Povezane vesti

Koikoi predstavili spot za singl „Urnišu me šume“: Veliki beogradski koncert i evropska turneja obeležavaju 2026. godinu

Koikoi predstavili spot za singl „Urnišu me šume“: Veliki beogradski koncert i evropska turneja obeležavaju 2026. godinu

Kurir pre 11 sati
Bend KOIKOI, trenutno najuzbudljivije ime regionalne indie rock scene, objavio je spot za pesmu „Urnišu me šume“, introspektivno i snažno ostvarenje koje vizuelno zaokružuje svet njihovog aktuelnog albuma. Ovaj spot nosi posebnu simboliku jer predstavlja… »
KOIKOI predstavili spot za singl „Urnišu me šume“: Veliki beogradski koncert i evropska turneja obeležavaju 2026. godinu

KOIKOI predstavili spot za singl „Urnišu me šume“: Veliki beogradski koncert i evropska turneja obeležavaju 2026. godinu

Nedeljnik pre 14 sati
Bend KOIKOI, trenutno najuzbudljivije ime regionalne indie rock scene, objavio je spot za pesmu „Urnišu me šume“, introspektivno i snažno ostvarenje koje vizuelno zaokružuje svet njihovog aktuelnog albuma. Ovaj spot nosi posebnu simboliku jer predstavlja… »
KOIKOI objavili spot za pesmu „Urnišu me šume“

KOIKOI objavili spot za pesmu „Urnišu me šume“

Forbes pre 18 sati
Bend KOIKOI, objavio je spot za pesmu „Urnišu me šume“. Kako se navodi u saopštenju, spot nosi posebnu simboliku jer predstavlja ponovnu saradnju sa rediteljkom Minom Đukić, koja je režirala prvi spot benda za pesmu „Ogledalo je zrcalo“. Bend navodi da… »
KoiKoi predstavili spot za singl "Urnišu me šume" i najavili beogradski koncert

KoiKoi predstavili spot za singl "Urnišu me šume" i najavili beogradski koncert

Blic pre 19 sati
Bend KOIKOI je objavio spot za pesmu 'Urnišu me šume', koja se ističe introspektivnim temama i simboličnim značajem. Pesma istražuje trenutke suočavanja sa sobom kroz prirodu, prenoseći emocije celokupnog albuma. Bend KOIKOI, trenutno najuzbudljivije ime… »
KOIKOI predstavili spot za singl „Urnišu me šume“

KOIKOI predstavili spot za singl „Urnišu me šume“

Danas pre 20 sati
Koikoi predstavili spot za singl „Urnišu me šume“: Veliki beogradski koncert i evropska turneja

Koikoi predstavili spot za singl „Urnišu me šume“: Veliki beogradski koncert i evropska turneja

Telegraf pre 19 sati

Vesti dana »