Povezane vesti

Skica stopala koju ja nacrtao Mikelanđelo prodata za 27,2 miliona dolara

Skica stopala koju ja nacrtao Mikelanđelo prodata za 27,2 miliona dolara

N1 Info pre 20 dana
Skica stopala koju ja nacrtao Mikelanđelo Buonaroti prodata je na aukciji Kristija u Njujorku za 27,2 miliona dolara, što je rekordan iznos za takvo umetničko delo. Slavni renesansni majstor skicirao je stopalo crvenom kredom u sklopu priprema za jednu… »
Mikelanđelovo "stopalo" prodato za 27,2 miliona dolara: Nasledila crtež slavnog renesansnog umetnika od bake, pa ga prodala za…

Mikelanđelovo "stopalo" prodato za 27,2 miliona dolara: Nasledila crtež slavnog renesansnog umetnika od bake, pa ga prodala za…

Kurir pre 20 dana
Novootkriveni crtež renesansnog vajara i slikara Mikelanđela Buonarotija, koji prikazuje skicu stopala, prodat je na aukciji kuće "Kristi" u Njujorku za 27,2 miliona dolara, čime je postao najskuplje Mikelanđelovo delo ikada prodato na aukciji. Prethodni… »
Crtež dela tela slavnog umetnika prodat za 27.000.000 dolara: Oborio sve rekorde, nasledila delo od bake

Crtež dela tela slavnog umetnika prodat za 27.000.000 dolara: Oborio sve rekorde, nasledila delo od bake

Mondo pre 21 dana
Prethodni rekord za delo čuvenog umetnika Mikelanđela iznosio je 24,3 miliona dolara i postavljen je na aukciji "Kristi" u Parizu. Kako navodi aukcijska kuća, crtež predstavlja pripremnu studiju za figuru libijske Sibile, koja se nalazi na plafonu… »
Prodata Mikelanđelova skica za 27,2 miliona dolara

Prodata Mikelanđelova skica za 27,2 miliona dolara

Danas pre 21 dana
Skica stopala koju ja nacrtao Mikelanđelo Buonaroti prodata je na aukciji Kristija u Njujorku za 27,2 miliona dolara, što je rekordan iznos za takvo umetničko delo. Slavni renesansni majstor skicirao je stopalo crvenom kredom u sklopu priprema za jednu… »

Vesti dana »