Povezane vesti
Uhvati me ako možeš: Za samo sedam dana u Crnoj Gori pobeglo dvoje osuđenih na višegodišnje kazne zatvora
Danas 06.02.2026
Za samo sedam dana u Crnoj Gori pobeglo je dvoje osuđenih na višegodišnje kazne zatvora za slučajeve korupcije i organizovanog kriminala. Nadležne institucije međusobno se prepucavaju, niko ne bi da preuzme odgovornost. Miloš Medenica, optuženi vođa… »
Uhvati me ako možeš: Dvoje osuđenika pobeglo u Crnoj Gori za samo sedam dana
NIN 06.02.2026
Za samo sedam dana u Crnoj Gori pobeglo je dvoje osuđenih na višegodišnje kazne zatvora za slučajeve korupcije i organizovanog kriminala. Nadležne institucije međusobno se prepucavaju, niko ne bi da preuzme odgovornost. Miloš Medenica, optuženi vođa… »
Golgota bezbednosnog sektora: Kako robijaši beže iz zatvora
Vreme 06.02.2026
Kako crnogorski robijaši beže iz zatvora i zašto niko za to ne odgovara? U Crnoj Gori je za samo sedam dana pobeglo dvoje osuđenih na višegodišnje kazne zatvora za slučajeve korupcije i organizovanog kriminala. Za sada nema ostavki, a nadležne… »
"Uhvati me ako možeš": Dva bekstva za sedam dana u Crnoj Gori - institucije prebacuju odgovornost
N1 Info 06.02.2026
Za samo sedam dana u Crnoj Gori pobeglo je dvoje osuđenih na višegodišnje kazne zatvora za slučajeve korupcije i organizovanog kriminala. Nadležne institucije međusobno se prepucavaju, niko ne bi da preuzme odgovornost, piše Dojče vele. Miloš Medenica… »
Crna Gora: Uhvati me ako možeš
Dojče vele 06.02.2026
Vesti dana »
Šta se ovo desilo? Nikola Jokić je upravo odigrao svoj najčudniji meč u 2025/26.
Mondo pre 1 satjoš 23 povezane
Smrt Alija Laridžanija će produbiti krizu u srcu iranskog vrha
Radio 021 pre 16 minutajoš 17 povezanih
Teretna vozila na graničnim prelazima satima čekaju na izlaz, na pojedinim deonicama ima snega na putu
RTV pre 1 satjoš 8 povezanih
Jovanović (CLS): Komunalna preduzeća u Beogradu duguju skoro 26 milijardi dinara
N1 Info pre 36 minutajoš 1 povezana