Povezane vesti

Uhvati me ako možeš: Za samo sedam dana u Crnoj Gori pobeglo dvoje osuđenih na višegodišnje kazne zatvora

Uhvati me ako možeš: Za samo sedam dana u Crnoj Gori pobeglo dvoje osuđenih na višegodišnje kazne zatvora

Danas pre 6 sati
Za samo sedam dana u Crnoj Gori pobeglo je dvoje osuđenih na višegodišnje kazne zatvora za slučajeve korupcije i organizovanog kriminala. Nadležne institucije međusobno se prepucavaju, niko ne bi da preuzme odgovornost. Miloš Medenica, optuženi vođa… »
Uhvati me ako možeš: Dvoje osuđenika pobeglo u Crnoj Gori za samo sedam dana

Uhvati me ako možeš: Dvoje osuđenika pobeglo u Crnoj Gori za samo sedam dana

NIN pre 5 sati
Za samo sedam dana u Crnoj Gori pobeglo je dvoje osuđenih na višegodišnje kazne zatvora za slučajeve korupcije i organizovanog kriminala. Nadležne institucije međusobno se prepucavaju, niko ne bi da preuzme odgovornost. Miloš Medenica, optuženi vođa… »
Golgota bezbednosnog sektora: Kako robijaši beže iz zatvora

Golgota bezbednosnog sektora: Kako robijaši beže iz zatvora

Vreme pre 7 sati
Kako crnogorski robijaši beže iz zatvora i zašto niko za to ne odgovara? U Crnoj Gori je za samo sedam dana pobeglo dvoje osuđenih na višegodišnje kazne zatvora za slučajeve korupcije i organizovanog kriminala. Za sada nema ostavki, a nadležne… »
"Uhvati me ako možeš": Dva bekstva za sedam dana u Crnoj Gori - institucije prebacuju odgovornost

"Uhvati me ako možeš": Dva bekstva za sedam dana u Crnoj Gori - institucije prebacuju odgovornost

N1 Info pre 7 sati
Za samo sedam dana u Crnoj Gori pobeglo je dvoje osuđenih na višegodišnje kazne zatvora za slučajeve korupcije i organizovanog kriminala. Nadležne institucije međusobno se prepucavaju, niko ne bi da preuzme odgovornost, piše Dojče vele. Miloš Medenica… »
Crna Gora: Uhvati me ako možeš

Crna Gora: Uhvati me ako možeš

Dojče vele pre 11 sati

Vesti dana »