Povezane vesti
"Postala sam majka u okolnostima koje nisu jednostavne“, oglasila se Milica Todorović: Prolazim kroz stres i pritisak, moj…
Dnevnik pre 23 dana
Nakon što se javnosti obratila supruga čoveka sa kojim je Milica Todović pre tri dana dobila sila, pevačica je odlučila da se javnosti obrati zvaničnim saopštenjem. Naime, piše Blic, Milica je istakla da prolazi kroz veliki stres kakav nijedna žena ne bi… »
Milica Todorović pre godinu dana bila verena za Hrvata koji je uhapšen: onda je stigla šok vest
Telegraf pre 23 dana
Milica Todorović postala je majka 3. februara, a onda je u javnost isplivalo da je otac njenog sina Bogdana oženjen. Miličina trudnoća, kada se saznalo za nju, bila je iznenađenje, jer njen ljubavni status tada gotovo niko nije znao. Sa druge strane… »
Oglasila se ponovo Milica Todorović: "Dete ima 3 dana, prolazim kroz pakao, iz bolničke postelje..."
Telegraf pre 23 dana
Pevčaica Milica Todorović oglasila se tri dana posle porođaja saopštenjem zbog prašine koja se digla u javnosti nakon otkrivanja identiteta oca njenog detata. Naime, nakon što se, još uvek zakonita supruga nepoznatog muškaraca oglasila i otkrila da je on… »
"Pritisak koji trpim je ostavio ozbiljne posledice na moje zdravlje" Otvoreno pismo Milice Todorović čitavoj javnosti: Niste…
Kurir pre 22 dana
Milica Todorović obratila se čitavoj javnosti putem otvorenog pisma koje mi prenosimo u celosti. "Dragi moji, Naše dete ima tri dana. A ja sva tri dana prolazim kao kroz pravi pakao. Postoje trenuci u životu svake žene kada joj je potrebno samo jedno -… »
Milica Todorović objavila prvu sliku iz porodilišta!
Telegraf pre 22 dana
Pevačica Milica Todorović oglasila se večeras, 6. februara novim saopštenjem, i prvom slikom iz porodilišta. Milica je objavila sliku malenog sina, a njegovo lice je prekrila saopštenjem koje je izdala za javnost. U svom saopštenju je zamolila javnost za… »
"Napisala sam joj poruku, muškarac je tu kriv": Voditeljka stala u odbranu Milici Todorović: "Žao mi je obe"
Telegraf pre 22 dana
Žika Jakšić večeras, 6. februara slavi rođendan povodom kojeg je organizovao žurku u jednom prestoničkom restoranu, a jedna od zvanica je i voditeljka Bojana Lazić. Naime, Bojana je stigla u društvu novinarke i drugarice Milene, a njih dve su… »
Svi bruje o oženjenom muškarcu Milice Todorović, a pre samo godinu dana je bila verena za Hrvata! Divljao je i pravio haos po…
Kurir pre 22 dana
Pevačica Milica Todorović je na svet donela sina Bogdana, ispunivši svoju najveću životnu želju da postane majka. Porodila se 3. februara i od tada su mediji i javnost u Srbiji intenzivno pratili svaku informaciju iz njenog privatnog života. Milica je u… »
"Ne znam gde je on, briga ga za mene i decu." Novo oglašavanje žene oca deteta Milice Todorović: "Ovaj brak je gotov."
Blic pre 22 dana
Supruga ne može više da ćuti, pa je sve iznela u javnost L.J.M. je navela kako je pokušala da kontaktira Milicu mnogo ranije Milica Todorović se porodila 3. februara i na svet donela dečaka kome je dala ime Bogdan, a kao bomba odjeknula je vest da je… »
"Milica me nije ni pitala kako se moja deca osećaju": Žena oca njenog deteta nastavlja da urniše pevačicu
Mondo pre 22 dana
Žena koja tvrdi da je supruga oca deteta Milice Todorović juče je u ispovesti za domaće medije govorila o svom mužu koji je navodno u paralenoj vezi sa pevačicom sa kojom je dobio dete, a sada je otkrila kako se ona i njena deca osećaju kada se sve… »
Žena oca deteta Milice Todorović ne može da dođe sebi! DONELA ODLUKU: "Deca plaču, njih dvoje zaslužuju..."
Telegraf pre 22 dana
"Sve me stiže, ne mogu da se smirim. Ta žena ni u jednom momentu nije pitala kako se moja deca osećaju. Ne znam gde je on sad, očigledno ga nije briga za nas i decu, ovaj brak je definitivno gotov. Ja ne mogu više ovako. Kad sam bila kod nje njoj je… »
"Bratu sam sagradila kuću i sama za sve zaradila" Naša pevačica je godinama živela van Srbije, a evo na koji način je stekla…
Blic pre 22 dana
Istakla je da je uvek bila tu za ljude koji su joj važni Porođaji i zdravstveni problemi nisu je zaustavili u nameri da obezbedi srećan život za decu Pevačica Ivana Šašić otvoreno je govorila za Blic o tome kako je izgledao njen život u inostranstvu, kao… »
"Nisam ni znala da imam zdravstveni problem": Milica Todorović patila pre trudnoće, morala da izbaci masno i slatko
Mondo pre 22 dana
Milica Todorović se porodila 3. februara. Postala je majka dečaka Bogdana, a javnost danima bruji o informaciji da je otac njenog sina oženjen. Pevačica se oglasila iz bolnice i otkrila da će o svemu govoriti "kada dođe vreme". Zamolila je da se poštuje… »
Iza sebe ima propala dva braka: Našu pevačicu partner prevario dok je bila trudna: Danas izgleda bolje nego ikada, a evo šta…
Blic pre 22 dana
Pevačica tvrdi da se nije opterećivala oko toga da li će opet imati brak Prevara se desila kada je bila u drugom stanju Naša poznata pop pevačica Tanja Banjanin, koja iza sebe ima dva braka, otvoreno je govorila o svojim iskustvima i izazovima kroz koje… »
Vesti dana »
Lavina kreće sa juga: Niški metal bend predstavlja Srbiju na Evroviziji u Beču
Insajder pre 5 satijoš 24 povezane
Prvi intervju benda "Lavina" nakon PZE: Otkrili da li Srbija ima šanse za pobedu na Evroviziji, ovo su svi čekali!
Mondo pre 4 satijoš 18 povezanih
Na vlasti 37 godina, „sve i svja“ u Iranu: Ko je ajatolah Ali Hamnei, za kog Izrael tvrdi da je ubijen?
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Zvanično - ubijen Hamnei; Iran uzvratio udarac; Goreo Bliski istok, svet strepi od novog dana FOTO/VIDEO
B92 pre 2 satajoš 5 povezanih