Povezane vesti

"Ne znam gde je on, briga ga za mene i decu." Novo oglašavanje žene oca deteta Milice Todorović: "Ovaj brak je gotov."

"Ne znam gde je on, briga ga za mene i decu." Novo oglašavanje žene oca deteta Milice Todorović: "Ovaj brak je gotov."

Blic pre 2 sata
Supruga ne može više da ćuti, pa je sve iznela u javnost L.J.M. je navela kako je pokušala da kontaktira Milicu mnogo ranije Milica Todorović se porodila 3. februara i na svet donela dečaka kome je dala ime Bogdan, a kao bomba odjeknula je vest da je… »
"Milica me nije ni pitala kako se moja deca osećaju": Žena oca njenog deteta nastavlja da urniše pevačicu

"Milica me nije ni pitala kako se moja deca osećaju": Žena oca njenog deteta nastavlja da urniše pevačicu

Mondo pre 3 sata
Žena koja tvrdi da je supruga oca deteta Milice Todorović juče je u ispovesti za domaće medije govorila o svom mužu koji je navodno u paralenoj vezi sa pevačicom sa kojom je dobio dete, a sada je otkrila kako se ona i njena deca osećaju kada se sve… »
Žena oca deteta Milice Todorović ne može da dođe sebi! DONELA ODLUKU: "Deca plaču, njih dvoje zaslužuju..."

Žena oca deteta Milice Todorović ne može da dođe sebi! DONELA ODLUKU: "Deca plaču, njih dvoje zaslužuju..."

Telegraf pre 2 sata
"Sve me stiže, ne mogu da se smirim. Ta žena ni u jednom momentu nije pitala kako se moja deca osećaju. Ne znam gde je on sad, očigledno ga nije briga za nas i decu, ovaj brak je definitivno gotov. Ja ne mogu više ovako. Kad sam bila kod nje njoj je… »
"Bratu sam sagradila kuću i sama za sve zaradila" Naša pevačica je godinama živela van Srbije, a evo na koji način je stekla…

"Bratu sam sagradila kuću i sama za sve zaradila" Naša pevačica je godinama živela van Srbije, a evo na koji način je stekla…

Blic pre 4 sati
Istakla je da je uvek bila tu za ljude koji su joj važni Porođaji i zdravstveni problemi nisu je zaustavili u nameri da obezbedi srećan život za decu Pevačica Ivana Šašić otvoreno je govorila za Blic o tome kako je izgledao njen život u inostranstvu, kao… »
Iza sebe ima propala dva braka: Našu pevačicu partner prevario dok je bila trudna: Danas izgleda bolje nego ikada, a evo šta…

Iza sebe ima propala dva braka: Našu pevačicu partner prevario dok je bila trudna: Danas izgleda bolje nego ikada, a evo šta…

Blic pre 8 sati
Pevačica tvrdi da se nije opterećivala oko toga da li će opet imati brak Prevara se desila kada je bila u drugom stanju Naša poznata pop pevačica Tanja Banjanin, koja iza sebe ima dva braka, otvoreno je govorila o svojim iskustvima i izazovima kroz koje… »

Vesti dana »