Povezane vesti

Skica stopala koju ja nacrtao Mikelanđelo prodata za 27,2 miliona dolara

Skica stopala koju ja nacrtao Mikelanđelo prodata za 27,2 miliona dolara

N1 Info pre 6 sati
Skica stopala koju ja nacrtao Mikelanđelo Buonaroti prodata je na aukciji Kristija u Njujorku za 27,2 miliona dolara, što je rekordan iznos za takvo umetničko delo. Slavni renesansni majstor skicirao je stopalo crvenom kredom u sklopu priprema za jednu… »
Mikelanđelovo "stopalo" prodato za 27,2 miliona dolara: Nasledila crtež slavnog renesansnog umetnika od bake, pa ga prodala za…

Mikelanđelovo "stopalo" prodato za 27,2 miliona dolara: Nasledila crtež slavnog renesansnog umetnika od bake, pa ga prodala za…

Kurir pre 17 sati
Novootkriveni crtež renesansnog vajara i slikara Mikelanđela Buonarotija, koji prikazuje skicu stopala, prodat je na aukciji kuće "Kristi" u Njujorku za 27,2 miliona dolara, čime je postao najskuplje Mikelanđelovo delo ikada prodato na aukciji. Prethodni… »
Crtež dela tela slavnog umetnika prodat za 27.000.000 dolara: Oborio sve rekorde, nasledila delo od bake

Crtež dela tela slavnog umetnika prodat za 27.000.000 dolara: Oborio sve rekorde, nasledila delo od bake

Mondo pre 1 dan
Prethodni rekord za delo čuvenog umetnika Mikelanđela iznosio je 24,3 miliona dolara i postavljen je na aukciji "Kristi" u Parizu. Kako navodi aukcijska kuća, crtež predstavlja pripremnu studiju za figuru libijske Sibile, koja se nalazi na plafonu… »
Prodata Mikelanđelova skica za 27,2 miliona dolara

Prodata Mikelanđelova skica za 27,2 miliona dolara

Danas pre 1 dan
Skica stopala koju ja nacrtao Mikelanđelo Buonaroti prodata je na aukciji Kristija u Njujorku za 27,2 miliona dolara, što je rekordan iznos za takvo umetničko delo. Slavni renesansni majstor skicirao je stopalo crvenom kredom u sklopu priprema za jednu… »

Vesti dana »