Povezane vesti

"Minin Kasper mi je slao poruke": Ćuruvija pisao i ovom muškarcu, sve se saznalo

"Minin Kasper mi je slao poruke": Ćuruvija pisao i ovom muškarcu, sve se saznalo

Mondo pre 21 sat
Dosta se piše o emotivnoj vezi pevačice Mine Kostić i Maneta Ćuruvije poznatijeg kao Kaspera, kao i o njegovim namerama da po svaku cenu bude deo javnog sveta. Ništa se to ne bi dovodilo u pitanje da par nije, barem dok je Kasper bio u Srbiji, bio na… »
Kasper pre Mine pisao boži dobriši: Isplivale sočne informacije u komunukaciji: Hteo je popularnost...

Kasper pre Mine pisao boži dobriši: Isplivale sočne informacije u komunukaciji: Hteo je popularnost...

Kurir pre 23 sata
I dok su se strasti oko najpopularnijeg para Mine Kostić i Maneta Ćuruvije Kaspera, konačno stišale, Božo Dobriša je sada otkrio da mu je pevačicin partner pisao, još pre nego što je postao njen dečko. Dobriša ističe da Kasper nije prevarant i da se… »
"Kasper mi je slao poruke" Voditelj šokirao priznanjem o pevaču i gej aferi, a onda otkrio šta mu je pisao dečko Mine Kostić…

"Kasper mi je slao poruke" Voditelj šokirao priznanjem o pevaču i gej aferi, a onda otkrio šta mu je pisao dečko Mine Kostić…

Blic pre 24 sata
Dobriša je otkrio šokantne tvrdnje o dvostrukom životu poznatog pevača narodne muzike, izazivajući pažnju javnosti. Voditelj je otkrio da Kasper nije prevarant, već neko ko je tražio pristup javnom svetu putem poznatih ličnosti. Crnogorski voditelj Božo… »

Vesti dana »