Povezane vesti
Italijanka u dilemi za ZOI: "Još uvek nisam sigurna hoću li nastupiti"
B92 pre 19 sati
Još uvek nije sigurna italijanska skijapica Federika Brinjone hoće li nastupiti na Olimpijskim igrama. Brinjone se i dalje oporavlja od teške povrede preloma noge i povrede prednjih ukrštenih ligamenata. "Jednostavno, samo sam srećna što sam uopšte ovde… »
Brinjone: Ne znam da li ću skijati u nedelju, samo sam srećna…
Sport klub pre 21 sat
Italijanska skijašica Federika Brinjone rekla je da još uvek nije sigurna da li će nastupiti u nedeljnoj trci spusta na Olimpijskim igrama. Još uvek Federika Brinjone nije sigurna u svoje fizičko stanje nakon teške povrede koju je doživela u aprilu… »
Nedelju dana posle povrede ligamenta: Lindzi Von uspešno odskijala prvi trening spusta
Kurir pre 23 sata
Američka skijašica Lindzi Von ostvarila je danas 11. vreme na prvom treningu spusta pred trku na Zimskim olimpijskim igrama u Kortini d Ampeco, nedelju dana nakon što je doživela rupturu prednjeg ukrštenog ligamenta u levom kolenu. "Da", rekla je… »
Veliki peh za dvosturku svetsku šampionku! Doživela pad na prvom treningu pred trku na Zimskim olimpijskim igrama!
Kurir pre 1 dan
Slovenačka skijašica Ilka Štuhec doživela je pad na današnjem treningu pred trku spusta na Zimskim olimpijskim igrama u Kortini d Ampeco. "Ilka je na prvom treningu spusta pala. U cilj je doskijala sama. Za sada se čini da pri padu nije došlo do veće… »
Najlepša sportistkinja sveta gledala užasan pad na OI, slovenačka skijašica sve zabrinula
Telegraf pre 24 sata
Američka skijašica Lindzi Von spremna je za Zimske olimpijske igre u Milanu i Kortini, što je i sama napisala na društvenim mrežama. Prethodno tokom jutra uspešno je testirala stazu u Kortini Dampeco, a čak je do poslednjeg vremena bila i najbrža. Na… »
Lindzi Von završila trening, Džejms Kroford najbrži u Bormiju
Sport klub pre 1 dan
Lindzi Von je završila svoju vožnju na prvom treningu spusta u Kortini Dampeco, čime je i zvanično stekla pravo učešća u nedeljnoj trci na Zimskim olimpijskim igrama 2026. U muškoj konkurenciji, na trećem treningu u Bormiju, najbrži je bio Kanađanin… »
Vesti dana »
Dramatično u Čileu, Srbin hitno morao u bolnicu: Teniska reprezentacija Srbije doživela veliku neprijatnost!
Hot sport pre 2 satajoš 31 povezana
MUP: Autobus za prevoz dece isključen iz saobraćaja, protiv vozača podnete prijave
Nedeljnik pre 31 minutajoš 14 povezanih
Reporterka N1 iz Skoplja: Zaplenjeno čak 40 tona marihuane, prema poslednjim nezvaničnim informacijama
N1 Info pre 4 satijoš 1 povezana
Uhvaćen dok je prodavao kokain: Uhapšena 3 muškarca u Nišu, policija u stanu pronašla novac i više kilograma različitih droga
Blic pre 16 minutajoš 54 povezane