Povezane vesti
Selaković: U slučaju Generalštab nema krivičnog dela, to je politički montiran proces
NIN pre 7 sati
Ministar kulture Nikola Selakvić rekao je danas da u sudskom postupku "Generalštab" u kojem su osumnjičeni on i još tri osobe, "nema krvičnog dela" i da je to "politički montiran proces". "Ni ja ni moji saradnici nismo nikome pribavili nikavu korist, a… »
Ministar Selaković: U slučaju Generalštab nema krivičnog dela, to je politički montiran proces
Glas Zaječara pre 6 sati
Ministar kulture Nikola Selakvić rekao je danas da u sudskom postupku "Generalštab" u kojem su osumnjičeni on i još tri osobe, "nema krivičnog dela" i da je to "politički montiran proces". "Ni ja ni moji saradnici nismo nikome pribavili nikakvu korist, a… »
Ministar kulture Srbije tvrdi da je proces protiv njega 'politički montiran'
Slobodna Evropa pre 7 sati
Ministar kulture Srbije Nikola Selaković izjavio je da u sudskom postupku u slučaju "Generalštab" u kojem je osumnjičen, "nema krivičnog dela" i da je to "politički montiran proces". "Ni ja ni moji saradnici nismo nikome pribavili nikakvu korist, a još… »
Ministar Selaković: U slučaju Generalštab nema krivičnog dela, to je politički montiran proces
Beta pre 7 sati
Ministar kulture Nikola Selakvić rekao je danas da u sudskom postupku "Generalštab" u kojem su osumnjičeni on i još tri osobe, "nema krivičnog dela" i da je to "politički montiran proces". "Ni ja ni moji saradnici nismo nikome pribavili nikakvu korist, a… »
Serbian News Media pre 7 sati
Ministar kulture Nikola Selakvić rekao je danas da u sudskom postupku „Generalštab“ u kojem su osumnjičeni on i još tri osobe, „nema krvičnog dela“ i da je to „politički montiran proces“. „Ni ja ni moji saradnici nismo nikome pribavili nikavu korist, a… »
Radio sto plus pre 7 sati
Ministar kulture Nikola Selakvić rekao je danas da u sudskom postupku “Generalštab” u kojem su osumnjičeni on i još tri osobe, “nema krvičnog dela” i da je to “politički montiran proces”. “Ni ja ni moji saradnici nismo nikome pribavili nikavu korist, a… »
Selaković o suđenju za Generalštab: Nema krivičnog dela, montiran proces
Radio 021 pre 7 sati
Ministar kulture Nikola Selakvić rekao je da u sudskom postupku "Generalštab" u kojem su osumnjičeni on i još tri osobe, "nema krvičnog dela" i da je to "politički montiran proces". "Ni ja ni moji saradnici nismo nikome pribavili nikavu korist, a još… »
Selaković se ponovo brani sa režimskih televizija: To je politički montiran proces
N1 Info pre 8 sati
Ministar kulture Nikola Selaković rekao je da u sudskom postupku "Generalštab" u kojem su osumnjičeni on i još tri osobe, "nema krvičnog dela" i da je to "politički montiran proces". "Ni ja ni moji saradnici nismo nikome pribavili nikavu korist, a još… »
Danas pre 8 sati
Ministar kulture Nikola Selakvić rekao je danas da u sudskom postupku „Generalštab“ u kojem su osumnjičeni on i još tri osobe, „nema krvičnog dela“ i da je to „politički montiran proces“. „Ni ja ni moji saradnici nismo nikome pribavili nikavu korist, a… »
Vesti dana »
VST odbio da usvoji ostavke članova Izborne komisije, moraju da sprovedu odluku Ustavnog suda
NIN pre 1 satjoš 30 povezanih
Vuk Cvijić: Vlastima smetaju policajci koji se bore protiv trgovine drogom
Beta pre 4 satijoš 22 povezane