Povezane vesti
Uhvati me ako možeš: Za samo sedam dana u Crnoj Gori pobeglo dvoje osuđenih na višegodišnje kazne zatvora
Danas pre 6 sati
Za samo sedam dana u Crnoj Gori pobeglo je dvoje osuđenih na višegodišnje kazne zatvora za slučajeve korupcije i organizovanog kriminala. Nadležne institucije međusobno se prepucavaju, niko ne bi da preuzme odgovornost. Miloš Medenica, optuženi vođa… »
Uhvati me ako možeš: Dvoje osuđenika pobeglo u Crnoj Gori za samo sedam dana
NIN pre 5 sati
Za samo sedam dana u Crnoj Gori pobeglo je dvoje osuđenih na višegodišnje kazne zatvora za slučajeve korupcije i organizovanog kriminala. Nadležne institucije međusobno se prepucavaju, niko ne bi da preuzme odgovornost. Miloš Medenica, optuženi vođa… »
Golgota bezbednosnog sektora: Kako robijaši beže iz zatvora
Vreme pre 7 sati
Kako crnogorski robijaši beže iz zatvora i zašto niko za to ne odgovara? U Crnoj Gori je za samo sedam dana pobeglo dvoje osuđenih na višegodišnje kazne zatvora za slučajeve korupcije i organizovanog kriminala. Za sada nema ostavki, a nadležne… »
"Uhvati me ako možeš": Dva bekstva za sedam dana u Crnoj Gori - institucije prebacuju odgovornost
N1 Info pre 7 sati
Za samo sedam dana u Crnoj Gori pobeglo je dvoje osuđenih na višegodišnje kazne zatvora za slučajeve korupcije i organizovanog kriminala. Nadležne institucije međusobno se prepucavaju, niko ne bi da preuzme odgovornost, piše Dojče vele. Miloš Medenica… »
Crna Gora: Uhvati me ako možeš
Dojče vele pre 11 sati
Vesti dana »
Zašto nije igrao Batler na kraju? Ovo je odgovor Obradovića, a šta će reći Delije?
Kurir pre 15 minutajoš 76 povezanih
Svečano otvorene ZOI: Anja Ilić i Miloš Milosavljević nosili zastavu Srbije
Kurir pre 1 satjoš 52 povezane
“Vlastima smetaju policajci koji se bore protiv trgovine drogom“
Morava info pre 6 satijoš 22 povezane
Policija uhapsila muškarca iz Kruševca zbog ubistva žene u Nišu
Jug press pre 10 minutajoš 35 povezanih