Povezane vesti
Stojakoviću se drma klupa, a on poručuje: „Znam ko sam i šta sam“
Sputnik pre 2 sata
Posle neprijatnog zatvaranja jesenjeg i starta prolećnog dela sezone, Partizan u Surdulicu odlazi lišen privilegije koju donosi prvo mesto na tabeli. Nenad Stojaković nalazi se u nezavidnom položaju, ali tvrdi da će njegovi izabranici pobedom… »
Nenad Stojaković: Teško mi je zato što ne postoji jedinstvo, svestan sam da zavisim od rezultata
Danas pre 3 sata
Fudbaleri Partizana gostuju u subotu ekipi Radnika iz Surdulice, u utakmici 22. kola Super lige Srbije. Uoči pomenutog duela medijima se obratio šef stručnog štaba Partizana, Nenad Stojaković. – U proteklih par dana smo se bavili ekipom Radnika iz… »
Partizan u problemu: Stojaković bez bitno igrača napada Radnik u Surdulici!
Hot sport pre 2 sata
Novi peh za crno-bele Fudbaleri Partizana suočavaju se sa novim ozbiljnim problemima pred gostovanje Radniku u 22. kolu Superlige Srbije, pošto je Milan Vukotić zbog povrede primicača gotovo izvesno ispao iz konkurencije za subotnji meč. Reprezentativac… »
Znam da me čuvaju samo rezultati! Trener Partizana o smeni: Ja sam odgovoran čovek, verujem u titulu
Dnevnik pre 3 sata
Trener fudbalera Partizana Nenad Stojaković rekao je da je odgovoran čovek i da zna da ga na klupi čuvaju samo rezultati i ističe da i dalje veruje u osvajanje titule. Partizan, koji u subotu od 14 časova gostuje Radniku u meču 22. kola Superlige Srbije… »
Stojaković: Ja sam odgovoran čovek, znam da me čuvaju samo rezultati
RTV pre 4 sati
BEOGRAD - Trener fudbalera Partizana Nenad Stojaković rekao je danas da je odgovoran čovek i da zna da ga na klupi čuvaju samo rezultati i ističe da i dalje veruje u osvajanje titule. Partizan, koji u subotu od 14 časova gostuje Radniku u meču 22. kola… »
Stojaković: Ja sam odgovoran čovek, znam da me čuvaju samo rezultati
RTS pre 3 sata
Trener fudbalera Partizana Nenad Stojaković rekao je da je odgovoran čovek i da zna da ga na klupi čuvaju samo rezultati i ističe da i dalje veruje u osvajanje titule. Partizan, koji u subotu od 14 časova gostuje Radniku u meču 22. kola Superlige Srbije… »
„Teško mi je i krivo jer ne postoji jedinstvo“: Stojaković otvorio dušu o svom statusu u Partizanu!
Hot sport pre 4 sati
„Ja znam ko sam i šta sam“! Posle nezgodnog završetka jesenjeg dela i neubedljivog ulaska u proleće, Partizan u Surdulicu putuje bez prednosti koju nosi prvo mesto na tabeli. Trener Nenad Stojaković nalazi se pod pritiskom rezultata, ali veruje da će… »
Stojaković o potencijalnoj smeni: Znam ko sam i šta sam!
Sport klub pre 4 sati
Posle neprijatnog zatvaranja jesenjeg i starta prolećnog dela sezone, Partizan u Surdulicu odlazi lišen privilegije koju donosi prvo mesto na tabeli. Nenad Stojaković nalazi se u nezavidnom položaju, ali tvrdi da će njegovi izabranici pobedom obezbediti… »
"Ne zavisim ja od nečije dobre volje": Ovako je trener Partizana reagovao na priču o otkazu
Mondo pre 3 sata
"Meni je jako važno da pozovem navijače da podrže ove mlade momke, pokazalo se da bez njih ne možemo da postignemo ništa. Hvala im na podršci protiv Radničkog, najbolji su", zaključio je Stojaković! "Da smo dali gol Radničkom, ne bismo pričali ovako… »
Stojaković o odlasku iz Partizana: "Situacija je neprijatna" VIDEO
B92 pre 4 sati
Nenad Stojaković, trener fudbalera Partizana, govorio je na konferenciji za medije pred meč 22. kola Superlige protiv Radnika, te se dotakao i spekulacija oko njegovog odlaska iz Humske. Crno-beli u subotu (14.00) gostuju u surdulici, a u susret tom meču… »
"Teško mi je"! Trener Partizana dan nakon "smene" u Humskoj
Večernje novosti pre 4 sati
Fudbaleri Partizana u subotu od 14 časova gostovaće Radniku u Surdulici, a uoči ovog meča i dan posle opšteg haosa oko njegove smene, medijima se obratio trener crno-belih, Nenad Stojaković. FOTO: Ata images Prvo je govorio o meču protiv Radnika. -… »
Stojaković najavio napad na titulu i ističe: "Teško mi je i krivo jer ne postoji jedinstvo!"
Sportske.net pre 5 sati
Nenad Stojaković je na staklenim nogama u Partizanu, i ne beži od odgovornosti. Crno-beli igraju naredni meč protiv Radnika u Surdulici od 14 časova u subotu, a u uvodnoj reči trener Stojaković je rekao da se isključivo bavio ekipom Radnika prethodnih… »
Trener Partizana se oglasio posle haosa oko njegove smene! Stao pred kamere, pa otvorio dušu: "Teško mi je... i krivo!"
Kurir pre 4 sati
Fudbaleri Partizana u subotu od 14 časova gostovaće Radniku u Surdulici, a uoči ovog meča i dan posle opšteg haosa oko njegove smene, medijima se obratio trener crno-belih, Nenad Stojaković. Stojaković je prvo govorio o meču protiv Radnika. - Bavili smo… »
Prvo obraćanje trenera Partizana posle bure u Humskoj, ostavka, pa poverenje: "Teško mi je i krivo..."
Telegraf pre 4 sati
Buran dan je juče bio u Humskoj, pošto su redom stizale informacije da je Partizan prvo otpustio trenera Nenada Stojakovića, a potom i da je istom ukazano poverenje, barem do utakmice protiv Radnika u Surdulici. Jasno je da se aktuelni šef struke neće… »
Vesti dana »
Oni će nositi zastavu Srbije na otvaranju ZOI, ovo je momenat za ponos cele zemlje
Telegraf pre 2 satajoš 29 povezanih
Vuk Cvijić: Vlastima smetaju policajci koji se bore protiv trgovine drogom
Beta pre 1 satjoš 20 povezanih
Krvava porodična drama kod Golupca: Posle kraće svađe usmrtio rođenog brata, detalji zločina lede krv u žilama
Telegraf pre 14 minutajoš 24 povezane