Повезане вести
"Постала сам мајка у околностима које нису једноставне“, огласила се Милица Тодоровић: Пролазим кроз стрес и притисак, мој…
Дневник 06.02.2026
Након што се јавности обратила супруга човека са којим је Милица Тодовић пре три дана добила сила, певачица је одлучила да се јавности обрати званичним саопштењем. Наиме, пише Блиц, Милица је истакла да пролази кроз велики стрес… »
Милица Тодоровић пре годину дана била верена за Хрвата који је ухапшен: онда је стигла шок вест
Телеграф 06.02.2026
Милица Тодоровић постала је мајка 3. фебруара, а онда је у јавност испливало да је отац њеног сина Богдана ожењен. Миличина трудноћа, када се сазнало за њу, била је изненађење, јер њен љубавни статус тада готово нико није… »
Огласила се поново Милица Тодоровић: "Дете има 3 дана, пролазим кроз пакао, из болничке постеље..."
Телеграф 06.02.2026
Певчаица Милица Тодоровић огласила се три дана после порођаја саопштењем због прашине која се дигла у јавности након откривања идентитета оца њеног детата. Наиме, након што се, још увек законита супруга непознатог мушкараца… »
"Притисак који трпим је оставио озбиљне последице на моје здравље" Отворено писмо Милице Тодоровић читавој јавности: Нисте…
Курир 06.02.2026
Милица Тодоровић обратила се читавој јавности путем отвореног писма које ми преносимо у целости. "Драги моји, Наше дете има три дана. А ја сва три дана пролазим као кроз прави пакао. Постоје тренуци у животу сваке жене када јој… »
Милица Тодоровић објавила прву слику из породилишта!
Телеграф 06.02.2026
Певачица Милица Тодоровић огласила се вечерас, 6. фебруара новим саопштењем, и првом сликом из породилишта. Милица је објавила слику маленог сина, а његово лице је прекрила саопштењем које је издала за јавност. У свом… »
"Написала сам јој поруку, мушкарац је ту крив": Водитељка стала у одбрану Милици Тодоровић: "Жао ми је обе"
Телеграф 06.02.2026
Жика Јакшић вечерас, 6. фебруара слави рођендан поводом којег је организовао журку у једном престоничком ресторану, а једна од званица је и водитељка Бојана Лазић. Наиме, Бојана је стигла у друштву новинарке и другарице Милене… »
Сви брује о ожењеном мушкарцу Милице Тодоровић, а пре само годину дана је била верена за Хрвата! Дивљао је и правио хаос по…
Курир 06.02.2026
Певачица Милица Тодоровић је на свет донела сина Богдана, испунивши своју највећу животну жељу да постане мајка. Породила се 3. фебруара и од тада су медији и јавност у Србији интензивно пратили сваку информацију из њеног… »
"Не знам где је он, брига га за мене и децу." Ново оглашавање жене оца детета Милице Тодоровић: "Овај брак је готов."
Блиц 06.02.2026
Супруга не може више да ћути, па је све изнела у јавност Л.Ј.М. је навела како је покушала да контактира Милицу много раније Милица Тодоровић се породила 3. фебруара и на свет донела дечака коме је дала име Богдан, а као бомба… »
"Милица ме није ни питала како се моја деца осећају": Жена оца њеног детета наставља да урнише певачицу
Мондо 06.02.2026
Жена која тврди да је супруга оца детета Милице Тодоровић јуче је у исповести за домаће медије говорила о свом мужу који је наводно у параленој вези са певачицом са којом је добио дете, а сада је открила како се она и њена деца… »
Жена оца детета Милице Тодоровић не може да дође себи! ДОНЕЛА ОДЛУКУ: "Деца плачу, њих двоје заслужују..."
Телеграф 06.02.2026
"Све ме стиже, не могу да се смирим. Та жена ни у једном моменту није питала како се моја деца осећају. Не знам где је он сад, очигледно га није брига за нас и децу, овај брак је дефинитивно готов. Ја не могу више овако. Кад сам… »
"Брату сам саградила кућу и сама за све зарадила" Наша певачица је годинама живела ван Србије, а ево на који начин је стекла…
Блиц 06.02.2026
Истакла је да је увек била ту за људе који су јој важни Порођаји и здравствени проблеми нису је зауставили у намери да обезбеди срећан живот за децу Певачица Ивана Шашић отворено је говорила за Блиц о томе како је изгледао њен… »
"Нисам ни знала да имам здравствени проблем": Милица Тодоровић патила пре трудноће, морала да избаци масно и слатко
Мондо 06.02.2026
Милица Тодоровић се породила 3. фебруара. Постала је мајка дечака Богдана, а јавност данима бруји о информацији да је отац њеног сина ожењен. Певачица се огласила из болнице и открила да ће о свему говорити "када дође време"… »
Иза себе има пропала два брака: Нашу певачицу партнер преварио док је била трудна: Данас изгледа боље него икада, а ево шта…
Блиц 06.02.2026
Певачица тврди да се није оптерећивала око тога да ли ће опет имати брак Превара се десила када је била у другом стању Наша позната поп певачица Тања Бањанин, која иза себе има два брака, отворено је говорила о својим… »
Вести дана »
Мали о стопираним средствима ЕУ: Ја у буџету не рачунам на то, ако се деси - деси се
Нова пре 6 сатијош 1 повезана
Ујутро понегде мраз, током дана летње температуре: Очекује се сунчано
Телеграф пре 1 сатјош 3 повезане