Povezane vesti

Vučić sa roditeljima stradalih u Orašju i Duboni

Vučić sa roditeljima stradalih u Orašju i Duboni

Danas pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa roditeljima troje mladih koji su stradali u Orašju i Duboni, Milisavom Todorovićem i Sašom Panićem, izrazivši im zahvalnost što nisu zaboravili da je bio uz njih koliko je mogao. „Miši i Saši ubili su… »
Vučić sa roditeljima troje mladih ubijenih u Duboni i Malom Orašju 2023. godine: "Koliko sam mogao, bio sam uz njih"

Vučić sa roditeljima troje mladih ubijenih u Duboni i Malom Orašju 2023. godine: "Koliko sam mogao, bio sam uz njih"

Newsmax Balkans pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Mladenovcu sa Milisavom Todorovićem i Sašom Panićem, čija su deca ubijena u Orašju i Duboni u maju 2023. godine. "Miši i Saši ubili su decu Dalibora, Milana i Kristinu. Koliko sam mogao bio sam uz njih, a… »
Vučić sa roditeljima troje mladih ubijenih u Duboni i Malom Orašju 2023. godine

RTV pre 6 sati
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Mladenovcu sa Milisavom Todorovićem i Sašom Panićem, čija su deca ubijena u Orašju i Duboni u maju 2023. godine. "Miši i Saši ubili su decu Dalibora, Milana i Kristinu. Koliko sam mogao bio… »
Vučić sa roditeljima troje mladih ubijenih u Duboni i Malom Orašju: "Koliko sam mogao, bio sam uz njih"

Vučić sa roditeljima troje mladih ubijenih u Duboni i Malom Orašju: "Koliko sam mogao, bio sam uz njih"

Blic pre 6 sati
Aleksandar Vučić rekao je da je koliko je mogao bio uz roditelje ubijenih u Duboni i Malom Orašju Kako je naveo, siguran je da će oni još mnogo toga stvoriti svojim porodicama i zemlji Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Mladenovcu sa… »
Vučić sa roditeljima troje mladih ubijenih u Duboni i Malom Orašju

Vučić sa roditeljima troje mladih ubijenih u Duboni i Malom Orašju

RTS pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Mladenovcu sa Milisavom Todorovićem i Sašom Panićem, čija su deca ubijena u Orašju i Duboni u maju 2023. godine. "Miši i Saši ubili su decu Dalibora, Milana i Kristinu. Koliko sam mogao bio sam uz njih, a… »
Vučić se susreo sa roditeljima troje ubijenih u Duboni

Vučić se susreo sa roditeljima troje ubijenih u Duboni

Euronews pre 6 sati

Telegraf pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Mladenovcu sa Milisavom Todorovićem i Sašom Panićem, čija su deca ubijena u Orašju i Duboni u maju 2023. godine. "Miši i Saši ubili su decu Dalibora, Milana i Kristinu. Koliko sam mogao bio sam uz… »

Vesti dana »