smeštaja u državnom Gerontološkom centru u tom gradu, koja od 1. februara, iznosi više od 83.000 dinara mesečno. "Šta tačno građani i njihove porodice… »
Pokret „Mi, snaga naroda“ traži da Gerontološki centar Niš objavi razloge poskupljenja smeštaja

Pokret „Mi, snaga naroda“ traži da Gerontološki centar Niš objavi razloge poskupljenja smeštaja

Južne vesti pre 22 sata
Šta tačno korisnici Gerontološkog centra u Nišu dobijaju nakon poskupljenja smeštaja – pitaju iz Gradskog odbora Pokreta “Mi, snaga naroda” i traže javno obrazloženje povećanja cena u toj ustanovi. Predlažu i nezavisnu kontrolu uslova boravka i kvaliteta… »
Pokret Mi – snaga naroda: Povećanje cene smeštaja u Gerontološkom centra u Nišu je sramota

Pokret Mi – snaga naroda: Povećanje cene smeštaja u Gerontološkom centra u Nišu je sramota

Radio sto plus pre 22 sata
“Šta tačno građani i njihove porodice dobijaju ovim poskupljenjem? Sigurno ne kvalitetniju ishranu, niti bolje uslove boravka, jer se korisnici ove ustanove godinama žale na nedovoljne obroke, lošu higijenu i neadekvatnu uslugu”, navedeno je u… »
Poskupeo smeštaj u niškom Gerontološkom centru: Cene i do 83.000 dinara mesečno

Poskupeo smeštaj u niškom Gerontološkom centru: Cene i do 83.000 dinara mesečno

Naissus info pre 23 sata
Dok se korisnici žale na loše obroke, higijenu i usluge, u državnom Gerontološkom centru u Nišu poskupljuje smeštaj, pa od 1. februara cene dostižu 83.000 mesečno. Zašto su cene uvećane i da li to znači da će se poboljšati uslovi – pitanja su na koja iz… »
Poskupeo smeštaj u niškom Gerontološkom centru: Cene do 83.000 dinara mesečno

Poskupeo smeštaj u niškom Gerontološkom centru: Cene do 83.000 dinara mesečno

Newsmax Balkans pre 1 dan
Dok se korisnici žale na loše obroke, higijenu i usluge, u državnom Gerontološkom centru u Nišu poskupljuje smeštaj, pa od 1. februara cene dostižu 83.000 mesečno. Zašto su cene uvećane i da li to znači da će se poboljšati uslovi – pitanja su na koja iz… »

Vesti dana »

​Mirovni sporazum Rusije i Ukrajine malo verovatan do marta

​Mirovni sporazum Rusije i Ukrajine malo verovatan do marta

Politika pre 32 minutajoš 10 povezanih
Na današnji dan 7. februar

Na današnji dan 7. februar

Serbian News Media pre 41 minutajoš 5 povezanih