Povezane vesti

Selaković: U slučaju Generalštab nema krivičnog dela, to je politički montiran proces

Selaković: U slučaju Generalštab nema krivičnog dela, to je politički montiran proces

NIN pre 7 sati
Ministar kulture Nikola Selakvić rekao je danas da u sudskom postupku "Generalštab" u kojem su osumnjičeni on i još tri osobe, "nema krvičnog dela" i da je to "politički montiran proces". "Ni ja ni moji saradnici nismo nikome pribavili nikavu korist, a… »
Ministar Selaković: U slučaju Generalštab nema krivičnog dela, to je politički montiran proces

Ministar Selaković: U slučaju Generalštab nema krivičnog dela, to je politički montiran proces

Glas Zaječara pre 6 sati
Ministar kulture Nikola Selakvić rekao je danas da u sudskom postupku "Generalštab" u kojem su osumnjičeni on i još tri osobe, "nema krivičnog dela" i da je to "politički montiran proces". "Ni ja ni moji saradnici nismo nikome pribavili nikakvu korist, a… »
Ministar kulture Srbije tvrdi da je proces protiv njega 'politički montiran'

Ministar kulture Srbije tvrdi da je proces protiv njega 'politički montiran'

Slobodna Evropa pre 7 sati
Ministar kulture Srbije Nikola Selaković izjavio je da u sudskom postupku u slučaju "Generalštab" u kojem je osumnjičen, "nema krivičnog dela" i da je to "politički montiran proces". "Ni ja ni moji saradnici nismo nikome pribavili nikakvu korist, a još… »

Beta pre 7 sati
Ministar kulture Nikola Selakvić rekao je danas da u sudskom postupku "Generalštab" u kojem su osumnjičeni on i još tri osobe, "nema krivičnog dela" i da je to "politički montiran proces". "Ni ja ni moji saradnici nismo nikome pribavili nikakvu korist, a… »

Serbian News Media pre 7 sati
Ministar kulture Nikola Selakvić rekao je danas da u sudskom postupku „Generalštab“ u kojem su osumnjičeni on i još tri osobe, „nema krvičnog dela“ i da je to „politički montiran proces“. „Ni ja ni moji saradnici nismo nikome pribavili nikavu korist, a… »

Radio sto plus pre 7 sati
Ministar kulture Nikola Selakvić rekao je danas da u sudskom postupku “Generalštab” u kojem su osumnjičeni on i još tri osobe, “nema krvičnog dela” i da je to “politički montiran proces”. “Ni ja ni moji saradnici nismo nikome pribavili nikavu korist, a… »
Selaković o suđenju za Generalštab: Nema krivičnog dela, montiran proces

Selaković o suđenju za Generalštab: Nema krivičnog dela, montiran proces

Radio 021 pre 7 sati
Ministar kulture Nikola Selakvić rekao je da u sudskom postupku "Generalštab" u kojem su osumnjičeni on i još tri osobe, "nema krvičnog dela" i da je to "politički montiran proces". "Ni ja ni moji saradnici nismo nikome pribavili nikavu korist, a još… »
Selaković se ponovo brani sa režimskih televizija: To je politički montiran proces

Selaković se ponovo brani sa režimskih televizija: To je politički montiran proces

N1 Info pre 8 sati
Ministar kulture Nikola Selaković rekao je da u sudskom postupku "Generalštab" u kojem su osumnjičeni on i još tri osobe, "nema krvičnog dela" i da je to "politički montiran proces". "Ni ja ni moji saradnici nismo nikome pribavili nikavu korist, a još… »

Danas pre 8 sati
Ministar kulture Nikola Selakvić rekao je danas da u sudskom postupku „Generalštab“ u kojem su osumnjičeni on i još tri osobe, „nema krvičnog dela“ i da je to „politički montiran proces“. „Ni ja ni moji saradnici nismo nikome pribavili nikavu korist, a… »

Vesti dana »