Povezane vesti
Ljuba Milanović: „Ubistvo Ćuruvije je političko,slučaj neće biti rešen do kraja,niti ja rehabilitovan“
Serbian News Media 07.02.2026
Nekadašnji šef policijske grupe „Poskok“, formirane posle petookrobarskih promena za rešavanje najtežih slučajeva, Ljuba Milanović izjavio je danas da sam modus izvršenja ubistva novinara Slavka Ćuruvije „ukazuje na profesionalne izvršioce kojima ovo… »
Nekadašnji šef "Poskok"-a o "slučaju Ćuruvija": Bitku za pravdu smo izgubili, jasno je zašto se ne rešava
Radio 021 07.02.2026
Nekadašnji šef policijske grupe "Poskok" Ljuba Milanović izjavio je da sam modus izvršenja ubistva novinara Slavka Ćuruvije "ukazuje na profesionalne izvršioce kojima ovo nije prvo ni jedino nedelo". "Poskok" je, podsetimo, formiran posle petookrobarskih… »
Ljuba Milanović o ubistvu Ćuruvije: „Put vodi političkom vrhu kao nalogodavcu, a službi DB kao egzekutoru“
Nedeljnik 07.02.2026
Nekadašnji šef policijske grupe „Poskok“, formirane posle petookrobarskih promena za rešavanje najtežih slučajeva, Ljuba Milanović izjavio je danas da sam modus izvršenja ubistva novinara Slavka Ćuruvije „ukazuje na profesionalne izvršioce kojima ovo… »
Ljuba Milanović: Ubistvo Ćuruvije je političko, slučaj neće biti rešen do kraja niti ja rehabilitovan
N1 Info 07.02.2026
Nekadašnji šef policijske grupe "Poskok", formirane posle petookrobarskih promena za rešavanje najtežih slučajeva, Ljuba Milanović izjavio je danas da sam modus izvršenja ubistva novinara Slavka Ćuruvije "ukazuje na profesionalne izvršioce kojima ovo… »
Vesti dana »
Do kraja dana Srbija će dati MOL-u svoju ponudu za NIS, najavila ministarka
Danas pre 37 minutajoš 16 povezanih
Tramp će trampiti Tajvan za bolji odnos s Kinom? Si pokazao gde živi i obećao poklon iz carske bašte, nakon čajanke i ručka šef Bele kuće odleteo za Ameriku
Kurir pre 7 minutajoš 14 povezanih
Beograd uzvratio Podgorici: Zadajete nepotreban udarac međudržavnim odnosima sa Srbijom
Sputnik pre 32 minutajoš 10 povezanih
Rat na Bliskom istoku: Arakči zapreti: Nećemo se odreći Ormuskog moreuza ni po koju cenu
Večernje novosti pre 1 satjoš 10 povezanih