Povezane vesti

"Zarađujem 3.000 evra dnevno, ispod toga ne bih pričala": Starleta prodaje intimu na sajtu za odrasle, sad šokirala priznanjem…

"Zarađujem 3.000 evra dnevno, ispod toga ne bih pričala": Starleta prodaje intimu na sajtu za odrasle, sad šokirala priznanjem…

Blic pre 6 sati
Izjavila je da prosečna starleta zarađuje između 2.000 i 3.000 evra dnevno. Naglašava da je njen izbor zanimanja proizašao iz odlučnosti da poštuje i voli sebe. Bivša rijaliti učesnica i starleta Slađana Lazić, poznatija kao Slađa Poršelina ne krije od… »
Slađa Poršelina zarađuje 3.000 evra dnevno! Starleta "razradila posao", bavi se ovim: "Svaki dan mi je..."

Slađa Poršelina zarađuje 3.000 evra dnevno! Starleta "razradila posao", bavi se ovim: "Svaki dan mi je..."

Telegraf pre 6 sati
Slađana Lazić, poznatija kao Slađa Poršelina ne krije svoju profesiju i od čega zarađuje novac. Ona ne krije činjenicu da voli svoje zanimanje te da živi dobro od toga. Gostujući u emisiji Puls Srbrije govorila je o profesiji starlete pa je prozvala sve… »
Slađa Poršelina zarađuje čak 3.000 evra dnevno! Bivša rijaliti učesnica otkrila čime se bavi: Svaki dan mi je Nova godina…

Slađa Poršelina zarađuje čak 3.000 evra dnevno! Bivša rijaliti učesnica otkrila čime se bavi: Svaki dan mi je Nova godina…

Kurir pre 12 sati
Slađana Lazić, poznatija kao Slađa Poršelina ne krije svoju profesiju i od čega zarađuje novac. Kako voli da istakne, živi dobro i ne žali svoje zanimanje. U emisiji " Puls Srbije" govorila je o svojoj profesiji starelete i potkačila sve koji misle loše… »

Vesti dana »