Povezane vesti
"Oduzela mi se cela strana" Marina Visković zabrinula fanove, pa otkrila sa kojim problemom se suočava: Bol jednostavno ne…
Kurir 06.02.2026
Marina Visković zabrinula je fanove kada je objavila da nosi kragnu, ali je sve najmejala komentarom koji pokazuje pozitivan stav. Pevačica se opet oglasila na Instagramu i otkrila uzrok problema sa kojim se suočava. Viskovićeva je na mrežama otkrila da… »
"Oduzela mi se cela desna strana" Marina Visković preživljava pakao, pevačica moli za pomoć: "U bolovima sam" (video)
Blic 05.02.2026
Primila je terapiju i zatražila savete oko daljnjeg lečenja od svojih pratitelja. Inače, pevačica već neko vreme uživa u ljubavi sa milionerom Srpska pevačica Marina Visković zabrinu je svoje pratioce na Instagramu kada je objavila snimak na kom se vidi… »
Vesti dana »
Biciklisti studenti, Čuvari Ustava, spojili se u Kragujevcu, sledi predstavljanje kandidata
Serbian News Media pre 3 satajoš 26 povezanih
Više od pola miliona glasača u biračkom spisku Srbije sa adresom bez imena ulice i broja
Moj Novi Sad pre 9 satijoš 9 povezanih
SAD i Kina dogovorile smanjenje carina na robu vrednu 30 milijardi dolara
B92 pre 2 satajoš 35 povezanih
Bogoljub Karić nakon proglašenja liste: I mi smo tražili da svaki dokument i potpis budu provereni
Radio 021 pre 4 satijoš 27 povezanih
(Foto) Izvučena tela svih šestoro stradalih u eksploziji u stambenoj zgradi u Atini
Newsmax Balkans pre 8 satijoš 31 povezana