Povezane vesti

Italijanka u dilemi za ZOI: "Još uvek nisam sigurna hoću li nastupiti"

Italijanka u dilemi za ZOI: "Još uvek nisam sigurna hoću li nastupiti"

B92 pre 19 sati
Još uvek nije sigurna italijanska skijapica Federika Brinjone hoće li nastupiti na Olimpijskim igrama. Brinjone se i dalje oporavlja od teške povrede preloma noge i povrede prednjih ukrštenih ligamenata. "Jednostavno, samo sam srećna što sam uopšte ovde… »
Brinjone: Ne znam da li ću skijati u nedelju, samo sam srećna…

Brinjone: Ne znam da li ću skijati u nedelju, samo sam srećna…

Sport klub pre 21 sat
Italijanska skijašica Federika Brinjone rekla je da još uvek nije sigurna da li će nastupiti u nedeljnoj trci spusta na Olimpijskim igrama. Još uvek Federika Brinjone nije sigurna u svoje fizičko stanje nakon teške povrede koju je doživela u aprilu… »
Nedelju dana posle povrede ligamenta: Lindzi Von uspešno odskijala prvi trening spusta

Nedelju dana posle povrede ligamenta: Lindzi Von uspešno odskijala prvi trening spusta

Kurir pre 23 sata
Američka skijašica Lindzi Von ostvarila je danas 11. vreme na prvom treningu spusta pred trku na Zimskim olimpijskim igrama u Kortini d Ampeco, nedelju dana nakon što je doživela rupturu prednjeg ukrštenog ligamenta u levom kolenu. "Da", rekla je… »
Veliki peh za dvosturku svetsku šampionku! Doživela pad na prvom treningu pred trku na Zimskim olimpijskim igrama!

Veliki peh za dvosturku svetsku šampionku! Doživela pad na prvom treningu pred trku na Zimskim olimpijskim igrama!

Kurir pre 1 dan
Slovenačka skijašica Ilka Štuhec doživela je pad na današnjem treningu pred trku spusta na Zimskim olimpijskim igrama u Kortini d Ampeco. "Ilka je na prvom treningu spusta pala. U cilj je doskijala sama. Za sada se čini da pri padu nije došlo do veće… »
Najlepša sportistkinja sveta gledala užasan pad na OI, slovenačka skijašica sve zabrinula

Najlepša sportistkinja sveta gledala užasan pad na OI, slovenačka skijašica sve zabrinula

Telegraf pre 24 sata
Američka skijašica Lindzi Von spremna je za Zimske olimpijske igre u Milanu i Kortini, što je i sama napisala na društvenim mrežama. Prethodno tokom jutra uspešno je testirala stazu u Kortini Dampeco, a čak je do poslednjeg vremena bila i najbrža. Na… »
Lindzi Von završila trening, Džejms Kroford najbrži u Bormiju

Lindzi Von završila trening, Džejms Kroford najbrži u Bormiju

Sport klub pre 1 dan
Lindzi Von je završila svoju vožnju na prvom treningu spusta u Kortini Dampeco, čime je i zvanično stekla pravo učešća u nedeljnoj trci na Zimskim olimpijskim igrama 2026. U muškoj konkurenciji, na trećem treningu u Bormiju, najbrži je bio Kanađanin… »

Vesti dana »