Povezane vesti
Može li Zapadni Balkan u paket light članstva u EU: "Teško da iko sem Crne Gore postane profiter tog procesa"
Radio 021 pre 1 dan
Evropska komisija ponudila je "light" članstvo u EU za Ukrajinu. Marko Todorović iz Centra za evropske politike (CEP) za N1 kaže da bi to podrazumevalo, na primer, pristup delovima jedinstvenog tržišta ili neke beneficije u okviru poljoprivredne… »
Može li u paket "light" članstva u EU ući i Zapadni Balkan: "Teško da iko sem Crne Gore postane profiter tog procesa"
N1 Info pre 1 dan
Teško je zamisliti da u punopravnom članstvu u Evropskoj uniji ili u "light" verziji, zemlje na Zapadnom Balkanu, sem Crne Gore mogu da postanu profiteri od celog tog procesa, kaže za N1 Marko Todorović iz Centra za evropske politike (CEP). Evropska… »
Vesti dana »
Poslanica koja "sedi u krilu ministra" verbalno napala posmatrača na izborima u Doboju
N1 Info pre 17 minutajoš 22 povezane
"Baš ću dobro da lažem": Jokiću je bilo neprijatno da priča o jednoj temi posle nestvarne partije
Mondo pre 1 satjoš 48 povezanih
Ovo je Ljubomir koji je usred Moskve izrešetao ruskog generala! Uhapšen u Dubaiju, policija objavila snimak (video)
Blic pre 18 minutajoš 19 povezanih
MUP upozorava na novu WhatsApp prevaru: Napadači preuzimaju naloge preko lažnih linkova
RINA pre 1 satjoš 17 povezanih
Vreme danas: Oblačno i toplo, najviša temperatura od 9 do 14 stepeni
Nedeljnik pre 2 satajoš 18 povezanih