Povezane vesti

Dženan Lončarević progovorio o bolesti, pa se osvrnuo na ružne komentare kolega: "Sada znam na čemu sam sa njima"

Dženan Lončarević progovorio o bolesti, pa se osvrnuo na ružne komentare kolega: "Sada znam na čemu sam sa njima"

Mondo pre 1 dan
Dženan Lončarević priznao je nedavno da se i sam suočio sa ozbiljnim zdravstvenim problemom koji je uticao na njegovu odluku da značajno promeni brojne navike i životni stil. Pevač je otkrio koje reči podrške je uputio Žiki Jakšiću tokom borbe sa… »
"Bio sam jako bolestan" Dženan Lončarević mesecima ležao u krevetu, sad savetovao Žiku Jakšića kako da se oporavi: "I ja sam…

"Bio sam jako bolestan" Dženan Lončarević mesecima ležao u krevetu, sad savetovao Žiku Jakšića kako da se oporavi: "I ja sam…

Blic pre 1 dan
Dženan Lončarević je govorio o svom prijateljstvu sa Žikom Jakšićem i pružanju podrške tokom Jakšićeve bolesti. Istakao je kako ga je Jakšićeva borba sa zdravstvenim problemima inspirisala svojim stočkim stavom. Dženan Lončarević progovorio je o… »
"Postoji trentak u mom životu, kao što svi znate..." Dženan se pojavio na slavlju pa progovorio o svemu: Evo kako je pomogao…

"Postoji trentak u mom životu, kao što svi znate..." Dženan se pojavio na slavlju pa progovorio o svemu: Evo kako je pomogao…

Kurir pre 1 dan
Dženan Lončarević progovorio je o prijateljstvu sa Žikom Jakšićem i tome kako mu je slao podršku prošle godine kada se voditelj razboleo. On se prisetio i situacije kada je on zbog bolesti morao da pauzira karijeru. Lončarević je otkrio koje reči podrške… »

Vesti dana »