Povezane vesti
Poreska uprava donela rešenja o utvrđenim doprinosima za sveštenike i verske službenike
N1 Info 06.02.2026
Poreska uprava Srbije saopštila je da je donela rešenja kojima je utvrdila akontacionu obavezu za sveštenike i verske službenike po osnovu doprinosa za obavezno penzijsko i invalidsko i zdravstveno osiguranje za 2026. godinu. Obaveza po osnovu doprinosa… »
Poreska uprava donela rešenja o utvrđenim doprinosima za sveštenike i verske službenike
NIN 06.02.2026
Poreska uprava Srbije saopštila je danas da je donela rešenja kojima je utvrdila akontacionu obavezu za sveštenike i verske službenike po osnovu doprinosa za obavezno penzijsko i invalidsko i zdravstveno osiguranje za 2026. godinu. Obaveza po osnovu… »
Sveštenicima počela da stižu poreska rešenja: Ovo je krajnji datum dostave
Kurir 06.02.2026
Poreska uprava saopštila je danas da je donela rešenja za sveštenike i verske službenike kojima je utvrdila akontacionu obavezu po osnovu doprinosa za obavezno penzijsko i invalidsko i zdravstveno osiguranje za ovu godinu kao i da će ona biti dostavljena… »
Poreska uprava donela rešenja o doprinosima za sveštenike
Biznis.rs 06.02.2026
Na osnovu spiska RFZO. Poreska uprava Srbije saopštila je da je donela rešenja kojima je utvrdila akontacionu obavezu za sveštenike i verske službenike po osnovu doprinosa za obavezno penzijsko i invalidsko i zdravstveno osiguranje za 2026. godinu… »
Objavljeno važno obaveštenje Poreske uprave! Vreme za plaćanje ove obaveze već teče
Telegraf 06.02.2026
Poreska uprava Srbije donela je rešenja o akontacionim obavezama za sveštenike i verske službenike, koja se odnose na doprinose za obavezno penzijsko i invalidsko, kao i zdravstveno osiguranje za 2026. godinu. Kako su utvrđeni iznosi doprinosa Iznosi… »
Važno obaveštenje Poreske uprave: Stigla rešenja o doprinosima za sveštenike za 2026. godinu! Rokovi za dostavu već teku, evo…
Blic 06.02.2026
Poreska uprava Srbije objavila je akontacione obaveze za sveštenike i verske službenike Iznosi su utvrđeni na osnovu podataka PIO fonda dostavljenih Poreskoj upravi Poreska uprava Srbije donela je rešenja kojima su utvrđene akontacione obaveze po osnovu… »
Poreska uprava dostavila rešenja sveštenicima
Danas 06.02.2026
Poreska uprava obavestila je sveštenike i verske službenike da je donela rešenja kojima je utvrdila akontacionu obavezu po osnovu doprinosa za obavezno penzijsko i invalidsko i zdravstveno osiguranje za 2026. Kako navode, obaveza po osnovu doprinosa… »
Vesti dana »
(Video) "Videla sam belu svetlost koja me je budila" Olja Karleuša o borbi za život i teškoj dijagnozi: "Pobedila sam bolest i nastavila da uživam u životu sa svojom porodicom"
Blic pre 59 minutajoš 2 povezane
Najtoplija decenija u poslednjih 176 godina Generalni sekretar UN: "Klima je globalno u vanrednom stanju"
Kurir pre 3 minutajoš 1 povezana
Prošla kroz pakao, a sad je ponovo srećna. Ćerka Goce Božinovske pokazala novog dečka, više ga ne krije: "Moje najdraže!" (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Hakovan Instagram profil Slađe Poršeline: Bivša rijaliti učesnica u šoku, hitno se oglasila
Blic pre 29 minutajoš 1 povezana