Povezane vesti
Feđa Dudić se ponovo žali na regularnost: Mislio sam da su povlašćeni klubovi samo u Srbiji i Bosni!
Hot sport 07.02.2026
Zanimljiva izjava Sarajlije! Trener Maribora Feđa Dudić ponovo je podigao buru u slovenačkom fudbalu svojim otvorenim kritikama upućenim na račun sudija i regularnosti prvenstva. Nekadašnji trener Radničkog iz Kragujevca, koji je tada doživeo dva teška… »
Feđa Dudić razočaran u Sloveniju: "I ovde ima privilegovanih klubova, kao u Srbiji i BiH"
Mondo 07.02.2026
Feđa Dudić vodio je vrlo dobro Radnički iz Kragujevca i rastao se sa ovim klubom nakon što je letos doživeo poniženje i ispao od kluba sa Farskih Ostrva iz Konferencijske lige, a potom je preuzeo slovenački Maribor. Ne cvetaju mu ruže u Sloveniji jer je… »
Dudić: "Mislio sam da sam privilegovane klubove ostavio u Srbiji i Bosni"
B92 07.02.2026
Stigao je Feđa Dudić u Maribor posle rastanka sa Radničkim, ali je u nemogućoj misiji da se domogne titule. Prema rečima koje je 43-godišnji strateg izneo u tamošnjim medijima, čini se da je izuzetno razočaran stepenom deljenja pravde na utakmicama u… »
Feđa Dudić napravio haos u Sloveniji! Spomenuo Srbiju i BiH, burnim obraćanjem šokirao javnost: "Mislio sam da sam to ostavio…
Kurir 07.02.2026
Dobro je poznato lice Feđa Dudić u svetu fudbala u regionu. Bivši trener Radničkog iz Kragujevca često je znao svojim izjavama da zatalasa javnost u Srbiji, a sada je na isti način to uradio i u Sloveniji. Trenutno je Dudić trener Maribora i posle 20… »
Feđa Dudić grmi iz Slovenije: "Jedan klub je privilegovan, mislio sam da sam to ostavio u Srbiji i BiH..."
Telegraf 07.02.2026
Poznati stručnjak iz Bosne i Hercegovine Feđa Dudić sada radi u Mariboru, ali mu ne ide najbolje. On posle 20 odigranih kola u prvenstvu Slovenije zauzima treće mesto, dok je Celje na prvom mestu sa čak 15 bodova više od njih. Feđa Dudić je pre Maribora… »
Vesti dana »
Ponovo pukla cev na sistemu „Rzav“, Čačak nema ni tehničku vodu
Nedeljnik pre 39 minutajoš 25 povezanih
Nagli preokret posle paklena 34 stepena! Alarm zbog opasnih gromova, vetar će lomiti grane i zanositi automobile
Pravda pre 2 satajoš 20 povezanih
Američka vojska izvela nove napade na Iran, uzvraćeno napadom na bazu SAD u Kuvajtu
Radio 021 pre 1 satjoš 17 povezanih