Povezane vesti
Može li Zapadni Balkan u paket light članstva u EU: "Teško da iko sem Crne Gore postane profiter tog procesa"
Radio 021 06.02.2026
Evropska komisija ponudila je "light" članstvo u EU za Ukrajinu. Marko Todorović iz Centra za evropske politike (CEP) za N1 kaže da bi to podrazumevalo, na primer, pristup delovima jedinstvenog tržišta ili neke beneficije u okviru poljoprivredne… »
Može li u paket "light" članstva u EU ući i Zapadni Balkan: "Teško da iko sem Crne Gore postane profiter tog procesa"
N1 Info 06.02.2026
Teško je zamisliti da u punopravnom članstvu u Evropskoj uniji ili u "light" verziji, zemlje na Zapadnom Balkanu, sem Crne Gore mogu da postanu profiteri od celog tog procesa, kaže za N1 Marko Todorović iz Centra za evropske politike (CEP). Evropska… »
Vesti dana »
Krunić i Danilina u četvrtfinalu Rolan Garosa u dubl konkurenciji
Insajder pre 47 minutajoš 38 povezanih
Više od 400 ljudi uhapšeno u neredima posle pobede PSŽ-a u Ligi šampiona, povređeno oko 220 osoba
Insajder pre 2 satajoš 46 povezanih
IDF: Zauzeta važna tvrđava Bofor u Libanu; Iran pokrenuo napade na naoružane grupe na severu Iraka
RTS pre 36 minutajoš 32 povezane
Uhapšen vozač iz Niša: Odbio alkotest, pokušao da podmiti policajce, pa pobegao
Nova pre 52 minutajoš 19 povezanih
Novo upozorenje RHMZ: Srbija ulazi u nestabilan period, mogući grad i jaki pljuskovi
Euronews pre 5 satijoš 27 povezanih