Povezane vesti
"Sve ćemo mi njima vratiti, ne daj nikome": Zubac i Bogdanović poslali misteriozne poruke u NBA ligi
Mondo 06.02.2026
Bogdan Bogdanović ostao je bez nekoliko saigrača u Los Anđelesu u poslednjim danima prelaznog roka u NBA ligi. Prvo je Džejms Harden otišao u Klivlend, pa je Ivica Zubac trejdovan u Indijanu i taj odlazak ga je mnogo više pogodio. Pokazao je to na… »
Dirljiv oproštaj Bogdana i Ivice uz snažnu poruku: „Sve ćemo mi njima vratiti“
Sputnik 06.02.2026
Bogdan Bogdanović, kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, emotivno je reagovao povodom vesti da je Ivica Zubac, njegov saigrač u Los Anđeles Klipersima, trejdovan u Indijanu. Hrvatski košarkaš odgovorio je Bogdanu dirljivom porukom. Los Anđeles… »
Zubac trejdovan, Bogdan poručio: "Najveći brate, već fališ"
Sportske.net 06.02.2026
Ivica Zubac juče je trejdovan iz Los Anđeles Klipersa u Indijana Pejserse. Hrvatski košarkap će tako će zaigrati za treću NBA ekipu, nakon Lejkersa u Klipersa. Dirljivom porukom od njega se oprostio Bogdan Bogdanović, kapiten reprezentacije Srbije, sa… »
„Terca na tišinu…“: Emotivan oproštaj Srbina od Hrvata, Bogdanović ostao bez saigrača, on mu odmah odgovorio!
Telegraf 06.02.2026
Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović i donedavni centar Los Anđeles Klipersa Ivica Zubac emotivno su se oprostili jedan od drugog nakon što je hrvatski košarkaš trejdovan u Indijanu Pejserse. Čelnici Klipersa odlučili su da… »
"Brat moj... sve ćemo mi njima vratiti!" Prepiska Srbina i Hrvata zapalila Instagram i oduševila region!
Kurir 06.02.2026
Sjajni hrvatski centar Ivica Zubac napustio je Los Anđeles Kliperse. Poslednjeg dana trejda Zubac i Kobi Braun prešli su u Indijanu u zamenu za Benedikta Maturina, Ajezu Džeksona i tri pika na draftu, dva iz prve i jedan iz druge runde. Odlazak Hrvata… »
Bogdanović: "Terca na tišinu"; Zubac: "Sve ćemo mi njima vratiti"
B92 06.02.2026
Bogdan Bogdanović i Ivica Zubac imali su emotivan javni oproštaj jedan od drugog. Kapiten Srbije poslao je poruku Hrvatu nakon što je on trejdovan iz Los Anđeles Klipersa u Indijana Pejserse. "Terca na tišinu, brate... Mnogo fališ, ali cepaj dalje"… »
Ivica Zubac trejdovan u Indijanu, Alvarado prelazi u Njujork
Danas 06.02.2026
Košarkaš Los Anđeles Klipersa Ivica Zubac preći će u Indijanu, u sklopu razmene igrača u Američkoj profesionalnoj košarkaškoj ligi (NBA), naveli su danas američki mediji. Osim Zubca, u sklopu trejda, u Indijanu će preći o Kobi Braun, a u suprotnom pravcu… »
Vesti dana »
Bugarska pop zvezda Dara pobedila na pesmi Evrovizije sa pesmom Bangaranga
Beta pre 57 minutajoš 18 povezanih
Ko je Bugarka Dara koja je pobedila na Evroviziji 2026? Osvojila Evroviziju sa više od 500 glasova, a evo koliko ima godina i odakle je
Blic pre 12 minutajoš 7 povezanih