Povezane vesti

Plamen je sve progutao, izneli smo samo par džakova dečijih stvari: Požar uništio kuću porodice Todorović u selu Bresnica…

Plamen je sve progutao, izneli smo samo par džakova dečijih stvari: Požar uništio kuću porodice Todorović u selu Bresnica…

RINA pre 1 dan
Plamen je sve progutao, izneli smo samo par džakova dečijih stvari: Požar uništio kuću porodice Todorović u selu Bresnica (FOTO) Čačak – Vatrena stihija je za samo 15 minuta odnela kuću tročlane porodice Todorović iz čačanskog sela Bresnica. Požar je… »
Umesto doma - zgarište: Plamen progutao sve za petnaest minuta FOTO

Umesto doma - zgarište: Plamen progutao sve za petnaest minuta FOTO

B92 pre 1 dan
Vatrena stihija je za samo 15 minuta odnela kuću tročlane porodice Todorović iz čačanskog sela Bresnica. Požar je napravio ogromnu materijalnu štetu, ali ono najvažnije je da nije bilo povređenih. Ipak, jako je teška situacija za ovu porodicu koja umesto… »
(Foto) Todorovići u trenu izgubili sve: Vatrena stihija za 15 minuta progutala kuću: "Čula sam pucketanje i videla da gori…

(Foto) Todorovići u trenu izgubili sve: Vatrena stihija za 15 minuta progutala kuću: "Čula sam pucketanje i videla da gori…

Blic pre 1 dan
Porodici je sada potrebna pomoć u vidu građevinskog materijala i nameštaja kako bi obnovili svoj dom Požar je izbio u dimnjaku i ubrzo zahvatio celu kuću dok su Slađana Todorović i njena kćerka bile prisutne Vatrena stihija je za samo 15 minuta odnela… »
Todorovićima za 15 minuta požar odneo sve: Čula sam pucketanje, izašla napolje s ćerkom i videla da gori odžak

Todorovićima za 15 minuta požar odneo sve: Čula sam pucketanje, izašla napolje s ćerkom i videla da gori odžak

Telegraf pre 2 dana
Meštanima čačanskog sela Bresnica će zauvek u sećanju ostati utorak, 3. februar. Tog dana u svega 15 minuta, Todorovićima je u nepovrat otišlo sve ono što su godinama zajedničkim snagama gradili, prenosi GZS. Nakon što im se rodila ćerka, Todorovići… »

Vesti dana »