Povezane vesti

Vlado Georgiev zakazao još jednu Arenu: "Neverovatne stvari sam pripremio"

Vlado Georgiev zakazao još jednu Arenu: "Neverovatne stvari sam pripremio"

Telegraf pre 1 dan
Vlado Georgiev održao je danas, 6. februara, konferenciju za medije povodom predstojećeg koncerta u Beogradskoj areni, 14. februara. Međutim, on je otkrio i da je otvorio još jedan datum. - "Gospodski 3" je 14. februara. Biće sjajno, biće potpuno… »
"Ne vodim suprugu, ona sama dolazi na koncert" Vlado Georgiev nasmejao sve do suza: "Živeti ljubav je dosta komplikovana…

"Ne vodim suprugu, ona sama dolazi na koncert" Vlado Georgiev nasmejao sve do suza: "Živeti ljubav je dosta komplikovana…

Blic pre 8 sati
Georgiev: "Ne možete menjati ljude, a i da se promene, ne bi to bilo to" Vlada pomenuo i Zdravka Čolića na čiju kuću je bačena bomba Poznati muzičar Vlado Georgiev održao je danas konferenciju za medije povodom svog predstojećeg koncerta u Beogradskoj… »
Vlado Georgijev iskreno o bacanju bombe na kuću Zdravka Čolića: Jako dugo se poznajemo, mogu da potpišem da je reč o...

Vlado Georgijev iskreno o bacanju bombe na kuću Zdravka Čolića: Jako dugo se poznajemo, mogu da potpišem da je reč o...

Kurir pre 9 sati
Pevač Vlado Georgiev obratio se javnosti i tom prilikom je komentarisao nedavni događaj, odnosno bombu koja je bačena u dvorište Zdravka Čolića. - Ja i dalje mislim da je u pitanju greška, sto posto. To je skandal. Mislim da je u pitanju greška. Zašto bi… »
Vlado Georgiev o bombi bačenoj na kuću Zdravka Čolića: "Znam kako je to sa njim, jako dugo se znamo"

Vlado Georgiev o bombi bačenoj na kuću Zdravka Čolića: "Znam kako je to sa njim, jako dugo se znamo"

Mondo pre 9 sati
Vlado Georgiev održao je danas, 6. februara, konferenciju za medije povodom predstojećeg koncerta u Beogradskoj areni, 14. februara. Na konferenciji, Georgiev je upitan da li je ispratio vesti o bombi koja je pre nekoliko dana bačena na kuću Zdravka… »

Vesti dana »