Povezane vesti
Može li Zapadni Balkan u paket light članstva u EU: "Teško da iko sem Crne Gore postane profiter tog procesa"
Radio 021 pre 26 dana
Evropska komisija ponudila je "light" članstvo u EU za Ukrajinu. Marko Todorović iz Centra za evropske politike (CEP) za N1 kaže da bi to podrazumevalo, na primer, pristup delovima jedinstvenog tržišta ili neke beneficije u okviru poljoprivredne… »
Može li u paket "light" članstva u EU ući i Zapadni Balkan: "Teško da iko sem Crne Gore postane profiter tog procesa"
N1 Info pre 26 dana
Teško je zamisliti da u punopravnom članstvu u Evropskoj uniji ili u "light" verziji, zemlje na Zapadnom Balkanu, sem Crne Gore mogu da postanu profiteri od celog tog procesa, kaže za N1 Marko Todorović iz Centra za evropske politike (CEP). Evropska… »
Vesti dana »
Sukobi na Bliskom istoku: Azerbejdžan optužio Iran za napad dronovima, Tramp se oglasio o novom vođi Irana
NIN pre 11 minutajoš 71 povezana
Poljoprivrednici iz Mačve ostaju na blokadi u Bogatiću, traže puštanje pritvorenih
RTS pre 2 satajoš 52 povezane
Crvena zvezda preko „bureta baruta“ u Novom Pazaru do polufinala Kupa Srbije
Danas pre 11 minutajoš 65 povezanih
Mudiz zadržao rejting, ali smanjio izglede Srbije: Politička nestabilnost, geopolitički rizici, pad konkurentnosti
Danas pre 1 satjoš 10 povezanih