Povezane vesti
Vučić sa roditeljima stradalih u Orašju i Duboni
Danas 06.02.2026
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa roditeljima troje mladih koji su stradali u Orašju i Duboni, Milisavom Todorovićem i Sašom Panićem, izrazivši im zahvalnost što nisu zaboravili da je bio uz njih koliko je mogao. „Miši i Saši ubili su… »
Vučić sa roditeljima troje mladih ubijenih u Duboni i Malom Orašju 2023. godine: "Koliko sam mogao, bio sam uz njih"
Newsmax Balkans 06.02.2026
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Mladenovcu sa Milisavom Todorovićem i Sašom Panićem, čija su deca ubijena u Orašju i Duboni u maju 2023. godine. "Miši i Saši ubili su decu Dalibora, Milana i Kristinu. Koliko sam mogao bio sam uz njih, a… »
Vučić sa roditeljima troje mladih ubijenih u Duboni i Malom Orašju 2023. godine
RTV 06.02.2026
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Mladenovcu sa Milisavom Todorovićem i Sašom Panićem, čija su deca ubijena u Orašju i Duboni u maju 2023. godine. "Miši i Saši ubili su decu Dalibora, Milana i Kristinu. Koliko sam mogao bio… »
Vučić sa roditeljima troje mladih ubijenih u Duboni i Malom Orašju: "Koliko sam mogao, bio sam uz njih"
Blic 06.02.2026
Aleksandar Vučić rekao je da je koliko je mogao bio uz roditelje ubijenih u Duboni i Malom Orašju Kako je naveo, siguran je da će oni još mnogo toga stvoriti svojim porodicama i zemlji Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Mladenovcu sa… »
Vučić sa roditeljima troje mladih ubijenih u Duboni i Malom Orašju
RTS 06.02.2026
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Mladenovcu sa Milisavom Todorovićem i Sašom Panićem, čija su deca ubijena u Orašju i Duboni u maju 2023. godine. "Miši i Saši ubili su decu Dalibora, Milana i Kristinu. Koliko sam mogao bio sam uz njih, a… »
Vučić se susreo sa roditeljima troje ubijenih u Duboni
Euronews 06.02.2026
Vučić sa roditeljima troje mladih ubijenih u Duboni i Malom Orašju 2023. godine
Telegraf 06.02.2026
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Mladenovcu sa Milisavom Todorovićem i Sašom Panićem, čija su deca ubijena u Orašju i Duboni u maju 2023. godine. "Miši i Saši ubili su decu Dalibora, Milana i Kristinu. Koliko sam mogao bio sam uz… »
Vesti dana »
Nasilje u Srbiji nije samo prisutno, već duboko normalizovano": Stručnjaci upozoravaju da agresija postaje poželajn obrazac ponašanja
Insajder pre 46 minutajoš 79 povezanih
"Bićete uništeni" Iranska garda žestoko preti brodovima, objavljene poruke upozorenja (video)
Večernje novosti pre 31 minutajoš 29 povezanih
Eskalirao haos na luksuznom kruzeru! Broj zaraženih raste, kao i strah: "Ne dozvoljavaju nam da se iskrcamo"
Telegraf pre 1 satjoš 32 povezane
Iran tvrdi da je pogodio američki ratni brod kod Ormuza; Centralna komanda SAD demantuje
RTS pre 12 minutajoš 45 povezanih