Povezane vesti
Koikoi predstavili spot za singl „Urnišu me šume“: Veliki beogradski koncert i evropska turneja obeležavaju 2026. godinu
Kurir 06.02.2026
Bend KOIKOI, trenutno najuzbudljivije ime regionalne indie rock scene, objavio je spot za pesmu „Urnišu me šume“, introspektivno i snažno ostvarenje koje vizuelno zaokružuje svet njihovog aktuelnog albuma. Ovaj spot nosi posebnu simboliku jer predstavlja… »
KOIKOI predstavili spot za singl „Urnišu me šume“: Veliki beogradski koncert i evropska turneja obeležavaju 2026. godinu
Nedeljnik 06.02.2026
Bend KOIKOI, trenutno najuzbudljivije ime regionalne indie rock scene, objavio je spot za pesmu „Urnišu me šume“, introspektivno i snažno ostvarenje koje vizuelno zaokružuje svet njihovog aktuelnog albuma. Ovaj spot nosi posebnu simboliku jer predstavlja… »
KOIKOI objavili spot za pesmu „Urnišu me šume“
Forbes 06.02.2026
Bend KOIKOI, objavio je spot za pesmu „Urnišu me šume“. Kako se navodi u saopštenju, spot nosi posebnu simboliku jer predstavlja ponovnu saradnju sa rediteljkom Minom Đukić, koja je režirala prvi spot benda za pesmu „Ogledalo je zrcalo“. Bend navodi da… »
KoiKoi predstavili spot za singl "Urnišu me šume" i najavili beogradski koncert
Blic 06.02.2026
Bend KOIKOI je objavio spot za pesmu 'Urnišu me šume', koja se ističe introspektivnim temama i simboličnim značajem. Pesma istražuje trenutke suočavanja sa sobom kroz prirodu, prenoseći emocije celokupnog albuma. Bend KOIKOI, trenutno najuzbudljivije ime… »
KOIKOI predstavili spot za singl „Urnišu me šume“
Danas 06.02.2026
Koikoi predstavili spot za singl „Urnišu me šume“: Veliki beogradski koncert i evropska turneja
Telegraf 06.02.2026
Vesti dana »
Pilot i kopilot poginuli na licu mesta! Detalji jezive nesreće u Njujorku, kontrolor leta vikao "Stani", ali bilo je prekasno: Stjuardesa izletela iz aviona na sedištu i - čudom preživela! (foto, video)
Blic pre 23 minutajoš 25 povezanih
Počelo prijavljivanje za lokalna lična dokumenta za Srbe koji žive na Kosovu i Metohiji
Blic pre 1 satjoš 15 povezanih
Šta se ovo dešava? Evropske akcije u minusu, nafta poskupela na 114$, dolar jača, zlato u padu, haos u najavi
Telegraf pre 28 minutajoš 17 povezanih