Povezane vesti

Emisija Signali: Pavićević i Oberknežev o izbornoj godini, vlasti i opoziciji

Emisija Signali: Pavićević i Oberknežev o izbornoj godini, vlasti i opoziciji

RTV pre 1 sat
NOVI SAD - Pred Srbijom je izborna godina. Iako se još uvek ne zna tačan datum parlamentarnih i pokrajinskih izbora, pa ni to da li će ići u paketu sa predsedničkim, jer je poznato da Aleksandar Vučić ima veću popularnost od svoje stranke, sigurno je… »
Vučić ponovio da će parlamentarni izbori biti održani ove godine

Beta pre 11 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da građani znaju da će vanredni parlamentarni izbori biti održani do kraja godine, kao što je on to najavio, i odbacio spekulacije da bi glasanje moglo da bude odloženo. "Ljudi znaju da kada ja najavim… »

Glas Zaječara pre 11 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da građani znaju da će vanredni parlamentarni izbori biti održani do kraja godine, kao što je on to najavio, i odbacio spekulacije da bi glasanje moglo da bude odloženo. "Ljudi znaju da kada ja najavim… »

Radio sto plus pre 10 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da građani znaju da će vanredni parlamentarni izbori biti održani do kraja godine, kao što je on to najavio, i odbacio spekulacije da bi glasanje moglo da bude odloženo. “Ljudi znaju da kada ja najavim… »
Vučić o penzijama i izborima: „Ljudi znaju da će, kad kažem, tako i biti“

Vučić o penzijama i izborima: „Ljudi znaju da će, kad kažem, tako i biti“

Dnevnik pre 10 sati
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da, kad kaže da će biti održani izbori, ljudi znaju da će tako biti, isto kao što znaju da će penzija biti uvećana za onoliko procenata za koliko kaže da će biti uvećana. Vučić je, posle… »
Vučić se oglasio o penzijama i izborima! Ovo su konačne odluke: "Tako će biti"

Vučić se oglasio o penzijama i izborima! Ovo su konačne odluke: "Tako će biti"

Telegraf pre 11 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da, kad kaže da će biti održani izbori, ljudi znaju da će tako biti, isto kao što znaju da će penzija biti uvećana za onoliko procenata za koliko kaže da će biti uvećana. Vučić je, posle otvaranja… »

Serbian News Media pre 11 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da građani znaju da će vanredni parlamentarni izbori biti održani do kraja godine, kao što je on to najavio, i odbacio spekulacije da bi glasanje moglo da bude odloženo. „Ljudi znaju da kada ja najavim… »
Vučić: Šta će opozicija da uradi kada izađemo sa tačnim rezultatima izbora?

Vučić: Šta će opozicija da uradi kada izađemo sa tačnim rezultatima izbora?

Danas pre 11 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da građani znaju da će vanredni parlamentarni izbori biti održani do kraja godine, kao što je on to najavio, i odbacio spekulacije da bi glasanje moglo da bude odloženo. „Ljudi znaju da kada ja najavim… »

Vesti dana »