Povezane vesti
Koikoi predstavili spot za singl „Urnišu me šume“: Veliki beogradski koncert i evropska turneja obeležavaju 2026. godinu
Kurir pre 11 sati
Bend KOIKOI, trenutno najuzbudljivije ime regionalne indie rock scene, objavio je spot za pesmu „Urnišu me šume“, introspektivno i snažno ostvarenje koje vizuelno zaokružuje svet njihovog aktuelnog albuma. Ovaj spot nosi posebnu simboliku jer predstavlja… »
KOIKOI predstavili spot za singl „Urnišu me šume“: Veliki beogradski koncert i evropska turneja obeležavaju 2026. godinu
Nedeljnik pre 14 sati
Bend KOIKOI, trenutno najuzbudljivije ime regionalne indie rock scene, objavio je spot za pesmu „Urnišu me šume“, introspektivno i snažno ostvarenje koje vizuelno zaokružuje svet njihovog aktuelnog albuma. Ovaj spot nosi posebnu simboliku jer predstavlja… »
KOIKOI objavili spot za pesmu „Urnišu me šume“
Forbes pre 18 sati
Bend KOIKOI, objavio je spot za pesmu „Urnišu me šume“. Kako se navodi u saopštenju, spot nosi posebnu simboliku jer predstavlja ponovnu saradnju sa rediteljkom Minom Đukić, koja je režirala prvi spot benda za pesmu „Ogledalo je zrcalo“. Bend navodi da… »
KoiKoi predstavili spot za singl "Urnišu me šume" i najavili beogradski koncert
Blic pre 19 sati
Bend KOIKOI je objavio spot za pesmu 'Urnišu me šume', koja se ističe introspektivnim temama i simboličnim značajem. Pesma istražuje trenutke suočavanja sa sobom kroz prirodu, prenoseći emocije celokupnog albuma. Bend KOIKOI, trenutno najuzbudljivije ime… »
KOIKOI predstavili spot za singl „Urnišu me šume“
Danas pre 20 sati
Koikoi predstavili spot za singl „Urnišu me šume“: Veliki beogradski koncert i evropska turneja
Telegraf pre 19 sati
Vesti dana »
"Vode se vrlo dobri razgovori o Ukrajini" Tramp: Nešto bi moglo da se desi
Večernje novosti pre 1 satjoš 10 povezanih
Dušan završio u bolnici, pa jurio na meč Srbije: "Znao sam da neće biti fer-pleja"
Mondo pre 1 satjoš 11 povezanih