Povezane vesti

Vučić: Znam za nove planove vojnog pakta Tirane, Prištine i Zagreba

Pravda pre 16 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ga veoma brine vojni savez Tirane, Prištine i Zagreba, naglasivši da se on pravi za odbranu ili ofanzivne akcije protiv određenih teritorija. „Veoma me brine taj vojni savez. Nemojte da smetnete sa… »
Predsednika Srbije veoma brine vojni savez Prištine, Tirane i Zagreba

Predsednika Srbije veoma brine vojni savez Prištine, Tirane i Zagreba

Danas pre 16 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ga veoma brine vojni savez Prištine, Tirane i Zagreba, ali da građani Srbije ne moraju da brinu, navodeći da se „snaga srpske vojske uvećava iz dana u dan geometrijskom progresijom“. Vućić je… »

Sputnik pre 18 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ga veoma brine vojni savez Tirane, Prištine i Zagreba, naglasivši da se on pravi za odbranu ili ofanzivne akcije protiv određenih teritorija. „Veoma me brine taj vojni savez. Nemojte da smetnete sa… »
Vučića muči pakt Tirane, Prištine i Zagreba

Vučića muči pakt Tirane, Prištine i Zagreba

Vesti online pre 17 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ga veoma brine vojni savez Tirane, Prištine i Zagreba, naglasivši da se on pravi za odbranu ili ofanzivne akcije protiv određenih teritorija. „Veoma me brine taj vojni savez. Nemojte da smetnete sa uma… »
Vučić o savezu Prištine, Tirane i Zagreba: Građani Srbije ne treba da brinu, snaga srpske vojske svakodnevno raste

Vučić o savezu Prištine, Tirane i Zagreba: Građani Srbije ne treba da brinu, snaga srpske vojske svakodnevno raste

Euronews pre 18 sati
Odgovarajući na pitanja novinara nakon otvaranja rekonstruisane "Gimnazije Mladenovac", predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o vojnom savezu Prištine, Tirane i Zagreba. On je objasnio da je imao informacije da će se taj trojni sastanak održati… »

Vesti dana »