Povezane vesti

Feđa Dudić se ponovo žali na regularnost: Mislio sam da su povlašćeni klubovi samo u Srbiji i Bosni!

Feđa Dudić se ponovo žali na regularnost: Mislio sam da su povlašćeni klubovi samo u Srbiji i Bosni!

Hot sport pre 16 sati
Zanimljiva izjava Sarajlije! Trener Maribora Feđa Dudić ponovo je podigao buru u slovenačkom fudbalu svojim otvorenim kritikama upućenim na račun sudija i regularnosti prvenstva. Nekadašnji trener Radničkog iz Kragujevca, koji je tada doživeo dva teška… »
Feđa Dudić razočaran u Sloveniju: "I ovde ima privilegovanih klubova, kao u Srbiji i BiH"

Feđa Dudić razočaran u Sloveniju: "I ovde ima privilegovanih klubova, kao u Srbiji i BiH"

Mondo pre 16 sati
Feđa Dudić vodio je vrlo dobro Radnički iz Kragujevca i rastao se sa ovim klubom nakon što je letos doživeo poniženje i ispao od kluba sa Farskih Ostrva iz Konferencijske lige, a potom je preuzeo slovenački Maribor. Ne cvetaju mu ruže u Sloveniji jer je… »
Dudić: "Mislio sam da sam privilegovane klubove ostavio u Srbiji i Bosni"

Dudić: "Mislio sam da sam privilegovane klubove ostavio u Srbiji i Bosni"

B92 pre 16 sati
Stigao je Feđa Dudić u Maribor posle rastanka sa Radničkim, ali je u nemogućoj misiji da se domogne titule. Prema rečima koje je 43-godišnji strateg izneo u tamošnjim medijima, čini se da je izuzetno razočaran stepenom deljenja pravde na utakmicama u… »
Feđa Dudić napravio haos u Sloveniji! Spomenuo Srbiju i BiH, burnim obraćanjem šokirao javnost: "Mislio sam da sam to ostavio…

Feđa Dudić napravio haos u Sloveniji! Spomenuo Srbiju i BiH, burnim obraćanjem šokirao javnost: "Mislio sam da sam to ostavio…

Kurir pre 18 sati
Dobro je poznato lice Feđa Dudić u svetu fudbala u regionu. Bivši trener Radničkog iz Kragujevca često je znao svojim izjavama da zatalasa javnost u Srbiji, a sada je na isti način to uradio i u Sloveniji. Trenutno je Dudić trener Maribora i posle 20… »
Feđa Dudić grmi iz Slovenije: "Jedan klub je privilegovan, mislio sam da sam to ostavio u Srbiji i BiH..."

Feđa Dudić grmi iz Slovenije: "Jedan klub je privilegovan, mislio sam da sam to ostavio u Srbiji i BiH..."

Telegraf pre 19 sati
Poznati stručnjak iz Bosne i Hercegovine Feđa Dudić sada radi u Mariboru, ali mu ne ide najbolje. On posle 20 odigranih kola u prvenstvu Slovenije zauzima treće mesto, dok je Celje na prvom mestu sa čak 15 bodova više od njih. Feđa Dudić je pre Maribora… »

Vesti dana »