Povezane vesti
"Sve ćemo mi njima vratiti, ne daj nikome": Zubac i Bogdanović poslali misteriozne poruke u NBA ligi
Mondo pre 27 minuta
Bogdan Bogdanović ostao je bez nekoliko saigrača u Los Anđelesu u poslednjim danima prelaznog roka u NBA ligi. Prvo je Džejms Harden otišao u Klivlend, pa je Ivica Zubac trejdovan u Indijanu i taj odlazak ga je mnogo više pogodio. Pokazao je to na… »
Dirljiv oproštaj Bogdana i Ivice uz snažnu poruku: „Sve ćemo mi njima vratiti“
Sputnik pre 3 sata
Bogdan Bogdanović, kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, emotivno je reagovao povodom vesti da je Ivica Zubac, njegov saigrač u Los Anđeles Klipersima, trejdovan u Indijanu. Hrvatski košarkaš odgovorio je Bogdanu dirljivom porukom. Los Anđeles… »
Zubac trejdovan, Bogdan poručio: "Najveći brate, već fališ"
Sportske.net pre 3 sata
Ivica Zubac juče je trejdovan iz Los Anđeles Klipersa u Indijana Pejserse. Hrvatski košarkap će tako će zaigrati za treću NBA ekipu, nakon Lejkersa u Klipersa. Dirljivom porukom od njega se oprostio Bogdan Bogdanović, kapiten reprezentacije Srbije, sa… »
„Terca na tišinu…“: Emotivan oproštaj Srbina od Hrvata, Bogdanović ostao bez saigrača, on mu odmah odgovorio!
Telegraf pre 4 sati
Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović i donedavni centar Los Anđeles Klipersa Ivica Zubac emotivno su se oprostili jedan od drugog nakon što je hrvatski košarkaš trejdovan u Indijanu Pejserse. Čelnici Klipersa odlučili su da… »
"Brat moj... sve ćemo mi njima vratiti!" Prepiska Srbina i Hrvata zapalila Instagram i oduševila region!
Kurir pre 6 sati
Sjajni hrvatski centar Ivica Zubac napustio je Los Anđeles Kliperse. Poslednjeg dana trejda Zubac i Kobi Braun prešli su u Indijanu u zamenu za Benedikta Maturina, Ajezu Džeksona i tri pika na draftu, dva iz prve i jedan iz druge runde. Odlazak Hrvata… »
Bogdanović: "Terca na tišinu"; Zubac: "Sve ćemo mi njima vratiti"
B92 pre 7 sati
Bogdan Bogdanović i Ivica Zubac imali su emotivan javni oproštaj jedan od drugog. Kapiten Srbije poslao je poruku Hrvatu nakon što je on trejdovan iz Los Anđeles Klipersa u Indijana Pejserse. "Terca na tišinu, brate... Mnogo fališ, ali cepaj dalje"… »
Ivica Zubac trejdovan u Indijanu, Alvarado prelazi u Njujork
Danas pre 18 sati
Košarkaš Los Anđeles Klipersa Ivica Zubac preći će u Indijanu, u sklopu razmene igrača u Američkoj profesionalnoj košarkaškoj ligi (NBA), naveli su danas američki mediji. Osim Zubca, u sklopu trejda, u Indijanu će preći o Kobi Braun, a u suprotnom pravcu… »
Vesti dana »
VST 13. februara odlučuje o izboru novih tužilaca za organizovani kriminal, sedam dana kasnije i o svim upućenim tužiocima
Insajder pre 4 satijoš 30 povezanih
Vuk Cvijić: Vlastima smetaju policajci koji se bore protiv trgovine drogom
Beta pre 4 satijoš 22 povezane
Ubistvo nakon svađe u porodičnoj kući u Požarevcu: Muškarac (72) ubio brata
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 29 povezanih