Povezane vesti

Ministar Selaković: U slučaju Generalštab nema krivičnog dela, to je politički montiran proces

Ministar Selaković: U slučaju Generalštab nema krivičnog dela, to je politički montiran proces

Radio sto plus pre 21 dana
“Ni ja ni moji saradnici nismo nikome pribavili nikavu korist, a još manje smo učinili državi ili bilo kome štetu, niti ima štete niti ima kotristi, tužilaštvo nije spovelo nijedno stručno veštačenje finansijsko-ekonomske struke”, rekao je selaković za… »
Selaković: U slučaju Generalštab nema krivičnog dela, to je politički montiran proces

Selaković: U slučaju Generalštab nema krivičnog dela, to je politički montiran proces

NIN pre 21 dana
Ministar kulture Nikola Selakvić rekao je danas da u sudskom postupku "Generalštab" u kojem su osumnjičeni on i još tri osobe, "nema krvičnog dela" i da je to "politički montiran proces". "Ni ja ni moji saradnici nismo nikome pribavili nikavu korist, a… »

Glas Zaječara pre 21 dana
Ministar kulture Nikola Selakvić rekao je danas da u sudskom postupku "Generalštab" u kojem su osumnjičeni on i još tri osobe, "nema krivičnog dela" i da je to "politički montiran proces". "Ni ja ni moji saradnici nismo nikome pribavili nikakvu korist, a… »
Ministar kulture Srbije tvrdi da je proces protiv njega 'politički montiran'

Ministar kulture Srbije tvrdi da je proces protiv njega 'politički montiran'

Slobodna Evropa pre 21 dana
Ministar kulture Srbije Nikola Selaković izjavio je da u sudskom postupku u slučaju "Generalštab" u kojem je osumnjičen, "nema krivičnog dela" i da je to "politički montiran proces". "Ni ja ni moji saradnici nismo nikome pribavili nikakvu korist, a još… »

Beta pre 21 dana
Ministar kulture Nikola Selakvić rekao je danas da u sudskom postupku "Generalštab" u kojem su osumnjičeni on i još tri osobe, "nema krivičnog dela" i da je to "politički montiran proces". "Ni ja ni moji saradnici nismo nikome pribavili nikakvu korist, a… »

Serbian News Media pre 21 dana
Ministar kulture Nikola Selakvić rekao je danas da u sudskom postupku „Generalštab“ u kojem su osumnjičeni on i još tri osobe, „nema krvičnog dela“ i da je to „politički montiran proces“. „Ni ja ni moji saradnici nismo nikome pribavili nikavu korist, a… »
Selaković o suđenju za Generalštab: Nema krivičnog dela, montiran proces

Selaković o suđenju za Generalštab: Nema krivičnog dela, montiran proces

Radio 021 pre 21 dana
Ministar kulture Nikola Selakvić rekao je da u sudskom postupku "Generalštab" u kojem su osumnjičeni on i još tri osobe, "nema krvičnog dela" i da je to "politički montiran proces". "Ni ja ni moji saradnici nismo nikome pribavili nikavu korist, a još… »
Selaković se ponovo brani sa režimskih televizija: To je politički montiran proces

Selaković se ponovo brani sa režimskih televizija: To je politički montiran proces

N1 Info pre 21 dana
Ministar kulture Nikola Selaković rekao je da u sudskom postupku "Generalštab" u kojem su osumnjičeni on i još tri osobe, "nema krvičnog dela" i da je to "politički montiran proces". "Ni ja ni moji saradnici nismo nikome pribavili nikavu korist, a još… »

Danas pre 21 dana
Ministar kulture Nikola Selakvić rekao je danas da u sudskom postupku „Generalštab“ u kojem su osumnjičeni on i još tri osobe, „nema krvičnog dela“ i da je to „politički montiran proces“. „Ni ja ni moji saradnici nismo nikome pribavili nikavu korist, a… »

Vesti dana »