Povezane vesti
Dženan Lončarević progovorio o bolesti, pa se osvrnuo na ružne komentare kolega: "Sada znam na čemu sam sa njima"
Mondo 07.02.2026
Dženan Lončarević priznao je nedavno da se i sam suočio sa ozbiljnim zdravstvenim problemom koji je uticao na njegovu odluku da značajno promeni brojne navike i životni stil. Pevač je otkrio koje reči podrške je uputio Žiki Jakšiću tokom borbe sa… »
"Bio sam jako bolestan" Dženan Lončarević mesecima ležao u krevetu, sad savetovao Žiku Jakšića kako da se oporavi: "I ja sam…
Blic 07.02.2026
Dženan Lončarević je govorio o svom prijateljstvu sa Žikom Jakšićem i pružanju podrške tokom Jakšićeve bolesti. Istakao je kako ga je Jakšićeva borba sa zdravstvenim problemima inspirisala svojim stočkim stavom. Dženan Lončarević progovorio je o… »
"Postoji trentak u mom životu, kao što svi znate..." Dženan se pojavio na slavlju pa progovorio o svemu: Evo kako je pomogao…
Kurir 07.02.2026
Dženan Lončarević progovorio je o prijateljstvu sa Žikom Jakšićem i tome kako mu je slao podršku prošle godine kada se voditelj razboleo. On se prisetio i situacije kada je on zbog bolesti morao da pauzira karijeru. Lončarević je otkrio koje reči podrške… »
Vesti dana »
Siniša Mali na otvaranju 21. Svetskog kongresa ekonomije: Stručnjaci prepoznaju naše rezultate, Beograd je danas centar svetske ekonomije
Kurir pre 24 minutajoš 39 povezanih
Kir Starmer podneo ostavku na mesto premijera Velike Britanije
BBC News pre 29 minutajoš 54 povezane
CINS otkriva u čijim rukama su poslovi za EXPO: Sestra Ace Rošavog, osuđeni u slučaju Arkan, Pink Panter, Bagzijev sin...
N1 Info pre 3 minutajoš 5 povezanih
RHMZ izdao upozorenje na jaku grmljavinu, u Vojvodini lokalno kiša praćena gradom
RTV pre 9 minutajoš 40 povezanih