Povezane vesti

Predsednik: Veoma me brine savez Prištine, Tirane i Zagreba, pogotovo zbog novih informacija

Predsednik: Veoma me brine savez Prištine, Tirane i Zagreba, pogotovo zbog novih informacija

RTV pre 5 sati
MLADENOVAC - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da vojni savez Prištine, Tirane i Zagreba nije savez za vojno-tehničku saradnju, već vojni savez koji se pravi za odbranu ili ofanzivne akcije protiv određenih teritorija i dodao ga taj… »
Vučić: Oni koji kritikuju kašnjenje na "Smajliju" nisu izgradili ni jedan put

Vučić: Oni koji kritikuju kašnjenje na "Smajliju" nisu izgradili ni jedan put

Blic pre 8 sati
Predsednik je najavio značajno ubrzanje radova na autoputu u skorijem periodu Istakao je doslednost u saradnji sa firmama koje su angažovane u skladu sa državnim interesima Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da oni koji kritikuju kašnjenje u… »
Vučić o slučaju Generalštab: Selaković nije ni za šta kriv, sve oko tog projekta je bila najplemenitija i najbolja namera

Vučić o slučaju Generalštab: Selaković nije ni za šta kriv, sve oko tog projekta je bila najplemenitija i najbolja namera

Insajder pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ministar kulture Nikola Selaković, koji je optužen u slučaju "Generalštab", nije ni za šta kriv. Vučić je tvrdio da je sve oko obustavljenog projekta "Generalštab", koji je podrazumevao izgradnju… »
Vučić: Selaković nema za šta da bude kriv, slučaj pravljen da bi optužili mene

Vučić: Selaković nema za šta da bude kriv, slučaj pravljen da bi optužili mene

Euronews pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je slučaj "Generalštab", u kojem je optužen i ministar kulture Nikola Selaković, pravljen kako bi optužili lično njega i dodao da Selaković niti je kriv, niti ima za šta da bude kriv, jer se, kako je… »
Vučić o Generalštabu: Selaković nije kriv

Vučić o Generalštabu: Selaković nije kriv

Mondo pre 8 sati
"I neko će da kaže, pa ne moraš ti da imaš pojma, to treba da ima neki drugi. Ok? Pravili su taj slučaj ( Generalštab prim. aut.) želeći da optuže mene. I ja ih i dalje molim da to urade, istog sekunda ću da pomilujem sve do sada optužene, neću se… »
Vučić: Narednih dana posetiću Tursku i imati važne razgovore sa predsednikom Erdoganom

Vučić: Narednih dana posetiću Tursku i imati važne razgovore sa predsednikom Erdoganom

Insajder pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će narednih dana otputovati u zvaničnu posetu Turskoj i da će imati veoma važne razgovore sa turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom, a da će posle toga učestvovati na Minhenskoj bezbednosnoj… »

Vesti dana »